Mobiele stroomvoorziening

Mobiele stroomvoorziening

Laat u verrassen door de mobiele stroomvoorziening van Volta Energy: eenvoudig verplaatsbare aggregaten op zonne-energie. Stroom op iedere locatie, zonder stank of geluid. Perfect voor werkzaamheden op bouwplaatsen, in de natuur, aan overheidsgebouwen of tijdens evenementen met veel bezoekers.

Vraag nu een offerte aan
Mobiele stroomvoorziening

Kies uw model

De stroomgeneratoren komen in verschillende maten – van 6 kVA tot 120 kVA –, zodat alle bouwplaatsen en evenementen kunnen worden voorzien van duurzame energie op locatie. Onze bio-solar-hybride generatoren zijn duurzamer dan conventionele diesel-generatoren en hybride diesel-batterij generatoren. Als de zon niet schijnt, schakelen onze generatoren automatisch van zonne-energie naar batterij en daarna naar bio-diesel aggregaat. Zo zorgen we ervoor dat je altijd stroom hebt.

Waarom zonnepanelen?

Aggregaten met zonnepanelen zijn duurzamer, vriendelijker voor de omgeving en op de lange termijn goedkoper dan de traditionele generator die diesel nodig heeft. Bij het opwekken van de stroom stoten zonnepanelen namelijk geen CO2 uit. Laat staan nare geurtjes of geluid. Bovendien is zonne-energie gratis. Daarmee bespaart u heel wat brandstofkosten. Zo heeft u uw investering vaak al snel terugverdiend. Goed voor het milieu én uw portemonnee!

Hoe werkt onze mobiele stroomvoorziening?

Onze mobiele stroomvoorziening bestaat uit zonnepanelen, omvormers en accu’s. De zonnepanelen wekken gedurende de dag energie op die wordt opgeslagen in de accu. Ook als het regent of bewolkt is. Door de energie op te slaan, heeft u ook ‘s avonds en ‘s nachts stroom en een buffer voor momenten van piekbelasting. Daarbij hebben we ook een ondersteunende hybride aggregaat ingebouwd die u, wanneer het nodig is, van de nodige stroom kan voorzien. Handig!

Eenvoudig te verplaatsen

Zolang u onze solar generatoren in de buitenlucht plaatst, kunt u de mobiele stroomvoorziening overal gebruiken. Makkelijk en snel. De modellen tot 45 kVA kunt u eenvoudig als aanhanger verrijden, waardoor u zelfs op de moeilijkst bereikbare locaties kunt profiteren van duurzame stroomvoorziening. Van weiland of bos tot in de drukke stad.

Onze modellen

Bij Volta Energy hebben we voor iedere situatie een mobiele stroomvoorziening met het juiste vermogen. Van een klein model voor uw camper tot grotere installaties voor foodtrucks, zware bouwapparaten of voor het licht en geluid van uw festival. Altijd schoon, duurzaam en milieuvriendelijk. En met op den duur ook nog een flinke kostenbesparing!

Mobiele stroomvoorziening huren?

U kunt onze mobiele stroomvoorziening huren. Check hoeveel elektrisch vermogen u nodig heeft en kies eenvoudig het model dat daarbij past. Neem contact op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan!

Vraag nu een offerte aan

Meest gestelde vragen

Een stroomvoorziening die makkelijk te verplaatsen en te plaatsen is. Onze mobiele stroomvoorzieningen met zonnepanelen wekken zonne-energie op waar dat dan ook nodig is. Dit gaat allemaal zeer stil, duurzaam en helemaal groen. Voor meer informatie over hoe het werkt, kijk op deze pagina!

Mobiele stroomvoorzieningen op zonne-energie worden gebruikt voor alles waar normale stroomaggregaten ook voor worden gebruikt. Dit betekent dat ze vooral worden ingezet op plaatsen waar geen of heel moeilijk stroom te halen is. Maar dat is niet het enige. In gebouwen als ziekenhuizen vormt een zonne-aggregaat een noodstroomvoorziening. Wanneer de stroom uitvalt wordt een aggregaat op zonne-energie gebruikt om stroom op te wekken. 

Een mobiele stroomvoorziening heeft een aantal voordelen ten opzichte van een diesel- of benzinegenerator. De grootste zit hem in het besparen van CO2 uitstoot. Een stroomgenerator van Volta Energy is vele malen duurzamer en schoner. Ook zijn ze, zoals de naam al zegt, verplaatsbaar. Mobiel en flexibel zijn vinden we bij Volta erg belangrijk, en werken ook hard om dit altijd te bewerkstelligen. 

Dat hangt af van waarvoor je de mobiele stroomvoorziening gaat gebruiken! Onze modellen zijn de 6 KvA, 15 KvA, 45 KvA en 120 KvA. Het 6 KvA model is perfect voor kleinschalige bouwprojecten en verlichting van terreinen. Het 120 KvA is speciaal voor voor grote bouwterreinen, festival en grote evenementen. Wij helpen je natuurlijk graag met wat je nodig hebt! 

Dat verschilt per verschillende kVA’s en wat voor soort mobiele stroomvoorziening je zoekt. Wij werken met 1 dag, 1 week, 3 weken en 10 weken intervallen. Neem contact met ons op voor een gespecificeerde offerte. 

Laatste berichten

Zij gingen u voor

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meer dan 1236 mensen gingen je voor!
* indicates required