Aggregaat verhuur

Altijd van stroom voorzien

Volta Energy geldt in het hele land als energieke partij in aggregaat verhuur. U kunt bij ons een generator of aggregaat huren, zodat u in allerlei situaties van stroom bent voorzien. Op ieder moment van de dag. Waar u ook bent. Wij voorzien u namelijk van generatoren die stroom opwekken door middel van zonne-energie, zelfs als het bewolkt is of regent. Met zo’n duurzame aggregaat bespaart u echter pas op langere termijn, waardoor een aggregaat huren mogelijk een betere optie is.

Vraag nu een offerte aan
Aggregaat verhuur

Kies uw model

De stroomgeneratoren komen in verschillende maten – van 6 kVA tot 120 kVA –, zodat alle bouwplaatsen en evenementen kunnen worden voorzien van duurzame energie op locatie. Onze bio-solar-hybride generatoren zijn duurzamer dan conventionele diesel-generatoren en hybride diesel-batterij generatoren. Als de zon niet schijnt, schakelen onze generatoren automatisch van zonne-energie naar batterij en daarna naar bio-diesel aggregaat. Zo zorgen we ervoor dat je altijd stroom hebt.

Aggregaat verhuur – Voor iedere situatie

Binnen Volta Energy’s aggregaat verhuur vindt u altijd een stroomgenerator die perfect past in uw situatie. Onze systemen zijn bijvoorbeeld mobiel genoeg om overal goed te kunnen werken. Mits de uitklapbare zonnepanelen van daglicht worden voorzien, natuurlijk. Dat maakt het systeem de ideale stroomvoorziening voor (land)bouwbedrijven die op moeilijk bereikbare plekken aan het werk zijn. Daarbij brengt ons unieke systeem zo’n 2KVA aan vermogen met zich mee, maar zijn er meerdere modules aan elkaar te koppelen om het vermogen haast oneindig te vergroten.

Waarom ons aggregaat huren?

Ons aggregaat verhuur is niet alleen milieuvriendelijk, maar is ook nog eens geruisloos omdat er geen motor aan te pas komt. Bij het gebruik hebben omstanders dus geen last van herrie of stank, waardoor ze de ideale stroomoplossing vormen voor evenementen en werkzaamheden op publieke locaties. Daarnaast betaalt u geen onverwachte brandstof- of onderhoudskosten; wij werken met één vaste prijs. Geen verrassingen achteraf. Dat is waar ons aggregaat verhuur om bekend staat en waarom klanten terug blijven komen.

Meer weten over ons aggregaat verhuur?

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons unieke product? Wilt u een groen imago creëren voor uw bedrijf of evenement? Of wilt u weten wat wij met ons aggregaat verhuur voor u kunnen betekenen? We vertellen u er graag meer over. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en laat u inspireren!

Vraag nu een offerte aan

Meest gestelde vragen

Een aggregaat is een noodstroomvoorziening. Als er ergens op een locatie geen stroom is waar dat wel nodig is, is ons aggregaat verhuur een goede oplossing om stroom te voorzien op die bepaalde locatie. 

Aggregaten worden vooral ingezet op plaatsen waar geen of heel moeilijk stroom te halen is. Maar dat is niet het enige. Ook ziekenhuizen, bedrijven en andere utiliteiten gebruiken aggregaten. In deze gebouwen vormt een aggregaat een noodstroomvoorziening. Wanneer de stroom uitvalt wordt een stroomaggregaat gebruikt om stroom op te wekken. Meer weten over ons aggregaat verhuur? Neem dan contact met ons op. 

Dat hangt af van waarvoor je het stroomaggregaat gaat gebruiken! Onze modellen zijn de 6 KvA, 15 KvA, 45 KvA en 120 KvA. Het 6 KvA model is perfect voor kleinschalige bouwprojecten en verlichting van terreinen. Het 120 KvA is speciaal voor voor grote bouwterreinen, festival en grote evenementen. Wij helpen je natuurlijk graag met wat je nodig hebt! 

De kosten van het huren van een Volta Energy stroomaggregaat hangt af van een aantal factoren, en de prijs is dus niet vast. Bij het aanvragen van een offerte kan je alle details invullen en krijg je zo snel mogelijk een prijs-inschatting van ons. 

Laatste berichten

Zij gingen u voor

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meer dan 1236 mensen gingen je voor!
* indicates required