Aggregaat op waterstof

Aggregaat op waterstof

Heeft u duurzame en tijdelijke energievoorziening nodig bij een (bouw)project of event? Dan zit u goed met een aggregaat op waterstof van Volta Energy! Deze behoren tot de meest milieuvriendelijke oplossingen in de markt. Hoe het werkt? Onze aggregaten op waterstof wekken in de eerste plaats elektriciteit op met behulp van zonne-energie. De back-up van het aggregaat wordt aangedreven op waterstof. Zo staat u nooit zonder energie en wekt u stankvrij, geluidsvrij en duurzaam energie op, daar waar geen netstroom aanwezig is.

Vraag nu een offerte aan
Aggregaat op waterstof

Kies uw model

De stroomgeneratoren komen in verschillende maten – van 6 kVA tot 120 kVA –, zodat alle bouwplaatsen en evenementen kunnen worden voorzien van duurzame energie op locatie. Onze bio-solar-hybride generatoren zijn duurzamer dan conventionele diesel-generatoren en hybride diesel-batterij generatoren. Als de zon niet schijnt, schakelen onze generatoren automatisch van zonne-energie naar batterij en daarna naar bio-diesel aggregaat. Zo zorgen we ervoor dat je altijd stroom hebt.

Zonne-aggregaat op waterstof huren

Bij Volta Energy bieden we verschillende modellen aggregaten op waterstof, van 6 kVA tot 120 kVA. Zo stemmen we het model altijd perfect af op de energiebehoefte. Doordat het aggregaat wordt aangedreven door zonne-energie en waterstof, bespaart u met deze slimme manier van opwekken 100% CO2 en stikstof in verhouding tot een conventioneel diesel aggregaat. Het enige restproduct is pure H2O. We stemmen graag met u op maat af welk model het beste past bij de energiebehoefte van uw project.

Waarom een aggregaat op waterstof huren?

Wie aan tijdelijke stroomvoorziening denkt, die komt misschien al snel uit bij een conventioneel diesel aggregaat. Tegenwoordig prefereren we echter liever duurzamere oplossingen en daar dragen we bij Volta Energy graag aan bij! Het grote voordeel van een aggregaat op waterstof, is dat het aangedreven wordt door zonne-energie en waterstof. Veel beter voor het milieu, maar dat is nog niet alles. Het produceert namelijk geen nare geuren en lawaai. Zo hebben omwonenden er geen last van. Het is daarnaast een goede keuze als er in het werkgebied stikstofrestricties of andere milieueisen gelden. Een effectieve oplossing bij ieder project waar geen netstroom is.

Voordelen aggregaat op waterstof en zonne-energie

De voordelen van een aggregaat op waterstof huren zijn wellicht al duidelijk, het is een uiterst duurzame oplossing. En zo’n stank- en geluidsvrije back-up aggregaat op waterstof komt ook van pas als men ’s avonds laat nog bezig is. Overdag wordt zonne-energie opgewekt en als back-up wordt de generator door waterstof aangedreven. Er is altijd duurzame stroomvoorziening.

Hoog rendement door brandstofcel

Overigens is het ene aggregaat op waterstof de andere niet. Wie wat dieper in de materie zit is mogelijk bekend met de term β€˜brandstofcel’. Deze cel zorgt ervoor dat waterstof elektrochemisch omgezet wordt in elektriciteit, en dat er als restproduct alleen water uit de uitlaat komt. Dat betekent dat deze manier van stroom genereren 100% uitstootvrij is. Daarnaast zorgt de brandstofcel voor een hoger rendement uit waterstof, waardoor het optimaal duurzaam is.

Meer weten?

Spreekt zo’n duurzaam aggregaat op waterstof en zonne-energie u aan en heeft u tijdelijke stroom nodig voor uw project? Graag adviseren we u welk model het beste bij u past en vertellen we u over de besparing die u kunt realiseren, zowel financieel als op het gebied van milieuwinst ten opzichte van een diesel aggregaat. Benieuwd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor al uw vragen of een offerteaanvraag.

Vraag nu een offerte aan

Meest gestelde vragen

Een aggregaat op waterstof is een apparaat dat waterstof omzet in elektriciteit. Bij onze aggregaten gebeurt dat met behulp van een brandstofcel, die dusdanig efficiΓ«nt omzet dat u een extra hoog rendement heeft en duurzaam energie opwekt.

Een aggregaat op waterstof is een apparaat dat waterstof omzet in elektriciteit. Bij onze aggregaten gebeurt dat met behulp van een brandstofcel, die dusdanig efficiΓ«nt omzet dat u een extra hoog rendement heeft en duurzaam energie opwekt.

Een aggregaat op waterstof huren is de perfecte oplossing als u tijdelijke energievoorziening wenst bij een (bouw)project of event. Het voordeel is dat ze duurzaam, vrijwel geluidloos en volledig stankvrij zijn, zodat ze ook goed van pas komen als er milieueisen van kracht zijn.

Volta Energy levert aggregaten op waterstof die volledig zelfvoorzienend zijn. U hoeft slecht waterstof toe te voegen aan de back-up generator, waarvoor u de juiste instructies krijgt.

Laatste berichten

Zij gingen u voor

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meer dan 1236 mensen gingen je voor!
* indicates required