Mobiele stroomvoorziening

Mobiele stroomvoorziening

Laat u verrassen door de mobiele stroomvoorziening van Volta Energy: eenvoudig verplaatsbare aggregaten op zonne-energie. Stroom op iedere locatie, zonder stank of geluid. Perfect voor werkzaamheden op bouwplaatsen, in de natuur, aan overheidsgebouwen of tijdens evenementen met veel bezoekers.

Vraag nu een offerte aan
Mobiele stroomvoorziening

Kies uw model

De stroomgeneratoren komen in verschillende maten – van 3 kVA tot 120 kVA-, zodat alle bouwplaatsen en evenementen kunnen worden voorzien van duurzame energie op locatie. Onze duurzame generatoren kunnen tot 100% van de CO2 en stikstof besparen met vergelijkbare kosten als die van een conventioneel diesel aggregaat

Waarom zonnepanelen?

Aggregaten met zonnepanelen zijn duurzamer, vriendelijker voor de omgeving en op de lange termijn goedkoper dan de traditionele generator die diesel nodig heeft. Bij het opwekken van de stroom stoten zonnepanelen namelijk geen CO2 uit. Laat staan nare geurtjes of geluid. Bovendien is zonne-energie gratis. Daarmee bespaart u heel wat brandstofkosten. Zo heeft u uw investering vaak al snel terugverdiend. Goed voor het milieu én uw portemonnee!

Hoe werkt onze mobiele stroomvoorziening?

Onze mobiele stroomvoorziening bestaat uit zonnepanelen, omvormers en accu’s. De zonnepanelen wekken gedurende de dag energie op die wordt opgeslagen in de accu. Ook als het regent of bewolkt is. Door de energie op te slaan, heeft u ook ‘s avonds en ‘s nachts stroom en een buffer voor momenten van piekbelasting. Daarbij hebben we ook een back-up batterij ingebouwd die u in noodgevallen van de nodige stroom kan voorzien. Handig!

Eenvoudig te verplaatsen

Zolang u onze solar generatoren in de buitenlucht plaatst, kunt u de mobiele stroomvoorziening overal gebruiken. Makkelijk en snel. De modellen tot 45 kVA kunt u eenvoudig als aanhanger verrijden, waardoor u zelfs op de moeilijkst bereikbare locaties kunt profiteren van duurzame stroomvoorziening. Van weiland of bos tot in de drukke stad.

Onze modellen

Bij Volta Energy hebben we voor iedere situatie een mobiele stroomvoorziening met het juiste vermogen. Van een klein model voor uw camper tot grotere installaties voor foodtrucks, zware bouwapparaten of voor het licht en geluid van uw festival. Altijd schoon, duurzaam en milieuvriendelijk. En met op den duur ook nog een flinke kostenbesparing!

Mobiele stroomvoorziening huren of kopen?

U kunt onze mobiele stroomvoorziening huren of zelf aanschaffen. Check hoeveel elektrisch vermogen u nodig heeft en kies eenvoudig het model dat daarbij past. Neem contact op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan!

Vraag nu een offerte aan

Laatste berichten

Zij gingen u voor

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meer dan 1236 mensen gingen je voor!
* indicates required