Bouwproject op een duurzame wijze realiseren

Luidruchtige dieselaggregaat

Tijdens het realiseren van een infra project in Nijmegen werd er gebruik gemaakt van een conventionele dieselaggregaat als energie voorziening. Omdat er camerabeveiliging werd toegepast diende de aggregaat 24/7 te draaien. Dit leverde in de woonwijk een aantal klachten op.

Contact opnemen
Bouwproject op een duurzame wijze realiseren

Kies uw model

De stroomgeneratoren komen in verschillende maten – van 3 kVA tot 120 kVA-, zodat alle bouwplaatsen en evenementen kunnen worden voorzien van duurzame energie op locatie. Onze duurzame generatoren kunnen tot 100% van de CO2 en stikstof besparen met vergelijkbare kosten als die van een conventioneel diesel aggregaat

Steeds meer aanbesteders

Met de Volta 15 kVA Zon-Aggregaat kon de bouwondernemer tegen de zelfde kosten (huur dieselaggregaat en verbruikte diesel) gebruik maken van een energie-oplossing op zonne-energie en batterijcapaciteit. Een dieselaggregaat op de bouwplaats werd daarmee overbodig. Door deze oplossing was er geen overlast meer voor de wijk samen met een enorme dieselbesparing. Daarnaast levert deze oplossing een grote pré op in het aanbestedingstraject en zien we dat steeds meer aanbesteders (steden) dit van hun bouwondernemers vragen. 

De gemiddelde besparing bedraagt: €208,-, 422 kg Co2 en 681 gram stikstof per week. Door deze vermindering van uitstoot, overlast en dieselverbruik stijgt de kans om meer projecten te realiseren.

De 15 kVA Zon-Aggregaat levert zijn energie door zijn 28,8 kWh grote accupakket in combinatie met 2,64 kWp zonnepanelen. De omvormers zijn in 3-fase 400V 3x32A configuratie geprogrammeerd om totaal 15 kVA te kunnen leveren. Daarnaast zit er voor nood een back-up aggregaat op Biodiesel in het systeem welke automatisch kan bijspringen mocht dit nodig zijn. Naast de 15 kVA zijn ook vermogens van 6 (1x32A) , 45 (3x63A) en 120 kVA (6x80A) leverbaar.

Gerelateerde projecten

Zij gingen u voor

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meer dan 1236 mensen gingen je voor!
* indicates required