Aggregaat huren 10 kVA

Meest flexibele oplossing

Bij Volta Energy kunt u een aggregaat huren tussen de 10kVA en 120kVA. Een duurzame generator op zonne-energie, zonder CO2-uitstoot, stank of herrie. Daarmee heeft u een perfecte stroombron voor in de natuur, op bouwplaatsen of bij evenementen met veel bezoekers. Altijd en overal schone energie … en een groen imago.

Vraag nu een offerte aan
Aggregaat huren 10 kVA

Kies uw model

De stroomgeneratoren komen in verschillende maten – van 6 kVA tot 120 kVA –, zodat alle bouwplaatsen en evenementen kunnen worden voorzien van duurzame energie op locatie. Onze bio-solar-hybride generatoren zijn duurzamer dan conventionele diesel-generatoren en hybride diesel-batterij generatoren. Als de zon niet schijnt, schakelen onze generatoren automatisch van zonne-energie naar batterij en daarna naar bio-diesel aggregaat. Zo zorgen we ervoor dat je altijd stroom hebt.

Verschillende modellen

Met modellen tussen die tussen de 6kVA en 120kVA aan stroom leveren, heeft u met de mobiele zonnepanelen van Volta Energy altijd de energie die u nodig heeft. Wilt u bijvoorbeeld een aggregaat huren van 10kVA? Dan heeft u met ons 15kVA model meer dan genoeg vermogen voor al uw apparaten én bespaart u 100% op CO2-uitstoot en brandstofkosten.

Waarom een duurzame aggregaat van 10kVA huren?

U heeft stroom nodig op een plek waar veel mensen komen of waar de natuur zo min mogelijk verstoord moet worden. Dan wilt u een geruisloze generator zonder uitstoot. Echter, de behoefte aan stroom is maar van tijdelijke aard. Investeren is dan vaak geen optie. In ieder geval geen rendabele optie. Een milieuvriendelijke aggregaat van 10kVA huren biedt in die gevallen uitkomst. Daarmee bespaart u de initiële aanschafkosten én het scheelt gemiddeld honderden euro’s aan brandstof. Win-win.

Gebruiksvriendelijk & eenvoudig te verplaatsen

Onze mobiele zonnepanelenzijn eenvoudig te verplaatsen. De modellen tot 45kVA zijn als aanhangwagen te verrijden en zet u dus eenvoudig op plekken in het weiland, bos of op de camping. Daarbij verschaft de bijbehorende app inzicht in het verbruik en de huidige status van het systeem. Op die manier zijn we in staat overcapaciteit te voorkomen en tot wel 15% extra te besparen op de kosten.

Hoe werken onze aggregaten?

Onze aggregaten op zonne-energiebestaan uit een drietal onderdelen: zonnepanelen, accu’s en omvormers. Overdag wekken de cellen in de panelen energie op uit zonlicht, ook wanneer het bewolkt is of regent. Deze energie wordt opgeslagen in een accu, zodat u ook ‘s avonds een energievoorziening heeft en waardoor u genoeg stroom heeft voor piekmomenten in de belasting. Daarnaast beschikken onze generatoren over een back-up batterij die in noodgevallen ook aangesproken kan worden.

Ook een aggregaat van 10kVA huren?

Wilt u ook een aggregaat van 10kVA huren? Bekijk onze modellen, ontdek hoeveel CO2 uitstoot en brandstofkosten u kunt besparen of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Vraag nu een offerte aan

Laatste berichten

Zij gingen u voor

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meer dan 1236 mensen gingen je voor!
* indicates required