Groene en duurzame energievoorziening voor netbeheerders

Groene energievoorziening voor netbeheerders

Het is geen geheim: het net zit vol. Op steeds meer plekken is te weinig capaciteit. We moeten van het gas af en dus neemt de vraag naar (duurzame) elektriciteit alleen nog maar maar toe. Nieuwe verbruikers moeten daardoor soms jaren wachten op een aansluiting en huidige kabels branden steeds vaker door. In die gevallen bieden onze aggregaten op zonne-energie uitkomst. Tijdelijk of permanent.

Vraag nu een offerte aan
Groene en duurzame energievoorziening voor netbeheerders

Kies uw model

De stroomgeneratoren komen in verschillende maten – van 6 kVA tot 120 kVA-, zodat alle bouwplaatsen en evenementen kunnen worden voorzien van duurzame energie op locatie. Onze duurzame generatoren kunnen tot 100% van de CO2 en stikstof besparen met vergelijkbare kosten als die van een conventioneel diesel aggregaat

Back-up bij werkzaamheden

Het stroomnet moet de komende jaren worden uitgebreid. In veel gevallen zelfs verdubbeld. Dat is een enorme operatie voor de meeste netbeheerders. En bij zo’n grote klus kan er vanalles misgaan. Een stroomonderbreking als gevolg van een onvoorziene storing, bijvoorbeeld. Als netbeheerder wilt u dan wel een back-up hebben. Onze mobiele zon-aggregaten nemen het graag over als het net er onverhoopt uit ligt.

Flinke kostenbesparing

Ons systeem van mobiele zonnepanelen is modulair te schakelen, zodat u altijd in de benodigde hoeveelheid stroom kunt voorzien. Daarbij maakt het alleen in noodgevallen en momenten van piekbelasting gebruik van biodiesel. U bespaart daarmee flink op de brandstofkosten. Afhankelijk van het model scheelt het u honderden of zelfs duizenden euro’s per week.

Minder overlast

Het levert ongetwijfeld overlast op wanneer er in woonwijken of drukke bedrijventerreinen overgeschakeld moet worden op een conventioneel dieselaggregaat. Alleen het geluid veroorzaakt al hinder. Om over nare geurtjes en CO2-uitstoot nog maar te zwijgen. Onze aggregaten op zonne-energie werken geruisloos en zonder stank. U kunt deze dus gerust in dichtbevolkte gebieden gebruiken. Zonder problemen.

Ook in landelijke gebieden

Het uitstootloze karakter van mobiele zonnepanelen maakt ze ook geschikt voor landelijke gebieden waar het net (nog) niet is gebouwd op grotere stroomproductie. Het systeem is immers eenvoudig te verplaatsen en werkt altijd en overal – zonder dat er wekelijks een grote tankwagen vol diesel langs moet komen rijden om de aggregaat bij te vullen. Dat werkt wel zo prettig.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze duurzame stroombronnen voor u als netbeheerder? Heeft u vragen over het systeem of wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? We helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op of vraag direct een offerte aan!

Vraag nu een offerte aan

Laatste berichten

Zij gingen u voor

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meer dan 1236 mensen gingen je voor!
* indicates required