Aggregaat huren

Meest flexibele oplossing

Snel tijdelijke stroom nodig? Een aggregaat huren is de meest flexibele oplossing. Wij leveren u de energie waar en wanneer u het nodig heeft. Dat is dus inclusief de haspels, kabels, verdeelkasten en alles wat nodig is voor uw stroomvraag.

Volta Energy vervangt dieselaggregaten door zelfvoorzienende en duurzame zon-aggregaten. We maken ons hard voor duurzame energie op iedere locatie. Waar u ook stroom nodig heeft, maar dán op een duurzame manier. Meer weten over Volta Energy of over onze Zon-Aggregaten op duurzame energie? U hoeft geen kennis te hebben van energie. Onze adviseurs helpen u graag met alle vragen die u heeft!

Vraag nu een offerte aan
Aggregaat huren

Kies uw model

De stroomgeneratoren komen in verschillende maten – van 3 kVA tot 120 kVA-, zodat alle bouwplaatsen en evenementen kunnen worden voorzien van duurzame energie op locatie. Onze duurzame generatoren kunnen tot 100% van de CO2 en stikstof besparen met vergelijkbare kosten als die van een conventioneel diesel aggregaat

Hoe werkt het?

Een Aggregaat huren van Volta Energy? Het proces gaat als volgt:

 1. Technisch advies
  Energie nodig op locatie? Kennis van techniek of energie is niet nodig, want onze adviseurs kunnen u hier mee helpen. Wij brengen uw energiebehoefte voor u in kaart.
 2. Offerte
  Naar aanleiding van het adviesgesprek stellen wij een offerte op. Als deze is goedgekeurd, komen wij het aggregaat leveren door heel Nederland.
 3. Transport en afleverservice
  Onze technische dienst komt de aggregaat brengen en installeren. U heeft er geen omkijken naar. Onze monteur laat u zien hoe de aggregaat werkt, zodat u er zelf mee aan de slag kunt gaan. Ook laten wij u zien hoe u uw verbruik kunt aflezen in onze Volta App.
 4. Aan de slag
  U kunt direct aan de slag met de duurzame Volta Zon-Aggregaat!
 5. Energierapport achteraf

Duurzaam, Gebruiksvriendelijk én Betaalbaar een aggregaat huren

Wij geloven dat een duurzaam alternatief alleen werkt als de prijs vergelijkbaar is. Daarom bieden wij onze klanten de kans om energie op locatie duurzaam op te wekken, maar dan voor een vergelijkbare prijs als een conventionele dieselaggregaat! Maar dan zonder de onnodige herrie, stank en enorme verspilling van brandstof. Bovendien is de Zon-Aggregaat zelfvoorzienend en heeft u geen last van onderhoud of gesjouw met liters brandstof.

Voor wie?

De vraag naar duurzame aggregaten is enorm gestegen. Vooral bedrijven in de bouw en evenementenbranche zien de voordelen van een duurzame generator. Wij voorzien bijvoorbeeld de infra en utiliteitstak van bouwbedrijven van onze mobiele generatoren. En omdat de aggregaten stil en geruisloos zijn, vormen ze de ideale stroomvoorziening voor evenementen: van kleine voorstellingen tot een groot festival.

Aggregaat huren in de bouw

Voordelen van een duurzame aggregaat huren

We zetten de belangrijkste voordelen van een aggregaat op zonne-energie graag nog even voor u op een rijtje:

 • Duurzaam (veiligheid en gezondheid, tot 100% minder CO2 uitstoot)
 • Gebruiksvriendelijk (zelfvoorzienend & online monitoren)
 • Betaalbaar (vergelijkbare prijs als dieselaggregaat)
Vraag nu een offerte aan

Laatste berichten

Zij gingen u voor

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meer dan 1236 mensen gingen je voor!
* indicates required