Aggregaat te koop

Bent u op zoek naar een energiebron voor op moeilijk bereikbare plekken? Of valt uw stroom telkens uit? Laat u dan verrassen door Volta Naos, de stroomgenerator op zonne-energie! Volta Energy biedt deze milieuvriendelijke, stille aggregaat te koop en te huur aan. Zowel particulieren als bedrijven en organisaties kunnen bij ons terecht en hebben baat bij de voordelige eigenschappen van onze groene generator.

Aggregaat te koop

Altijd & overal stroom

Bij Volta Energy is er een aggregaat te koop voor iedere situatie. Of het nu gaat om landbouwwerkzaamheden ver weg van de bewoonde wereld of om stroomvoorziening op een drukbezocht evenement. Zolang de uitklapbare zonnepanelen daglicht zien, voorziet de aggregaat u van de stroom die u nodig heeft. Ook ‘s avonds of tijdens bewolking. Het systeem levert zo’n 2KVA aan vermogen, maar er zijn meerdere modules aan elkaar te koppelen om het vermogen te vergroten.

Kostenbesparend

Om energie op te wekken heeft onze generator geen diesel of benzine nodig. U bespaart daarmee al gauw zo’n €35 per dag op alleen de brandstofkosten en ook is het systeem onderhoudsvrij. Bij veelvuldig gebruik verdient de aggregaat zich daarom op relatief korte termijn terug. Maar omdat niet iedereen de aggregaat ook daadwerkelijk vaak in gebruik heeft, bieden wij niet alleen onze aggregaat te koop aan maar ook te huur.

Milieuvriendelijk & stil

Omdat de Volta Naos gebruik maakt van zonne-energie is er geen motor benodigd. De stroomgenerator maakt stoot daarom geen CO2 uit, laat geen stank achter tijdens het gebruik en maakt bovendien geen herrie. Dat maakt de aggregaat de ideale mobiele stroomvoorziening voor zowel bedrijven en organisaties die een groen imago willen creëren of behouden als voor werkzaamheden op publieke locaties waar mensen hinder kunnen ondervinden van het gebruik van gemotoriseerde aggregaten op brandstof.

Aggregaat te koop

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de Volta Naos? Over Volta Energy? Of over wat de mogelijkheden zijn voor het kopen of huren van een aggregaat voor uw onderneming? Dan komen we graag met u in contact om u er meer over te vertellen!