Stille aggregaat kopen

Bent u op zoek naar een stille aggregaat? Een stroomgenerator die ook écht helemaal stil is? Maak dan kennis met Volta Energy! Onze generatoren werken namelijk op zonne-energie. Daardoor is er geen motor nodig en is onze aggregaat stil. Echt stil. Bovendien verminderen ze de CO2 uitstoot, laten ze geen nare geurtjes achter tijdens het gebruik en bespaart u ook nog eens flink op de brandstofkosten omdat er geen diesel of benzine benodigd is! Kortom, een stille aggregaat kopen of huren doet u bij Volta Energy.

Stille aggregaat kopen

Wanneer is een stille aggregaat nodig?

De motor van stroomgeneratoren op benzine of diesel maakt nu eenmaal geluid. Ook de zogeheten stille generator die op brandstof werkt is nooit echt helemaal stil. Onze stille aggregaat op zonne-energie is dat wel en komt daarom op publieke locaties helemaal tot zijn recht. Mensen hebben immers geen last van het geluid van de generator. Dat maakt ‘m perfect geschikt voor (muziek)festivals en andere evenementen, maar ook voor defensie. In een oorlogssituatie moet immers ieder geluid gedempt worden om onopgemerkt te blijven.

Voordelen van een generator op zonne-energie

Onze milieuvriendelijke aggregaat biedt naast het produceren van geen geluid nog enkele voordelen. U creëert er bijvoorbeeld een groen imago mee, waarmee u laat zien dat u of uw organisatie zich inzet voor het tegengaan van klimaatverandering door minder CO2 uit te stoten. Tegelijkertijd bespaart u ook nog eens op uw brandstofkosten omdat er geen benzine of diesel benodigd is om de stroomgenerator draaiende te houden. Daarmee is een stille aggregaat kopen een investering die zich in relatief korte tijd weet terug te verdienen.

Stille aggregaat kopen

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze stille aggregaat? Bijvoorbeeld hoe het systeem werkt? Of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn van onze duurzame generatoren voor uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder.