Groene batterij (green battery)

Groene batterij (green battery)

De zonne-aggregaten van Volta Energy werken als een groene batterij. En met deze off grid green battery heeft u altijd duurzame stroom op locatie. Zonder uitstoot, zonder stank en zonder geluidsoverlast. Perfect voor de bouw, evenementen en de agrarische sector.

Vraag nu een offerte aan
Groene batterij (green battery)

Kies uw model

De stroomgeneratoren komen in verschillende maten – van 3 kVA tot 120 kVA-, zodat alle bouwplaatsen en evenementen kunnen worden voorzien van duurzame energie op locatie. Onze duurzame generatoren kunnen tot 100% van de CO2 en stikstof besparen met vergelijkbare kosten als die van een conventioneel diesel aggregaat

Altijd en overal groene energie

Onze zonnepanelen wekken overdag energie op (ook als het bewolkt is of regent!), zetten deze energie om in elektriciteit om en slaan dit vervolgens op in een accu. Op die manier heeft u met ons systeem een eigen groene batterij die u van de benodigde stroom voorziet. Bij noodgevallen of momenten van piekbelasting wordt daarbij een back-up batterij op basis van HVO100 biodiesel aangesproken. Zo heeft u altijd en overal duurzame energie.

Duurzaam en kostenbesparend?

Ja, het kan. Met deze solar powered green battery bespaart u kosten én realiseert u tegelijkertijd een milieuvriendelijke stroomvoorziening. In tegenstelling tot traditionele dieselaggregaten behoeft het systeem namelijk nauwelijks brandstof. Het wekt immers haar eigen stroom op. Op die manier kunt u het brandstofverbruik tot wel 95% verminderen en bespaart u wekelijks tot wel honderden euro’s op de brandstofkosten. Win-win!

Makkelijk te verplaatsen

U kunt de groene batterij op nagenoeg elke locatie gebruiken en voorziet in praktisch iedere energiebehoefte. Het systeem is namelijk modulair te koppelen. Modellen tot en met 45 KvA kunt u verrijden als aanhangwagen. Grotere modellen zet u op een trailer en kunt u vervolgens met een heftruck op de juiste plek zetten. Gemakkelijk, snel en gebruiksvriendelijk. Perfect voor op drukke werkplaatsen in de stad of in de natuur!

Ook stroom van een groene batterij?

Wilt u meer weten over onze groene batterij? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u direct één van onze aggregaten op zonne-energie huren of kopen? We vertellen u er graag meer over en berekenen desgewenst meteen welk model bij uw project past en wat u kunt besparen. Neem gerust even contact met ons op!

Vraag nu een offerte aan

Meest gestelde vragen

Laatste berichten

Zij gingen u voor

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meer dan 1236 mensen gingen je voor!
* indicates required