Energievoorziening voor evenementen

Ieder feest, ieder evenement heeft energie nodig om te slagen. Voor het geluid, voor de lichten of gewoon om de drankjes koud en verfrissend te houden. Groene evenementen worden daarbij door bezoekers meer gewaardeerd en daardoor komt duurzaamheid gelukkig steeds hoger op het lijstje van organisatoren te staan. Een positieve ontwikkeling die we bij Volta Energy toejuichen en waar we graag aan bijdragen.

Aggregaat kopen

Geen lawaai, stank of uitstoot … voor dezelfde prijs!

Met onze unieke aggregaat op zonne-energie voorzien we uw evenement van de nodige stroom, maar dan zonder de herrie, stank en CO2 uitstoot van reguliere aggregaten. Een inspirerende verschijning die uw evenement voorziet van een positief en groen imago en daarbij op den duur ook nog eens kostenbesparend werkt; er is immers geen brandstof nodig om de boel draaiende te houden.

Dat betekent ook dat we energie garanderen. Niet alleen als het zonnig is, maar dankzij een ingenieus systeem weten onze aggregaten ook ‘s avonds of als het bewolkt is meer dan voldoende energie te leveren. Bovendien houden we middels ons IoT-systeem de energievoorziening nauwlettend in de gaten, zodat we op de hoogte zijn van eventuele kritieke situaties al vóór dat ze gebeuren.

Klanten

Met onze duurzame generatoren hebben we Buurtcamping Bussum voorzien van groene energie, zodat kampeerders in de natuur toch hun mobieltje op konden laden. En ook organisatie van de Maas en Waalse Oogstdagen in Appeltern maakte gebruik van groene energie om hun boerenfestival glans te geven. Maar u vindt de aggregaten op zonne-energie ook terug in de stad. Zo hebben we De Kaaij in Nijmegen, de Sonsbeekmarkt en het Bridge to Bridge hardloopevenement in Arnhem al mogen voorzien van een klimaatneutrale energievoorziening.

Van buurtfeest tot festival

Één enkele zon-aggregaat levert standaard genoeg energie voor een (kleine) geluidsinstallatie, koffiezetapparaat, koelkast en tap en is daarmee bij uitstek geschikt voor een buurtfeest of opening. Organiseert u echter een groter evenement met podia die van licht en geluid voorzien moeten worden? Met een luchtkussen voor de kinderen en met foodtrucks voor de lekkere trek? Dan sluiten we gerust meerdere systemen op elkaar aan voor een grotere energievoorziening.

We helpen u met het ontwikkelen van een slim energieplan voor uw evenement of denken mee over de invulling daarvan. We berekenen wat er precies aan energie nodig is, om u vervolgens een voorstel te doen met betrekking tot een milieuvriendelijke, tijdelijke stroomvoorziening voor uw evenement. Dat kan een forse kostenbesparing opleveren! Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bereken hoeveel aggegraten je nodig hebt

Over Volta Energy

Volta Energy levert een alternatief voor de op brandstof aangedreven aggregaat en hoopt daarmee de klimaatverandering een halt toe te roepen. We maken ons hard voor duurzame energie op iedere locatie. Waar u ook bent en waar u ook maar stroom nodig heeft. Meer weten over Volta Energy of over onze aggregaat op zonne-energie? Neem vrijblijvend contact met ons op.