Aggregaat huren

Meest flexibele oplossing

Snel tijdelijke stroom nodig? Een aggregaat huren is de meest flexibele oplossing. Wij leveren u de energie waar en wanneer u het nodig heeft. Dat is dus inclusief de haspels, kabels, verdeelkasten en alles wat nodig is voor uw stroomvraag.

Volta Energy vervangt dieselaggregaten door zelfvoorzienende en duurzame Zon-Aggregaten. We maken ons hard voor duurzame energie op iedere locatie. Waar u ook stroom nodig heeft, maar dรกn op een duurzame manier. Meer weten over Volta Energy of over onze Zon-Aggregaten op duurzame energie? U hoeft geen kennis te hebben van energie. Onze adviseurs helpen u graag met alle vragen die u heeft!

Vraag nu een offerte aan
Aggregaat huren

Kies uw model

De stroomgeneratoren komen in verschillende maten โ€“ van 6 kVA tot 120 kVA โ€“, zodat alle bouwplaatsen en evenementen kunnen worden voorzien van duurzame energie op locatie. Onze bio-solar-hybride generatoren zijn duurzamer dan conventionele diesel-generatoren en hybride diesel-batterij generatoren. Als de zon niet schijnt, schakelen onze generatoren automatisch van zonne-energie naar batterij en daarna naar bio-diesel aggregaat. Zo zorgen we ervoor dat je altijd stroom hebt.

Hoe werkt het huren van een aggregaat?

Een Aggregaat huren van Volta Energy? Het proces gaat als volgt:

 1. Technisch advies
  Energie nodig op locatie? Kennis van techniek of energie is niet nodig, want onze adviseurs kunnen u hier mee helpen. Wij brengen uw energiebehoefte voor u in kaart.
 2. Offerte
  Naar aanleiding van het adviesgesprek stellen wij een offerte op. Als deze is goedgekeurd, komen wij het aggregaat leveren door heel Nederland.
 3. Transport en afleverservice
  Onze technische dienst komt de aggregaat brengen en installeren. U heeft er geen omkijken naar. Onze monteur laat u zien hoe de aggregaat werkt, zodat u er zelf mee aan de slag kunt gaan. Ook laten wij u zien hoe u uw verbruik kunt aflezen in onze Volta App.
 4. Aan de slag
  U kunt direct aan de slag met de duurzame Volta Zon-Aggregaat!
 5. Energierapport achteraf

Duurzaam, Gebruiksvriendelijk รฉn Betaalbaar een aggregaat huren

Wij geloven dat een duurzaam alternatief alleen werkt als de prijs vergelijkbaar is. Daarom bieden wij onze klanten de kans om energie op locatie duurzaam op te wekken, maar dan voor een vergelijkbare prijs als een conventionele dieselaggregaat! Maar dan zonder de onnodige herrie, stank en enorme verspilling van brandstof. Bovendien is het Zon-Aggregaat zelfvoorzienend en heeft u geen last van onderhoud of gesjouw met liters brandstof.

Voor wie?

De vraag naar het huren van duurzame aggregaten is enorm gestegen. Vooral bedrijven in de bouw en evenementenbranche zien de voordelen van een duurzame generator. Wij voorzien bijvoorbeeld de infra en utiliteitstak van bouwbedrijven van onze mobiele generatoren. En omdat de aggregaten stil en geruisloos zijn, vormen ze de ideale stroomvoorziening voor evenementen: van kleine voorstellingen tot een groot festival. Wil je een aggregaat huren? Wij helpen je graag verder.

Aggregaat huren in de bouw

Voordelen van een duurzame aggregaat huren

We zetten de belangrijkste voordelen van het huren van een aggregaat op zonne-energie graag nog even op een rijtje:

 • Duurzaam (veiligheid en gezondheid, tot 100% minder CO2 uitstoot)
 • Gebruiksvriendelijk (zelfvoorzienend & online monitoren)
 • Betaalbaar (vergelijkbare prijs als dieselaggregaat)
Vraag nu een offerte aan

Meest gestelde vragen

Een aggregaat is een noodstroomvoorziening. Als er ergens op een locatie geen stroom is waar dat wel nodig is, is een aggregaat huren een goede oplossing om stroom te voorzien op die bepaalde locatie.ย 

Aggregaten worden vooral ingezet op plaatsen waar geen of heel moeilijk stroom te halen is. Maar dat is niet het enige. Ook ziekenhuizen, bedrijven en andere utiliteiten gebruiken aggregaten. In deze gebouwen vormt een aggregaat een noodstroomvoorziening. Wanneer de stroom uitvalt wordt een stroomaggregaat gebruikt om stroom op te wekken.ย 

Dat hangt af van waarvoor je het stroomaggregaat gaat gebruiken! Onze modellen zijn de 6 KvA, 15 KvA, 45 KvA en 120 KvA. Het 6 KvA model is perfect voor kleinschalige bouwprojecten en verlichting van terreinen. Het 120 KvA is speciaal voor voor grote bouwterreinen, festival en grote evenementen. Wij helpen je natuurlijk graag met wat je nodig hebt!ย 

De kosten van het huren van een Volta Energy stroomaggregaat hangt af van een aantal factoren, en de prijs is dus niet vast. Bij het aanvragen van een offerte kan je alle details invullen en krijg je zo snel mogelijk een prijs-inschatting van ons.ย 

 

 

Laatste berichten

Zij gingen u voor

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meer dan 1236 mensen gingen je voor!
* indicates required