Fluisteraggregaat

Op zoek naar een fluisteraggregaat? Een stroomgenerator die echt geen geluid maakt? En eentje die ook nog eens ontzettend zuinig is? Ontdek dan de milieuvriendelijke, stille aggregaat van Volta Energy! Deze generator werkt op zonne-energie, waardoor er geen motor in het systeem nodig is om energie op te wekken. Laat staan brandstof als benzine of diesel. De Volta Naos is daarmee veel stiller dan een reguliere fluisteraggregaat die vaak toch nog een geluidsniveau van 60-70 dB heeft.

Fluisteraggregaat kopen en huren

Waarom een fluisteraggregaat van Volta Energy?

Onze fluisteraggregaat is niet alleen super stil, maar behoeft ook geen brandstof. U bespaart daarmee, zeker bij veelvuldig, al gauw zo’n €35 per dag aan brandstofkosten. Bovendien is de Volta Naos onderhoudsvrij, waar generatoren op benzine of diesel regelmatig nagekeken dienen te worden. Daarbij laat de aggregaat op zonne-energie eveneens geen stank achter, waardoor hij als zeer vriendelijk wordt ervaren door zowel gebruikers als omstanders.

Bereken hoeveel fluisteraggegraten je nodig hebt

Voor wie?

De geruisloze generator is de ideale energievoorziening wanneer er stroom benodigd is op publieke locaties. U kunt hierbij denken aan werkzaamheden aan (overheids)gebouwen of kantoren, maar ook aan drukbezochte evenementen. Bezoekers ervaren immers geen hinder van het geluid en de stank van reguliere aggregaten en bovendien draagt het gebruik van een duurzame stroombron bij aan een groen imago voor uw organisatie of bedrijf!

Fluisteraggregaat kopen of huren?

Wanneer u de stille aggregaat veelvuldig gebruikt, loont het wellicht om te investeren in de Volta Naos zodat u op termijn kunt besparen. Echter, wanneer de generator slechts gedurende een korte periode wordt gebruikt is de aggregaat huren wellicht een betere optie. Omdat de generator brandstof- en onderhoudsvrij is, rekenen wij een vaste prijs voor de huur. Dus geen verrassingen achteraf.

Contact

Meer weten over de mogelijkheden van een dergelijke fluisteraggregaat voor uw organisatie of bedrijf? Over de manier waarop het systeem werkt of bijvoorbeeld over het kostenplaatje? We bespreken het graag met u. Neem vrijblijvend contact met ons en laat u inspireren door Volta Energy.