Duurzame energievoorziening voor windmolenparken en zonnepaneelvelden

Stroom voor aanleg zonnepaneelvelden & windmolenparken

In Nederland komen er steeds meer zonnepaneelvelden en windmolenparken bij. En dat is natuurlijk een mooie ontwikkeling, zeker met het oog op het milieu. Voor het realiseren van een zonnepaneelveld of windmolenpark is echter ook energie nodig. En hoe mooi zou het zijn als deze energie duurzaam is?! Volta Energy maakt het mogelijk met de verhuur van zon-aggregaten, die stroom opwekken op de bouwplaats voor de uitvoering van het project.

Vraag nu een offerte aan
Duurzame energievoorziening voor windmolenparken en zonnepaneelvelden

Kies uw model

De stroomgeneratoren komen in verschillende maten – van 6 kVA tot 120 kVA –, zodat alle bouwplaatsen en evenementen kunnen worden voorzien van duurzame energie op locatie. Onze bio-solar-hybride generatoren zijn duurzamer dan conventionele diesel-generatoren en hybride diesel-batterij generatoren. Als de zon niet schijnt, schakelen onze generatoren automatisch van zonne-energie naar batterij en daarna naar bio-diesel aggregaat. Zo zorgen we ervoor dat je altijd stroom hebt.

Duurzaam werken en bouwen

Als zonnepaneel veldbouwer of realisator van een windmolenpark staat u achter de gedachte van duurzaam werken en bouwen. Velden met zonnepanelen en windmolens zijn een aanwinst voor de toekomst, en dat start al bij de realisatie. Op dat moment heeft u namelijk stroom nodig, maar de windmolens en zonnepanelen moeten nog aangelegd worden. Met de huur van een zon-aggregaat als tijdelijke oplossing voor stroom kiest u voor een milieubewuste aanpak, waar u ook nog eens geld mee bespaart. Besparingen hebben we al in meerdere cases aangetoond, een win-winsituatie voor mens en milieu.

Uitvoering vanuit de bouwkeet

Bij buitenprojecten komt een bouwkeet goed van pas. En het is wel zo prettig als deze van alle gemakken voorzien is. Het zon-aggregaat van Volta Energy wekt voldoende energie op om het behaaglijk warm te maken. Om een lekkere koffie te drinken. En om de laptop aan te sluiten om de uitvoering van het zonnepanelenveld of windmolenpark te kunnen beheren. Waar het veld of park zich ook bevindt, een zonnegenerator biedt uitkomst!

Duurzame veld- en parkbeveiliging

Zonnepaneelvelden worden vaak gebouwd in afgelegen weilanden waar stellages van honderden tot duizenden zonnepanelen geïnstalleerd worden. Ook bij windmolenparken komt veel materiaal kijken, wat goed beveiligd moet worden. Het gaat immers om flink wat kapitaal. Een zon-aggregaat is dan ook een goede keuze voor het beveiligen van de bouwplaats. Een zon-aggregaat levert voldoende voeding voor de installatie van een camera en het opladen van de interne back-up van de cameramast. De zongeneratoren zijn voorzijn van een shuko aansluiting, compatibel met de meeste camerasystemen. U geniet bij ons van complete service en monitoring. Is er een storing? Dan grijpen we direct in.

Slimme energievoorziening voor windmolenparken en zonnepaneelvelden

Met een zonne-aggregaat zorgt u ervoor dat er voldoende energie aanwezig is voor de realisatie van windmolenparken en zonnepaneelvelden. De aggregaten zijn fluisterstil, waardoor de omliggende omgeving zo min mogelijk gestoord wordt. En ze zijn budgetvriendelijk, vele malen voordeliger dan een diesel aggregaat. Bent u benieuwd welke besparing u kunt realiseren bij uw project, en hoe Volta Energy u hierin kan ondersteunen? Neem dan contact met ons op en kies voor duurzame energievoorziening.

Vraag nu een offerte aan

Laatste berichten

Zij gingen u voor

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meer dan 1236 mensen gingen je voor!
* indicates required