Elektrische aggregaat

Elektrische aggregaat

Wilt u een elektrische aggregaat huren? Een die energiezuinig is, en qua vermogen perfect wordt afgestemd op de energiebehoefte van uw project? Maak dan kennis met de elektrische aggregaten van Volta Energy! Onze aggregaten werken op zonne-energie, waardoor de elektriciteit duurzaam opgewerkt wordt. U heeft dus geen brandstof en motor nodig om de energie op te wekken. Dat biedt meerdere voordelen. Ten eerste bespaart u heel wat brandstofkosten en ten tweede zijn ze fluisterstil en stinken ze niet tijdens het gebruik. Kortom, een sterke ondersteunende hybride batterij waarmee u de werkplaats op een slimme manier voorziet van elektriciteit.

Vraag nu een offerte aan
Elektrische aggregaat

Kies uw model

De stroomgeneratoren komen in verschillende maten – van 6 kVA tot 120 kVA –, zodat alle bouwplaatsen en evenementen kunnen worden voorzien van duurzame energie op locatie. Onze bio-solar-hybride generatoren zijn duurzamer dan conventionele diesel-generatoren en hybride diesel-batterij generatoren. Als de zon niet schijnt, schakelen onze generatoren automatisch van zonne-energie naar batterij en daarna naar bio-diesel aggregaat. Zo zorgen we ervoor dat je altijd stroom hebt.

Waarom een elektrische aggregaat?

Een elektrisch aggregaat op zonne-energie is een slimme en milieubewuste oplossing voor de energievoorziening voor projecten waar (nog) geen netstroom is. Dat komt bijvoorbeeld van pas op bouwplaatsen en bij evenementen. Waar u met een conventioneel diesel aggregaat al snel last krijgt van herrie en stank, is dat met een elektrische aggregaat niet het geval. Bovendien bespaart u veel op de kosten met deze duurzame manier van stroom opwekken. Door zonneschijn profiteert u van een elektrische aggregaat!

Voordelen van onze elektrische aggregaten

Met elektrische aggregaten van Volta Energy kiest u altijd voor een toereikende capaciteit aan vermogen. Ze zijn geheel zelfvoorzienend dankzij de duurzame manier van opwekken tijdens zonuren in combinatie met slimme batterijopslag. Bovendien zijn ze voorzien van een ondersteunende hybride aggregaat op biobrandstof, die automatisch inschakelt mits het nodig is. Zo komt een project nooit stil te liggen. Tel daarbij op dat de elektrische aggregaten amper geluid (en stank) produceren, zodat er ook in de late uurtjes gewerkt kan worden zonder overlast te veroorzaken in de buurt.

Vermogen van elektrische aggregaten

Een elektrische zonneaggregaat verdient zichzelf in relatief korte tijd terug. Zeker wanneer u kiest voor Volta Energy, want we hanteren verschillende modellen en stemmen de juiste elektrische aggregaat specifiek af op de behoefte. We kunnen de modules met zonnepanelen zelfs aan elkaar koppelen voor een exacte afstemming van het vermogen. U investeert alleen in wat u nodig hebt.

Meer weten?

Staat duurzaamheid bij uw organisatie hoog in het vaandel en heeft u behoefte aan een elektrische aggregaat? Neem dan contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden door te spreken. We geven u graag advies en helpen u verder bij de energievoorziening van uw project.

Vraag nu een offerte aan

Meest gestelde vragen

Een elektrische aggregaat is een apparaat dat kan worden ingezet om elektriciteit op te wekken, bijvoorbeeld bij projecten en events waar (nog geen) stroomvoorziening is.

Elektrische zonneaggregaten komen goed van pas voor bedrijven, gemeenten en overheden die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan en die voor een (bouw)project of evenement stroomvoorziening nodig hebben.

De elektrische aggregaten op zonne-energie hoeven slechts aangezet te worden en doen dan al hun werk. Ter ondersteuning tankt u biodiesel bij, daarvoor krijgt u de juiste instructies.

Laatste berichten

Zij gingen u voor

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meer dan 1236 mensen gingen je voor!
* indicates required