Elektrische generator

Elektrische generator

Wilt u een elektrische generator huren die perfect aansluit bij de energiebehoefte van uw project? Kies voor betrouwbare en duurzame stroomvoorziening met de elektrische zonnegenerators van Volta Energy. Deze worden aangedreven op basis van zonne-energie, waardoor het zowel een milieubewuste als een budgetvriendelijke keuze is. Dat zijn niet de enige voordelen van onze elektrische generators. Ze zijn namelijk ook fluisterstil en stankvrij. Zo kiest u voor slimme tijdelijke energievoorziening op de bouwplaats, bij eventlocaties of andere projecten waar geen netstroom aanwezig is.

Vraag nu een offerte aan
Elektrische generator

Kies uw model

De stroomgeneratoren komen in verschillende maten – van 6 kVA tot 120 kVA –, zodat alle bouwplaatsen en evenementen kunnen worden voorzien van duurzame energie op locatie. Onze bio-solar-hybride generatoren zijn duurzamer dan conventionele diesel-generatoren en hybride diesel-batterij generatoren. Als de zon niet schijnt, schakelen onze generatoren automatisch van zonne-energie naar batterij en daarna naar bio-diesel aggregaat. Zo zorgen we ervoor dat je altijd stroom hebt.

Waarom een elektrische generator?

Bij sommige (bouw)projecten en evenementen is (nog) geen netstroom aanwezig. Met een elektrische generator op zonne-energie kiest u voor een slimme oplossing waarmee u op een duurzame manier van stroom voorzien wordt. Daarmee bespaart u kosten. Dat niet alleen, want de elektrische zonnegeneratoren van Volta Energy zijn fluisterstil en stankvrij. Zo hebben omwonenden of bezoekers geen last van de generator.

Voordelen van onze elektrische generators

Naast dat onze elektrische generators stankvrij en geluidsvriendelijk zijn, stoten ze tevens geen CO2 uit. Ze draaien volledig op de kracht van de zon, dit dankzij de slimme manier van energie opwekken en batterijopslag. De ingebouwde ondersteunende hybride aggregaat op biobrandstof zorgt ervoor dat u nooit zonder power komt te staan. Die schakelt dan automatisch in, zodat een project ook in de late uurtjes moeiteloos door kan gaan. Een elektrische generator verdient zichzelf razendsnel terug, zeker in verhouding tot een conventioneel diesel aggregaat. Het is tevens een betere keuze voor het milieu.

Vermogen van elektrische generatoren

Bij Volta Energy verhuren we krachtige elektrische generatoren, waarbij we het vermogen afstemmen op de behoefte. We kunnen zelfs meerdere modules op elkaar aansluiten om de capaciteit tot in de puntjes te laten aansluiten bij uw project. Een elektrische generator voor iedere klus! Dankzij de schuko aansluiting kunt u zelfs een beveiligingscamera koppelen.

Meer weten?

Heeft u tijdelijk stroom nodig op uw bouwlocatie, bij een event of voor een ander project? En wilt u meer weten over de besparing die u met een elektrische zonnegenerator van Volta Energy kunt realiseren? Neem contact met ons op en ontvang vrijblijvend meer informatie of een offerte op maat. We helpen u graag.

Vraag nu een offerte aan

Meest gestelde vragen

Een elektrische generator is een apparaat dat energie om kan zetten in elektrische energie. In het geval van onze elektrische zonnegeneratoren gaat dat om het omzetten van zonne-energie in stroom, zodat de duurzame energie gebruikt kan worden.

Een elektrische generator op zonnestroom komt perfect van pas op bouw-, event- en andere projectlocaties waar (nog) geen stroomvoorziening is. Tevens kan een elektrische generator gebruikt worden voor noodstroomvoorziening.

De elektrische generatoren van Volta Energy zijn zelfvoorzienend en hoeven slechts aangezet te worden. Als extra ondersteuning kunt u biodiesel bijtanken.

Laatste berichten

Zij gingen u voor

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meer dan 1236 mensen gingen je voor!
* indicates required