Aggregaat huren

Meest flexibele oplossing

Snel tijdelijke stroom nodig? Een aggregaat huren is de meest flexibele oplossing. Wij leveren u de energie waar en wanneer u het nodig heeft. Dat is dus inclusief de haspels, kabels, verdeelkasten en alles wat nodig is voor uw stroomvraag.

Volta Energy vervangt dieselaggregaten door zelfvoorzienende en duurzame Zon-Aggregaten. We maken ons hard voor duurzame energie op iedere locatie. Waar u ook stroom nodig heeft, maar dΓ‘n op een duurzame manier. Meer weten over Volta Energy of over onze Zon-Aggregaten op duurzame energie? U hoeft geen kennis te hebben van energie. Onze adviseurs helpen u graag met alle vragen die u heeft!

Vraag nu een offerte aan
Aggregaat huren

Kies uw model

De stroomgeneratoren komen in verschillende maten – van 6 kVA tot 120 kVA –, zodat alle bouwplaatsen en evenementen kunnen worden voorzien van duurzame energie op locatie. Onze bio-solar-hybride generatoren zijn duurzamer dan conventionele diesel-generatoren en hybride diesel-batterij generatoren. Als de zon niet schijnt, schakelen onze generatoren automatisch van zonne-energie naar batterij en daarna naar bio-diesel aggregaat. Zo zorgen we ervoor dat je altijd stroom hebt.

Oplossing voor electriciteit met aggregaat huren

Heeft u snel tijdelijke stroom nodig? Overweeg dan een aggregaat te huren voor de meest flexibele oplossing. Wij leveren de energie precies waar en wanneer u die nodig heeft, inclusief alle benodigde accessoires zoals haspels, kabels en verdeelkasten.

Volta energy: duurzame zon-aggregaten

Bij volta energy vervangen we dieselaggregaten door zelfvoorzienende en duurzame zon-aggregaten. We zetten ons in voor duurzame energie op elke locatie. Waar u ook stroom nodig heeft, wij bieden het op een duurzame manier. Heeft u vragen over onze diensten of over het huren van een aggregaat? Onze adviseurs staan klaar om u te helpen, zelfs als u geen kennis heeft van energie.

Diverse maten voor elke behoefte

Onze stroomgeneratoren, beschikbaar voor aggregaat huren, komen in verschillende maten – van 6 kva tot 120 kva. Hierdoor kunnen we elke bouwplaats of evenement voorzien van duurzame energie. Onze bio-solar-hybride generatoren zijn een duurzamer alternatief dan conventionele diesel- of hybride diesel-batterij generatoren. Bij gebrek aan zonneschijn schakelen onze generatoren automatisch over van zonne-energie naar batterij en vervolgens naar bio-diesel, zodat u altijd verzekerd bent van stroom.

Hoe werkt aggregaat huren bij Volta Energy?

1. Technisch advies

Wij brengen uw energiebehoefte in kaart, zonder dat u technische kennis nodig heeft.

2. Offerte

Na het adviesgesprek ontvangt u een offerte. Na goedkeuring leveren wij het aggregaat door heel Nederland.

3. Transport en installatie

Onze technische dienst zorgt voor transport en installatie. U krijgt uitleg over de werking en het aflezen van uw verbruik via onze volta app.

4. Direct aan de slag

Start meteen met het gebruik van uw duurzame Volta zon-aggregaat.

Duurzaam, gebruiksvriendelijk en betaalbaar

Een aggregaat huren bij Volta Energy is duurzaam, gebruiksvriendelijk Γ©n betaalbaar. Wij bieden een duurzaam alternatief voor een vergelijkbare prijs als een conventioneel dieselaggregaat, maar dan zonder lawaai, stank en brandstofverspilling. Onze zon-aggregaten zijn zelfvoorzienend en onderhoudsarm.

Voor wie is aggregaat huren ideaal?

De vraag naar het huren van duurzame aggregaten neemt toe, vooral in de bouw- en evenementenbranche. Onze mobiele generatoren zijn perfect voor infra- en utiliteitsprojecten in de bouw. Dankzij de stille werking zijn ze ook ideaal voor evenementen, van kleine voorstellingen tot grote festivals.

Aggregraat huren Volta

Voordelen van een duurzaam aggregaat huren

  • Duurzaam: veiliger voor gezondheid en milieu, tot 100% minder co2-uitstoot.
  • Gebruiksvriendelijk: zelfvoorzienend en eenvoudig online te monitoren.
  • Betaalbaar: vergelijkbare kosten met een traditioneel dieselaggregaat.

Wilt u meer weten of direct een aggregaat huren? Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte.

Vraag nu een offerte aan

Meest gestelde vragen

Een aggregaat is een noodstroomvoorziening. Als er ergens op een locatie geen stroom is waar dat wel nodig is, is een aggregaat huren een goede oplossing om stroom te voorzien op die bepaalde locatie.Β 

Aggregaten worden vooral ingezet op plaatsen waar geen of heel moeilijk stroom te halen is. Maar dat is niet het enige. Ook ziekenhuizen, bedrijven en andere utiliteiten gebruiken aggregaten. In deze gebouwen vormt een aggregaat een noodstroomvoorziening. Wanneer de stroom uitvalt wordt een stroomaggregaat gebruikt om stroom op te wekken.Β 

Dat hangt af van waarvoor je het stroomaggregaat gaat gebruiken! Onze modellen zijn de 6 KvA, 15 KvA, 45 KvA en 120 KvA. Het 6 KvA model is perfect voor kleinschalige bouwprojecten en verlichting van terreinen. Het 120 KvA is speciaal voor voor grote bouwterreinen, festival en grote evenementen. Wij helpen je natuurlijk graag met wat je nodig hebt!Β 

De kosten van het huren van een Volta Energy stroomaggregaat hangt af van een aantal factoren, en de prijs is dus niet vast. Bij het aanvragen van een offerte kan je alle details invullen en krijg je zo snel mogelijk een prijs-inschatting van ons.Β 

 

 

Laatste berichten

Zij gingen u voor

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meer dan 1236 mensen gingen je voor!
* indicates required