Investeren in Volta Energy

Investeren in Volta Energy

Ooit begonnen door Roel en Luc Bleumer in de schuur van pa en ma. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een nationaal opererende organisatie in mobiele energievoorzieningen met een omzet van meer dan 2 miljoen per jaar. Volta energy is een snel groeiende organisatie waarbij we de afgelopen jaren minimaal 300% per jaar zijn gegroeid. Om deze enorme groei te handhaven in deze veelgevraagde markt zijn wij doorlopend op zoek naar nieuwe investeerders en financiers.

Vraag nu een offerte aan
Investeren in Volta Energy

Kies uw model

De stroomgeneratoren komen in verschillende maten – van 6 kVA tot 120 kVA –, zodat alle bouwplaatsen en evenementen kunnen worden voorzien van duurzame energie op locatie. Onze bio-solar-hybride generatoren zijn duurzamer dan conventionele diesel-generatoren en hybride diesel-batterij generatoren. Als de zon niet schijnt, schakelen onze generatoren automatisch van zonne-energie naar batterij en daarna naar bio-diesel aggregaat. Zo zorgen we ervoor dat je altijd stroom hebt.

Het positief beïnvloeden van de energietransitie

Met vooraanstaande klanten als Van Gelder, Ericsson, Volker Wessels, Bam en evenementen als ADE, Zwarte Cross en Pinkpop hebben wij een bewezen product market fit en een aantoonbare vraag naar onze duurzame mobiele energievoorzieningen. Onze missie is het verbannen van alle inefficiënte vieze dieselaggregaten. Met onze Zon-Aggregaat hebben wij een duurzaam, betaalbaar en minimaal net zo betrouwbaar alternatief als de veelgebruikte dieselaggregaten.

Met onze vloot van ondertussen meer dan 100 Zon-Aggregaten blijven onze ambities torenhoog. De wens is dan ook om binnen onafzienbare tijd naar 1000 Zon-Aggregaten door te groeien waarbij we willen uitbreiden naar België Duitsland. Op dit moment hebben we voor meer dan 300 systemen aanvragen liggen waarbij we geen account managers, vertegenwoordigers of aan betaalde marketing doen. De Zon-Aggregaten worden op dit moment enkel aan de man gebracht door mond-tot-mond reclame van de gebruikers of zichtbaarheid in Nederland. Laat staan wat de vraag doet op het moment dat wij hier actief in zouden gaan investeren. Voor nu zien we daar geen mogelijkheid in omdat we nog verder moeten doorgroeien in het totaal aantal Zon-Aggregaten.

Als we kijken naar de investering en return on investment, dan ligt de terugverdientijd rond de 100 weken. Dit betekent dat de systemen in ongeveer twee jaar tijd worden terugverdiend. Buiten alle exploitatiekosten om.

Gaat u ons helpen om de mobiele energiemarkt te verstoren en een positieve invloed aan de energietransitie te geven? Neemt u dan contact met ons op om onze uitgebreide investeringspresentatie te kunnen bemachtigen

Vraag nu een offerte aan

Laatste berichten

Zij gingen u voor

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meer dan 1236 mensen gingen je voor!
* indicates required