Hybride en duurzame energievoorziening voor netbeheerders

Hybride energievoorziening voor netbeheerders

Het is geen geheim: het net zit vol. Op steeds meer plekken is te weinig capaciteit. We moeten van het gas af en dus neemt de vraag naar (duurzame) elektriciteit alleen nog maar toe. Nieuwe verbruikers moeten daardoor soms jaren wachten op een aansluiting en huidige kabels branden steeds vaker door. In die gevallen bieden onze hybride aggregaten uitkomst. Tijdelijk of permanent.

Vraag nu een offerte aan
Hybride en duurzame energievoorziening voor netbeheerders

Kies uw model

De stroomgeneratoren komen in verschillende maten – van 6 kVA tot 120 kVA –, zodat alle bouwplaatsen en evenementen kunnen worden voorzien van duurzame energie op locatie. Onze bio-solar-hybride generatoren zijn duurzamer dan conventionele diesel-generatoren en hybride diesel-batterij generatoren. Als de zon niet schijnt, schakelen onze generatoren automatisch van zonne-energie naar batterij en daarna naar bio-diesel aggregaat. Zo zorgen we ervoor dat je altijd stroom hebt.

Back-up bij werkzaamheden

Het stroomnet moet de komende jaren worden uitgebreid. In veel gevallen zelfs verdubbeld. Dat is een enorme operatie voor de meeste netbeheerders. En bij zo’n grote klus kan er vanalles misgaan. Een stroomonderbreking als gevolg van een onvoorziene storing, bijvoorbeeld. Als netbeheerder wilt u dan wel een back-up hebben. Onze mobiele hybride bio-zonne-aggregaten nemen het graag over als het net er onverhoopt uit ligt.

Flinke kostenbesparing op de lange termijn

Ons systeem van mobiele hybride generatoren is modulair te schakelen, zodat u altijd in de benodigde hoeveelheid stroom kunt voorzien. Als er geen zon schijnt of op momenten van piekbelasting maakt hij gebruik van biodiesel. U bespaart daarmee brandstof en kosten. Afhankelijk van het model kan dit op de lange termijn honderden of zelfs duizenden euro’s per week schelen.

Minder overlast

Het levert ongetwijfeld overlast op wanneer er in woonwijken of drukke bedrijventerreinen overgeschakeld moet worden op een conventioneel dieselaggregaat. Alleen het geluid veroorzaakt al hinder. Om over nare geurtjes en CO2-uitstoot nog maar te zwijgen. Onze hybride aggregaten veroorzaken minder geluidsoverlast en stank. U kunt deze dus gerust in dichtbevolkte gebieden gebruiken. Zonder problemen.

Ook in landelijke gebieden

Het veroorzaken van minder uitstoot maakt de hybride generatoren ook geschikt voor landelijke gebieden waar het net (nog) niet is gebouwd op grotere stroomproductie. Het systeem is immers eenvoudig te verplaatsen en werkt altijd en overal – en wij verzorgen hem uiteraard. Dat werkt wel zo prettig.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze duurzamere stroombronnen voor u als netbeheerder? Heeft u vragen over het systeem of wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? We helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op of vraag direct een offerte aan!

Vraag nu een offerte aan

Laatste berichten

Zij gingen u voor

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meer dan 1236 mensen gingen je voor!
* indicates required