Generator huren

Generator huren

Bent u werkzaam in de bouw of bezig met het organiseren van een evenement en bent u op zoek naar een generator om het terrein te voorzien van elektriciteit? Dan is het natuurlijk mogelijk deze te kopen. Zeker in het geval van evenementen of festivals worden deze generatoren echter maar een zeer beperkte tijd gebruikt om vervolgens voor lange tijd te verstoffen. Het is daarom zonde een dergelijke stroomgenerator aan te kopen. Hiermee doelen we niet enkel op uw portemonnee, maar ook op de achteruitgaande kwaliteit van de generator wanneer deze lang stilstaat. Voor occasioneel gebruik is een generator huren daarom verstandiger.

Vraag nu een offerte aan
Generator huren

Kies uw model

De stroomgeneratoren komen in verschillende maten – van 3 kVA tot 120 kVA-, zodat alle bouwplaatsen en evenementen kunnen worden voorzien van duurzame energie op locatie. Onze duurzame generatoren kunnen tot 100% van de CO2 en stikstof besparen met vergelijkbare kosten als die van een conventioneel diesel aggregaat

Kies voor een zonne-energie generator

Wanneer u op zoek gaat naar een generator om te huren, dan komt u ongetwijfeld uit bij een generator die benzine of diesel als brandstof gebruikt. Bij Volta Energy vinden we dat niet meer van onze tijd. Een benzine- of dieselgenerator maakt veel herrie, stinkt, is relatief duur in verbruik en stuurt bovendien schadelijke stoffen zoals koolstofdioxide (CO2) en stikstof (NOx) uit. We hebben daarom een nieuwe stroomgenerator ontwikkeld die werkt op basis van zonne-energie.

Een zonne-energie generator beschikt over meerdere zonnepanelen welke verantwoordelijk zijn voor het opwekken van energie. Dit wordt gecombineerd met een batterij om deze zonne-energie vervolgens op te slaan en een slimme app om het verbruik en de opbrengst te monitoren. Zo kunnen ook deze generatoren dag en nacht gebruik worden, terwijl ze ondertussen veel duurzamer en bovendien goedkoper in gebruik zijn.

Volta Energy generator verhuur

Bij Volta Energy bieden we vijf verschillende generatoren te huur aan die gemakkelijk te verplaatsen zijn. Welke model het best voor u geschikt is, is afhankelijk van uw situatie. We denken graag met u mee over de juiste oplossing en bieden de volgende modellen:

  • Generator 3 kVA: Geschikt voor kleine evenementen of voor de beveiliging en verlichting van terreinen
  • Generator 6 kVA: Ideaal als iets krachtiger alternatief voor de 3 kVA.
  • Generator 15 kVA: De duurzame vervanger voor een conventionele dieselgenerator.
  • Generator 45 kVA: Voor midden- tot grote bouwparken met groot materieel.
  • Generator 120 kVA: Geschikt voor grote bouwterreinen, festival en grote evenementen.

Op de specifieke pagina’s over deze modellen leggen we u meer uit over de specificaties. Voor een stroomgenerator huren raden we u aan telefonisch of via e-mail contact met ons op te nemen.

Vraag nu een offerte aan

Laatste berichten

Zij gingen u voor

Mark Rasing Gebr. van Kessel

Wij huren voor onze werkzaamheden in Armhem nu meer dan een half jaar een zon-aggregaat. Mijn ervaring in die periode met Volta is meer dan positief, betrokken mensen met oog voor klant en kwaliteit.

Jip Prijs CEOBNA personal architecture

Wij vroegen Roel mee te denken over ons project Zon in de Stad. Hij was meteen enthousiast en schoot ons te hulp. De Volta Energy Naos hebben we gebruikt voor een cocreatiesessie op een buurtfeest in Rotterdam. We konden onze computer met VR-bril direct aansluiten op het systeem – dat maakte veel indruk op de buurt! Daarnaast werd het systeem enthousiast gebruikt door de eet kraampjes op het festival.

Marianne Faro -

Cool solar-based green power supply, coming with an incredible nice service. Very friendly, very helpful, everything gets installed and checked. Great team!

Jeanine Roelse -

Voor de Tweede Kamerverkiezing in de Gemeente Rotterdam hebben we dankbaar gebruik gemaakt van de zonne-aggregaten van Volta Energy. Volta levert méér dan een mooi en betrouwbaar product met een positieve boodschap en functioneel doel. Roel heeft gedurende het hele traject een ontzettend positieve bijdrage geleverd aan dit project en ons daarmee volledig ontzorgt.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meer dan 1236 mensen gingen je voor!
* indicates required