Fluisteraggregaat

Fluisteraggregaat

Op zoek naar een fluisteraggregaat? Een stroomgenerator die echt geen geluid maakt? En eentje die ook nog eens ontzettend zuinig is? Ontdek dan het milieuvriendelijke, stille aggregaat van Volta Energy! Deze generator werkt op zonne-energie, waardoor er geen motor in het systeem nodig is om energie op te wekken. Laat staan brandstof als benzine of diesel.

Vraag nu een offerte aan
Fluisteraggregaat

Kies uw model

De stroomgeneratoren komen in verschillende maten – van 6 kVA tot 120 kVA –, zodat alle bouwplaatsen en evenementen kunnen worden voorzien van duurzame energie op locatie. Onze bio-solar-hybride generatoren zijn duurzamer dan conventionele diesel-generatoren en hybride diesel-batterij generatoren. Als de zon niet schijnt, schakelen onze generatoren automatisch van zonne-energie naar batterij en daarna naar bio-diesel aggregaat. Zo zorgen we ervoor dat je altijd stroom hebt.

Waarom een fluisteraggregaat van Volta Energy?

Ons fluisteraggregaat is niet alleen super stil, maar behoeft ook geen brandstof. U bespaart daarmee, zeker bij veelvuldig, al gauw zo’n €35 per dag aan brandstofkosten. Daarbij laat de aggregaat op zonne-energie eveneens geen stank achter, waardoor hij als zeer vriendelijk wordt ervaren door zowel gebruikers als omstanders.

Voor wie?

De geruisloze generator is de ideale energievoorziening wanneer er stroom benodigd is op publieke locaties. U kunt hierbij denken aan werkzaamheden aan (overheids)gebouwen of kantoren, maar ook aan drukbezochte evenementen. Bezoekers ervaren immers geen hinder van het geluid en de stank van reguliere aggregaten en bovendien draagt het gebruik van een duurzame stroombron bij aan een groen imago voor uw organisatie of bedrijf!

Fluisteraggregaat kopen of huren?

Wanneer de generator slechts gedurende een korte periode wordt gebruikt is de aggregaat huren een goede optie. Omdat de generator brandstof- en onderhoudsvrij is, rekenen wij een vaste prijs voor de huur. Dus geen verrassingen achteraf.

Contact

Meer weten over de mogelijkheden van een dergelijke fluisteraggregaat voor uw organisatie of bedrijf? Over de manier waarop het systeem werkt of bijvoorbeeld over het kostenplaatje? We bespreken het graag met u. Neem vrijblijvendΒ contactΒ met ons en laat u inspireren door Volta Energy.

Vraag nu een offerte aan

Meest gestelde vragen

Een fluisteraggregaat die weinig geluid produceert. Onze fluisteraggregaten met zonnepanelen wekken zonne-energie op. Dit gaat allemaal zeer stil, duurzaam en helemaal groen. Voor meer informatie over hoe het werkt, kijk op deze pagina!

Fluisteraggregaten op zonne-energie worden gebruikt voor alles waar normale stroomaggregaten ook voor worden gebruikt. Dit betekent dat ze vooral worden ingezet op plaatsen waar geen of heel moeilijk stroom te halen is. Maar dat is niet het enige. In gebouwen als ziekenhuizen vormt een zonne-aggregaat een noodstroomvoorziening. Wanneer de stroom uitvalt wordt een aggregaat op zonne-energie gebruikt om stroom op te wekken.Β 

Onze stille fluisteraggregaten produceren 79,5 decibel (dB) op 0 meter. Dat betekent dat onze aggregaten stiller zijn dan normale aggregaten op 0 meter, en dus nog veel minder geluidsoverlast veroorzaken op grotere afstanden.Β 

Dat verschilt per verschillende kVA’s en wat voor soort fluisteraggregaat je zoekt. Wij werken met 1 dag, 1 week, 3weken en 10 weken intervallen. Neem contact met ons op voor een gespecificeerde offerte.Β 

Laatste berichten

Zij gingen u voor

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meer dan 1236 mensen gingen je voor!
* indicates required