Generator te koop

Valt uw stroom telkens uit of bent u op zoek naar een mobiele stroomvoorziening die u overal kunt gebruiken? Maak dan kennis met onze aggregaat op zonne-energie! Wij bieden onze unieke generator te koop en te huur aan. Voor veelvuldig of beperkt gebruik, aan zowel particulieren als organisaties. De groene aggregaat werkt overal en is geruisloos. Ideaal dus voor werkzaamheden diep in het buitengebied of juist op drukbezochte evenementen.

Generator te koop

Bespaar op brandstofkosten

Het daglicht dat op de uitklapbare zonnepanelen valt is genoeg om u te voorzien van ruim 2KVA aan vermogen. Ook ‘s avonds en tijdens slecht weer. Het vermogen is daarbij uit te breiden door meerdere modules aan elkaar te koppelen. Onze aggregaat heeft daarom geen brandstof nodig om energie op te wekken en daarom hoeft u niet in de weer te zijn met jerrycans benzine of diesel. Zo bespaart u al gauw zo’n €35 per dag aan brandstofkosten. Bovendien is ons systeem onderhoudsvrij!

Generator te koop

Generator kopen of huren?

Wij bieden onze generator te koop en te huur aan. Iedere situatie vraagt immers om een andere aanpak. Bij veelvuldig gebruik verdient de investering in een groene aggregaat zich om een al snel terug en loont het om de generator zelf aan te schaffen. Echter, bij tijdelijk of beperkt gebruikt bespaart u wellicht niet genoeg op de brandstofkosten om de investering ook daadwerkelijk terug te verdienen. In die gevallen kunt u ook de aggregaat huren.

Voor wie is de generator te koop?

Aan zowel particulieren als organisaties bieden wij onze generator te koop aan. Vooral ondernemingen en overheden hebben baat bij de voordelen van de stroomgenerator. Omdat er geen motor in zit maakt de aggregaat geen geluid, waardoor het systeem ideaal geschikt is als stroomvoorziening op publieke locaties en op evenementen waar geluidshinder veel overlast veroorzaakt. Bovendien zorgt het gebruik van een aggregaat op zonne-energie voor een groen imago!

Contact opnemen

Meer weten over de mogelijkheden van de Volta Naos? Neem vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag meer over ons unieke systeem.