Energievoorziening in de bouw

Alles moet tegenwoordig duurzamer. In de utiliteits- en woningbouw, maar ook in de grond-, weg- en waterbouw. Er is een groeiende behoefte aan een gereduceerd verbruik van primaire, vervuilende grondstoffen en toch zien we op veel bouwplaatsen nog ronkende generatoren. Niet gek ook dat voor veel omwonenden de bouw dan gelijk staat aan overlast. Maar dat hoeft niet zo te zijn, want met aggregaten op zonne-energie vermindert u die overlast aanzienlijk – en bespaart u op den duur ook nog op de kosten!

energievoorziening in de bouw

Minder overlast voor dezelfde prijs

Bij Volta Energy beschikken we over een mobiele energievoorziening die werkt op zonne-energie, ook ‘s avonds of wanneer het bewolkt is. U bent daarmee in staat altijd en overal een stroomvoorziening te realiseren, maar dan zonder het lawaai en de stank van generatoren op bijvoorbeeld diesel. Onze zon-aggregaat is schoon en geruisloos. Dat is prettig voor u en uw medewerkers, maar vooral ook voor omwonenden en andere mensen die hinder kunnen ondervinden van uw werkzaamheden.

Ook bespaart u met onze duurzame aggregaten op den duur op uw energiekosten. Er is immers geen brandstof benodigd om stroom op te wekken en de zon schijnt gratis en voor niets. Één enkele generator op zonne-energie bespaart al gauw 12,5 liter brandstof per dag. Bovendien is ons systeem minder vatbaar voor defecten dan de reguliere aggregaat, waardoor u ook nog eens minder onderhoudskosten kwijt bent. Kortom, een win-win situatie.

Koppelen van capaciteit

Het systeem levert standaard genoeg energie voor een koffiezetapparaat, tosti-ijzer en een koelkast, waardoor u de eenvoudige bouwkeet gemakkelijk van groene energie kunt voorzien. Maar tel daar een airco- en verwarmingsunit bij op en het energieverbruik stijgt behoorlijk. Dat is met onze aggregaat geen probleem. De zonnepanelen zijn modulair aan elkaar te koppelen, zodat de de capaciteit gemakkelijk kan worden verhoogd.

Dat houdt ook in dat we met ons systeem ook de grootschalige bouwplaats kunnen voorzien van duurzame, schone energie. We zoeken graag uit hoeveel energie u nodig heeft voor al  uw elektrisch gereedschap en passen het systeem daar op aan. We ontwikkelen en geven invulling aan een slim energieplan voor de bouwplaats. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden en laat uw bouwbedrijf zich onderscheiden met een groene uitstraling.

Bereken hoeveel aggegraten je nodig hebt

Over Volta Energy

Volta Energy levert een alternatief voor de op brandstof aangedreven aggregaat en hoopt daarmee de klimaatverandering een halt toe te roepen. We maken ons hard voor duurzame energie op iedere locatie. Waar u ook bent en waar u ook maar stroom nodig heeft. Meer weten over Volta Energy of over onze aggregaat op zonne-energie? Neem vrijblijvend contact met ons op.