Hybride en duurzame energievoorziening in de agrarische en landbouwsector

Energie in de agrarische en landbouwsector

Soms moeten er werkzaamheden in een natuurgebied worden uitgevoerd. Diep in het bos of op een afgelegen stuk landbouwgrond, bijvoorbeeld. In veel van die gevallen is er geen stopcontact aanwezig, maar is er wel energie benodigd. Voor het aansluiten van een waterpomp, meetapparatuur of elektrisch gereedschap, om maar eens iets te noemen. Het mobiele Zonne-Aggregaat van Volta Energy biedt uitkomst.

Vraag nu een offerte aan
Hybride en duurzame energievoorziening in de agrarische en landbouwsector

Kies uw model

De stroomgeneratoren komen in verschillende maten – van 6 kVA tot 120 kVA –, zodat alle bouwplaatsen en evenementen kunnen worden voorzien van duurzame energie op locatie. Onze bio-solar-hybride generatoren zijn duurzamer dan conventionele diesel-generatoren en hybride diesel-batterij generatoren. Als de zon niet schijnt, schakelen onze generatoren automatisch van zonne-energie naar batterij en daarna naar bio-diesel aggregaat. Zo zorgen we ervoor dat je altijd stroom hebt.

Milieuvriendelijkere energie

Onze hybride stroomgeneratoren werken op zonne-energie, batterij en bio-diesel. Dat betekent dat er minder brandstof benodigd is om de aggregaat draaiende te houden, dat-ie minder lawaai maakt, minder CO2 uitstoot en minder stankoverlast veroorzaakt. Kortom, de ideale stroomvoorziening voor in de natuur omdat u de fauna en flora er minder mee hoeft te verstoren. Milieuvriendelijker opgewekte energie. Dat is waar we met Volta Energy voor staan.

Altijd en overal stroom

Omdat onze generator op hybride energie werkt en wij hem zodra nodig met bio-diesel vullen, kunt u, altijd en overal een stroomvoorziening realiseren. Ook tijdens regenachtige perioden en in de avonduren. Daarmee is het systeem met name geschikt om energie te leveren op de doorgaans moeilijk bereikbare plekken en wordt het veel gebruikt door natuurbeheer en -stichtingen en bij landbouwwerkzaamheden in de agrarische sector.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden van het systeem zijn nagenoeg eindeloos. Onder andere voor de beregening van landbouwgrond, het verleggen van een beekje of het verzamelen van data te midden van een dichtbegroeid bos schakelt u de mobiele stroomvoorziening in. Maar bijvoorbeeld ook bij de opening van een nieuw aangelegd park waarbij u koffie wilt schenken en een geluidsinstallatie nodig heeft komt de Volta Naos van pas.

Kortom, onze aggregaten vinden hun toepassing in de stroomvoorziening voor werkzaamheden in natuurgebieden. Één enkel systeem levert daarbij voldoende energie voor een waterpomp, meetapparatuur of elektrisch gereedschap, maar wanneer er meer energie benodigd is – om wat voor reden dan ook – zijn er diverse modules aan elkaar te koppelen waardoor we de capaciteit kunnen vervijfvoudigen. Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u inspireren.

Vraag nu een offerte aan

Laatste berichten

Zij gingen u voor

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meer dan 1236 mensen gingen je voor!
* indicates required