Groene aggregaat

Groene aggregaat

Het groene aggregaat van Volta Energy levert altijd en overal stroom. Zonder geluid, zonder stank en zonder uitstoot. De perfecte energievoorziening voor op bouwplaatsen, (overheids)gebouwen, drukbezochte evenementen en in de natuur – en bovendien nog kostenbesparend en duurzaam ook.

Vraag nu een offerte aan
Groene aggregaat

Kies uw model

De stroomgeneratoren komen in verschillende maten – van 6 kVA tot 120 kVA –, zodat alle bouwplaatsen en evenementen kunnen worden voorzien van duurzame energie op locatie. Onze bio-solar-hybride generatoren zijn duurzamer dan conventionele diesel-generatoren en hybride diesel-batterij generatoren. Als de zon niet schijnt, schakelen onze generatoren automatisch van zonne-energie naar batterij en daarna naar bio-diesel aggregaat. Zo zorgen we ervoor dat je altijd stroom hebt.

Hoe werkt ons groene aggregaat op zonne-energie?

Het groene aggregaat van Volta Energy bestaat uit een drietal elementen: zonnepanelen, accu’s en omvormers. De zonnepanelen wekken overdag energie op die wordt omgevormd en opgeslagen in een accu voor later gebruik. Zo heeft u dus ook ‘s avonds of ‘s nachts de energie die u nodig heeft én een stok achter de deur voor momenten van piekbelasting. Daarbij voorzien we onze stroomgeneratoren altijd van een ondersteunende hybride aggregaat die, wanneer het nodig is, ook nog aangesproken kan worden. U komt dus nooit zonder energie te zitten.

Kostenbesparend

Ons groene aggregaat met zonnepanelen bespaart niet alleen onnodige stikstof- en CO2-uitstoot, maar zorgt ook nog eens in een flinke verlaging van brandstofkosten. Waar de kosten van diesel of HVO100 (biodiesel) bij snel in de papieren lopen, blijft zonne-energie gratis. Ook bij grootverbruik. Gemiddeld verbruikt ons Zonne-Aggregaat 90-95% minder brandstof waardoor u wekelijks al gauw honderden euro’s per week bespaart.

Eenvoudig te verplaatsen

Een aggregaat moet niet alleen stroom leveren, maar ook nog eens gebruiksvriendelijk zijn. Dat snappen we. Daarom zijn onze groene aggregaten eenvoudig te gebruiken, voorzien van 1- of 3-fase aansluitingen en makkelijk te verplaatsen. Modellen tot en met 45 KvA verrijdt u eenvoudig als aanhangwagen, zodat u ook op moeilijk bereikbare plekken kunt profiteren van de stroom die u nodig heeft.

Groene aggregaat huren

Wilt u ons groene aggregaat huren voor uw project of evenement? We gaan graag samen met u na hoeveel capaciteit u nodig heeft om het ideale model voor u te vinden. Neem vrijblijvend contact op of vraag direct een offerte aan!

Vraag nu een offerte aan

Meest gestelde vragen

Een groene aggregaat is een aggregaat met zonnepanelen. Onze groene aggregaten wekken zonne-energie op waar dat dan ook nodig is. Dit gaat allemaal zeer stil, duurzaam en helemaal groen. Voor meer informatie over hoe het werkt, kijk op deze pagina!

Een groene aggregaat kan gebruikt worden voor alles waar normale aggregaten ook voor worden gebruikt. Dit betekent dat ze vooral worden ingezet op plaatsen waar geen of heel moeilijk stroom te halen is. Maar dat is niet het enige. In gebouwen als ziekenhuizen vormt een groene aggregaat een noodstroomvoorziening. Wanneer de stroom uitvalt wordt een groene aggregaat gebruikt om stroom op te wekken. 

Een groene aggregaat heeft een aantal voordelen ten opzichte van een diesel- of benzinegenerator. De grootste zit hem in het besparen van CO2 uitstoot. Een groene aggregaat van Volta Energy is vele malen duurzamer en schoner. Ook zijn ze, zoals de naam al zegt, verplaatsbaar. Mobiel en flexibel zijn vinden we bij Volta erg belangrijk, en werken ook hard om dit altijd te bewerkstelligen. 

Dat hangt af van waarvoor je het groene aggregaat gaat gebruiken! Onze modellen zijn de 6 KvA15 KvA45 KvA en 120 KvAHet 6 KvA model is perfect voor kleinschalige bouwprojecten en verlichting van terreinen. Het 120 KvA is speciaal voor voor grote bouwterreinen, festival en grote evenementen. Wij helpen je natuurlijk graag met wat je nodig hebt! 

Dat verschilt per verschillende kVA’s en wat voor soort groene aggregaat je zoekt. Wij werken met 1 dag, 1 week, 3 weken en 10 weken intervallen. Neem contact met ons op voor een gespecificeerde offerte. 

Laatste berichten

Zij gingen u voor

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meer dan 1236 mensen gingen je voor!
* indicates required