Geruisloze generator

Muisstille generator

De geruisloze generator van Volta Energy is stil. Muisstil. Dat komt omdat onze aggregaat op zonne-energie werkt en daardoor geen motor laat draaien om stroom op te wekken. De zogeheten fluisterstille aggregaten die werken op diesel of benzine hebben dat wel en produceren daarom alsnog zo’n 60-70dB aan geluid. Bovendien bespaart u met onze groene stroomgeneratoren op uw brandstofkosten en laten ze geen nare geur achter tijdens of na het gebruik!

Vraag nu een offerte aan
Geruisloze generator

Kies uw model

De stroomgeneratoren komen in verschillende maten – van 6 kVA tot 120 kVA –, zodat alle bouwplaatsen en evenementen kunnen worden voorzien van duurzame energie op locatie. Onze bio-solar-hybride generatoren zijn duurzamer dan conventionele diesel-generatoren en hybride diesel-batterij generatoren. Als de zon niet schijnt, schakelen onze generatoren automatisch van zonne-energie naar batterij en daarna naar bio-diesel aggregaat. Zo zorgen we ervoor dat je altijd stroom hebt.

Wanneer een geruisloze generator?

U heeft ergens stroom nodig waar geen elektriciteit voorhanden is. Daarom zoekt u een generator. Echter, soms heeft u ergens stroom nodig op een plek waar u liever niet al te veel lawaai maakt. Denk daarbij aan activiteiten in natuurgebieden of juist aan werkzaamheden op drukbezochte, publieke locaties als (overheids)kantoren, winkelcentra en evenementen met muzikale acts. In die situaties heeft hebben mensen en dieren mogelijk last van het geluid van een reguliere aggregaat en dan biedt de geruisloze generator uitkomst.

Besparen op brandstof

De geruisloze generator heeft dus geen brandstof nodig. Dat betekent geen geluid, geen stank en geen gesjouw met jerrycans vol benzine of diesel en bovendien een besparing op uw brandstofkosten van wel €35 per dag. Dat tikt, zeker bij veelvuldig gebruik, al gauw aan. Bovendien laat u met het gebruik van de aggregaat op zonne-energie zien dat u geeft om het klimaat en zorgt u dus voor een positief en groen imago voor uw organisatie!

Voordelen van een geruisloze generator op een rijtje

Milieuvriendelijk

Energie uit de zon: De geruisloze generator van Volta Energy benut de kracht van zonne-energie, waardoor we volledig afhankelijk zijn van een hernieuwbare en duurzame energiebron. Door geen fossiele brandstoffen te verbranden, verminderen we de CO2-uitstoot en zorgen we actief voor een schoner milieu.

Economisch Efficiënt

Kostenbesparend: Traditionele generatoren zijn afhankelijk van brandstoffen die voortdurend moeten worden bijgevuld, wat leidt tot terugkerende kosten. Met onze zonne-energie generator kunt u dagelijks aanzienlijke besparingen realiseren, omdat zonlicht volledig gratis is.

Geen geluidsoverlast

Stilte, altijd en overal: De geruisloze werking van onze generator maakt hem de ideale keuze voor situaties waarbij geluid een zorg is. Of u nu een evenement in een natuurgebied organiseert, werkt in een rustige woonwijk of een drukbezochte openbare locatie, onze generator zorgt ervoor dat de omgeving rustig blijft.

Onderhoudsvrij

Minder is meer: Onze generator is ontworpen met minimale bewegende delen, wat betekent dat er minder slijtage is. Dit resulteert in minder behoefte aan regelmatig onderhoud, waardoor u tijd en geld bespaart.

Veiligheid voorop

Zorgeloze stroomvoorziening: Omdat de generator volledig op zonne-energie werkt, zijn er geen brandbare brandstoffen betrokken. Dit betekent dat er geen risico is op lekkages, brandgevaar of schadelijke uitstoot. U kunt dus genieten van een veilige en schone energiebron, waar u ook bent.

Mogelijkheden

Weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf of organisatie? Of voor particulieren die op zoek zijn naar een geruisloze generator voor de camper, bijvoorbeeld? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord!

Vraag nu een offerte aan

Meest gestelde vragen

Een generator die bijna tot geen geluid maakt in vergelijken met een conventionele diesel aggregaat. Een geruisloze generator van Volta is een duurzamer alternatief van het conventionele aggregaat. Ons geruisloze generatoren maken alleen maar geluid tijdens actieve uren en staat dus niet constant aan. Ook is de generator stiller en duurzamer dan andere generatoren. 

Geruisloze generatoren worden gebruikt voor alles waar conventionele dieselgeneratoren ook voor worden gebruikt. Dit betekent dat ze vooral worden ingezet op plaatsen waar geen of heel moeilijk stroom te halen is. Maar dat is niet het enige. Ook ziekenhuizen, bedrijven en andere utiliteit gebruiken aggregaten. In deze gebouwen vormt een generator een noodstroomvoorziening. Wanneer de stroom uitvalt wordt een stroomgenerator gebruikt om stroom op te wekken. 

Op 0 meter afstand maakt een geruisloze generator 79,5dB geluid. Dit is gelijk aan een harde deurbel. Dat klinkt als veel, maar zodra je ook maar een klein beetje afstand krijgt van de stille generator merk je gelijk hoe snel het geluid afzwakt. 

Je sluit alles aan dat stroom nodig heeft en dan doet de zonne-aggregaat automatisch zijn werk. Daarna heeft heb je er eigenlijk geen omkijken meer naar. Ook omdat wij dat zelf allemaal goed in de gaten houden en in de hand hebben. 

Laatste berichten

Zij gingen u voor

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meer dan 1236 mensen gingen je voor!
* indicates required