Groene aggregaat

Groene aggregaat

De groene aggregaat van Volta Energy levert altijd en overal stroom. Zonder geluid, zonder stank en zonder uitstoot. De perfecte energievoorziening voor op bouwplaatsen, (overheids)gebouwen, drukbezochte evenementen en in de natuur – en bovendien nog kostenbesparend en duurzaam ook.

Vraag nu een offerte aan
Groene aggregaat

Kies uw model

De stroomgeneratoren komen in verschillende maten – van 3 kVA tot 120 kVA-, zodat alle bouwplaatsen en evenementen kunnen worden voorzien van duurzame energie op locatie. Onze duurzame generatoren kunnen tot 100% van de CO2 en stikstof besparen met vergelijkbare kosten als die van een conventioneel diesel aggregaat

Kies uw model

De stroomgeneratoren komen in verschillende maten – van 3 kVA tot 120 kVA-, zodat alle bouwplaatsen en evenementen kunnen worden voorzien van duurzame energie op locatie. Onze duurzame generatoren kunnen tot 100% van de CO2 en stikstof besparen met vergelijkbare kosten als die van een conventioneel diesel aggregaat.

Hoe werkt onze groene aggregaat op zonne-energie?

De groene aggregaat van Volta Energy bestaat uit een drietal elementen: zonnepanelen, accu’s en omvormers. De zonnepanelen wekken overdag energie op die wordt omgevormd en opgeslagen in een accu voor later gebruik. Zo heeft u dus ook ‘s avonds of ‘s nachts de energie die u nodig heeft én een stok achter de deur voor momenten van piekbelasting. Daarbij voorzien we onze stroomgeneratoren altijd van een back-up batterij die in uiterste nood ook nog aangesproken kan worden. U komt dus nooit zonder energie te zitten.

Kostenbesparend

Onze groene aggregaat met zonnepanelen bespaart niet alleen onnodige stikstof- en CO2-uitstoot, maar zorgt ook nog eens in een flinke verlaging van brandstofkosten. Waar de kosten van diesel of HVO100 (biodiesel) bij snel in de papieren lopen, blijft zonne-energie gratis. Ook bij grootverbruik. Gemiddeld verbruikt onze zonne-aggregaat 90-95% minder brandstof waardoor u wekelijks al gauw honderden euro’s bespaart.

Eenvoudig te verplaatsen

Een aggregaat moet niet alleen stroom leveren, maar ook nog eens gebruiksvriendelijk zijn. Dat snappen we. Daarom zijn onze stroomgeneratoren eenvoudig te gebruiken, voorzien van 1- of 3-fase aansluitingen en makkelijk te verplaatsen. Modellen tot en met 45 KvA verrijdt u eenvoudig als aanhangwagen, zodat u ook gewoon op moeilijk bereikbare plekken kunt profiteren van de stroom die u nodig heeft.

Groene aggregaat huren

Wilt u onze groene aggregaat huren voor uw project of evenement? Of er eentje aanschaffen? We gaan graag samen met u na hoeveel capaciteit u nodig heeft om het ideale model voor u te vinden. Neem vrijblijvend contact op of vraag direct een offerte aan!

Vraag nu een offerte aan

Meest gestelde vragen

Laatste berichten

Zij gingen u voor

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meer dan 1236 mensen gingen je voor!
* indicates required