Groene batterij (green battery)

Groene batterij (green battery)

De zonne-aggregaten van Volta Energy werken als een groene batterij. En met deze off grid green battery heeft u altijd duurzame stroom op locatie. Zonder uitstoot, zonder stank en zonder geluidsoverlast. Perfect voor de bouw, evenementen en de agrarische sector.

Vraag nu een offerte aan
Groene batterij (green battery)

Kies uw model

De stroomgeneratoren komen in verschillende maten – van 6 kVA tot 120 kVA –, zodat alle bouwplaatsen en evenementen kunnen worden voorzien van duurzame energie op locatie. Onze bio-solar-hybride generatoren zijn duurzamer dan conventionele diesel-generatoren en hybride diesel-batterij generatoren. Als de zon niet schijnt, schakelen onze generatoren automatisch van zonne-energie naar batterij en daarna naar bio-diesel aggregaat. Zo zorgen we ervoor dat je altijd stroom hebt.

Altijd en overal groene energie

Onze zonnepanelen wekken overdag energie op (ook als het bewolkt is of regent!), zetten deze energie om in elektriciteit om en slaan dit vervolgens op in een accu. Op die manier heeft u met ons systeem een eigen groene batterij die u van de benodigde stroom voorziet. Bij momenten van piekbelasting wordt daarbij een ondersteunende hybride aggregaat op basis van HVO100 biodiesel aangesproken. Zo heeft u altijd en overal duurzame energie.

Duurzaam en kostenbesparend?

Ja, het kan. Met deze solar powered green battery bespaart u kosten én realiseert u tegelijkertijd een milieuvriendelijke stroomvoorziening. In tegenstelling tot traditionele dieselaggregaten behoeft de groene batterij namelijk nauwelijks brandstof. Het wekt immers haar eigen stroom op. Op die manier kunt u het brandstofverbruik tot wel 95% verminderen en bespaart u wekelijks tot wel honderden euro’s op de brandstofkosten. Win-win!

Makkelijk te verplaatsen

U kunt de groene batterij op nagenoeg elke locatie gebruiken en voorziet in praktisch iedere energiebehoefte. Het systeem is namelijk modulair te koppelen. Modellen tot en met 45 KvA kunt u verrijden als aanhangwagen. Grotere modellen zet u op een trailer en kunt u vervolgens met een heftruck op de juiste plek zetten. Gemakkelijk, snel en gebruiksvriendelijk. Perfect voor op drukke werkplaatsen in de stad of in de natuur!

Ook stroom van een groene batterij?

Wilt u meer weten over onze groene batterij? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u direct één van onze aggregaten op zonne-energie huren? We vertellen u er graag meer over en berekenen desgewenst meteen welk model bij uw project past en wat u kunt besparen. Neem gerust even contact met ons op!

Vraag nu een offerte aan

Meest gestelde vragen

Een groene batterij is een aggregaat met zonnepanelen. Onze groene batterijen wekken zonne-energie op waar dat dan ook nodig is. Dit gaat allemaal zeer stil, duurzaam en helemaal groen. Voor meer informatie over hoe het werkt, kijk op deze pagina!

Een groene batterij kan gebruikt worden voor alles waar normale aggregaten ook voor worden gebruikt. Dit betekent dat ze vooral worden ingezet op plaatsen waar geen of heel moeilijk stroom te halen is. Maar dat is niet het enige. In gebouwen als ziekenhuizen vormt een groene batterij een noodstroomvoorziening. Wanneer de stroom uitvalt wordt een groene batterij gebruikt om stroom op te wekken. 

Een groene batterij heeft een aantal voordelen ten opzichte van een diesel- of benzinegenerator. De grootste zit hem in het besparen van CO2 uitstoot. Een groene batterij van Volta Energy is vele malen duurzamer en schoner. Ook zijn ze, zoals de naam al zegt, verplaatsbaar. Mobiel en flexibel zijn vinden we bij Volta erg belangrijk, en werken ook hard om dit altijd te bewerkstelligen. 

Dat hangt af van waarvoor je de groene batterij gaat gebruiken! Onze modellen zijn de 6 KvA15 KvA45 KvA en 120 KvAHet 6 KvA model is perfect voor kleinschalige bouwprojecten en verlichting van terreinen. Het 120 KvA is speciaal voor voor grote bouwterreinen, festival en grote evenementen. Wij helpen je natuurlijk graag met wat je nodig hebt! 

Dat verschilt per verschillende kVA’s en wat voor soort groene batterij je zoekt. Wij werken met 1 dag, 1 week, 3 weken en 10 weken intervallen. Neem contact met ons op voor een gespecificeerde offerte. 

Laatste berichten

Zij gingen u voor

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meer dan 1236 mensen gingen je voor!
* indicates required