Aggregaat verhuur

Volta Energy geldt in het hele land als energieke partij in aggregaat verhuur. U kunt bij ons een generator of aggregaat huren, zodat u in allerlei situaties van stroom bent voorzien. Op ieder moment van de dag. Waar u ook bent. Wij voorzien u namelijk van generatoren die stroom opwekken door middel van zonne-energie, zelfs als het bewolkt is of regent. Met zo’n duurzame aggregaat bespaart u echter pas op langere termijn, waardoor een aggregaat huren mogelijk een betere optie is.

Voor iedere situatie

Binnen Volta Energy’s aggregaat verhuur vindt u altijd een stroomgenerator die perfect past in uw situatie. Onze systemen zijn bijvoorbeeld mobiel genoeg om overal goed te kunnen werken. Mits de uitklapbare zonnepanelen van daglicht worden voorzien, natuurlijk. Dat maakt het systeem de ideale stroomvoorziening voor (land)bouwbedrijven die op moeilijk bereikbare plekken aan het werk zijn. Daarbij brengt ons unieke systeem zo’n 2KVA aan vermogen met zich mee, maar zijn er meerdere modules aan elkaar te koppelen om het vermogen haast oneindig te vergroten.

Waarom onze aggregaat huren?

Onze aggregaten zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar werken ook nog eens geruisloos omdat er geen motor aan te pas komt. Bij het gebruik hebben omstanders dus geen last van herrie of stank, waardoor ze de ideale stroomoplossing vormen voor evenementen en werkzaamheden op publieke locaties. Daarnaast betaalt u geen onverwachte brandstof- of onderhoudskosten; wij werken met één vaste prijs. Geen verrassingen achteraf. Dat is waar ons aggregaat verhuur om bekend staat en waarom klanten terug blijven komen.

Bereken hoeveel aggegraten je nodig hebt

Meer weten over onze aggregaat verhuur?

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons unieke product? Wilt u een groen imago creëren voor uw bedrijf of evenement? Of wilt u weten wat wij met ons aggregaat verhuur voor u kunnen betekenen? We vertellen u er graag meer over. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en laat u inspireren!