Geruisloze generator

De geruisloze generator van Volta Energy is stil. Muisstil. Dat komt omdat onze aggregaat op zonne-energie werkt en daardoor geen motor laat draaien om stroom op te wekken. De zogeheten fluisterstille aggregaten die werken op diesel of benzine hebben dat wel en produceren daarom alsnog zo’n 60-70dB aan geluid. Bovendien bespaart u met onze groene stroomgeneratoren op uw brandstofkosten en laten ze geen nare geur achter tijdens of na het gebruik!

Volta geruisloze generator

Wanneer een geruisloze generator?

U heeft ergens stroom nodig waar geen elektriciteit voorhanden is. Daarom zoekt u een generator. Echter, soms heeft u ergens stroom nodig op een plek waar u liever niet al te veel lawaai maakt. Denk daarbij aan activiteiten in natuurgebieden of juist aan werkzaamheden op drukbezochte, publieke locaties als (overheids)kantoren, winkelcentra en evenementen met muzikale acts. In die situaties heeft hebben mensen en dieren mogelijk last van het geluid van een reguliere aggregaat en dan biedt de geruisloze generator uitkomst.

Besparen op brandstof

De geruisloze generator heeft dus geen brandstof nodig. Dat betekent geen geluid, geen stank en geen gesjouw met jerrycans vol benzine of diesel en bovendien een besparing op uw brandstofkosten van wel €35 per dag. Dat tikt, zeker bij veelvuldig gebruik, al gauw aan. Bovendien laat u met het gebruik van de aggregaat op zonne-energie zien dat u geeft om het klimaat en zorgt u dus voor een positief en groen imago voor uw organisatie!K

Geruisloze generator

Kopen vs. huren

Het kopen van geruisloze generator op zonne-energie is een investering. Een investering in de toekomst. Wanneer u de aggregaat langdurig of veelvuldig gebruikt heeft u die investering echter al snel terugverdiend omdat u flink bespaart op brandstof- en onderhoudskosten. Echter, wanneer u slecht tijdelijk een stroomvoorziening nodig heeft, lukt het wellicht niet om de investering terug te verdienen en dan is het huren van de groene aggregaat wellicht een betere optie.

Mogelijkheden

Weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf of organisatie? Of voor particulieren die op zoek zijn naar een geruisloze generator voor de camper, bijvoorbeeld? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord!