Mobiel aggregaat

Mobiel aggregaat

Wilt u een mobiel aggregaat huren? Dan bent u bij Volta Energy aan het juiste adres. We bieden verschillende modellen, waarbij we de capaciteit tot in de puntjes kunnen afstemmen op uw project. Onze mobiele zonaggregaten komen goed van pas op bouw-, event- en andere projectlocaties waar tijdelijke stroomvoorziening wenselijk is. Ze zijn eenvoudig te vervoeren en zijn fluisterstil en stankvrij. Bovendien is het een budget- en milieuvriendelijke manier van energie opwekken.

Vraag nu een offerte aan
Mobiel aggregaat

Kies uw model

De stroomgeneratoren komen in verschillende maten – van 6 kVA tot 120 kVA –, zodat alle bouwplaatsen en evenementen kunnen worden voorzien van duurzame energie op locatie. Onze bio-solar-hybride generatoren zijn duurzamer dan conventionele diesel-generatoren en hybride diesel-batterij generatoren. Als de zon niet schijnt, schakelen onze generatoren automatisch van zonne-energie naar batterij en daarna naar bio-diesel aggregaat. Zo zorgen we ervoor dat je altijd stroom hebt.

Waarom een mobiel aggregaat?

Met een mobiel aggregaat zorgt u ervoor dat u altijd en overal stroom heeft, waar u ook wilt. Dat komt bijvoorbeeld goed van pas op bouwlocaties, maar ook bij events en andere projecten waar (nog) geen netstroom aanwezig is. Ze zijn eenvoudig te vervoeren en leveren u de benodigde energievoorziening. Dit op een duurzame manier, omdat ze aangedreven worden door de zon. Dit is zowel milieu- als budget technisch gezien een goede keuze.

Voordelen van onze mobiele aggregaten

De mobiele zonneaggregaten van Volta Energy zijn eenvoudig te vervoeren. Het 6 kVA mobiele aggregaat staat op een pallet onderstel dat door een heftruck verplaatst kan worden. De grotere mobiele aggregaten zijn al op een aanhangwagen geplaatst, zodat ze door een bestelwagen vervoerd kunnen worden. Ze zijn voorzien van een ondersteunende hybride aggregaat op biobrandstof, die in geval van nood inschakelt. Onze mobiele aggregaten zijn fluisterstil, stankvrij en super duurzaam.

Vermogen van een mobiel aggregaat

Een mobiel aggregaat op zonne-energie verdient zichzelf terug, zeker bij veelvuldig gebruik en in verhouding tot een mobiele diesel aggregaat. Het is daarnaast een betere keuze voor het milieu. We stemmen het vermogen van uw mobiele zonneaggregaat graag specifiek af op uw energiebehoefte. U investeert dus alleen in wat u daadwerkelijk nodig hebt. Optioneel kunnen we meerdere mobiele aggregaten aan elkaar koppelen.

Meer weten?

Is duurzaamheid een belangrijk thema binnen uw organisatie en zoekt u naar een efficiënte manier van tijdelijke energievoorziening? Kies dan voor een mobiel aggregaat van Volta Energy. We informeren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden voor uw project. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie.

Vraag nu een offerte aan

Meest gestelde vragen

Een mobiel aggregaat is een apparaat dat elektriciteit op kan wekken en dat eenvoudig vervoerd kan worden naar een locatie waar (tijdelijke) stroomvoorziening wenselijk is.

Als u op een eenvoudige manier duurzame stroom tot uw beschikking wilt krijgen, bijvoorbeeld op een bouwplaats of bij een event. Met een mobiele zonaggregaat denkt u zowel aan het milieu als aan de portemonnee.

Onze mobiele zonaggregaten kunnen eenvoudig vervoerd worden met een heftruck of bestelwagen, omdat ze al geïnstalleerd zijn op een onderstel of aanhanger. U kunt ze direct aanzetten om ze hun werk te laten doen. U krijgt tevens instructies voor het tanken van biodiesel, dit ter ondersteuning.

Laatste berichten

Zij gingen u voor

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meer dan 1236 mensen gingen je voor!
* indicates required