Stille aggregaat huren

Stille aggregaat huren

Een stroomaggregaat of stroomgenerator is de ideale oplossing voor locaties waar stroom nodig is, maar waar geen vaste stroomaansluiting is wanneer de hoofdaansluiting uitvalt. Vaak wordt hierbij gekozen voor een diesel- of benzineaggregaat. Een groot nadeel hiervan is dat deze vrij veel lawaai maken. Dit zorgt vaak voor klachten van omwonenden omdat dit als ronduit storend wordt ervaren. Volta Energy heeft hier een oplossing voor bedacht, de stille aggregaat!

Vraag nu een offerte aan
Stille aggregaat huren

Kies uw model

De stroomgeneratoren komen in verschillende maten – van 6 kVA tot 120 kVA –, zodat alle bouwplaatsen en evenementen kunnen worden voorzien van duurzame energie op locatie. Onze bio-solar-hybride generatoren zijn duurzamer dan conventionele diesel-generatoren en hybride diesel-batterij generatoren. Als de zon niet schijnt, schakelen onze generatoren automatisch van zonne-energie naar batterij en daarna naar bio-diesel aggregaat. Zo zorgen we ervoor dat je altijd stroom hebt.

Stille aggregaat huren dankzij zonne-energie

Een stille aggregaat huren? Bij Volta Energy vinden we dat een dieselaggregaat of benzineaggregaat niet meer van deze tijd is. Niet alleen maken ze, zoals gezegd, behoorlijk wat geluid, maar stoten ze ook CO2 en NOx uit en veroorzaken ze een vieze lucht. Daarbij is fossiele brandstof niet goedkoop. Onze aggregaten bieden een oplossing voor al deze factoren door volledig zelfvoorzienend en duurzaam te zijn dankzij zonnepanelen.

Een aggregaat op zonne-energie stoot geen vervuilende stoffen uit, produceren geen geurtjes en zijn bovendien met recht een stille aggregaat te noemen. Uiteraard is er daarnaast ook geen brandstof nodig om ze draaien te houden.

Stille generator huren voor iedere situatie

Met een stille aggregaat klinkt er dus weer muziek in uw oren, in plaats van gebrom. Wilt u een stille aggregaat huren voor bijvoorbeeld uw bouwplaats of evenementenlocatie? Dan bieden we vijf verschillende modellen:

  • En model van 6 kVA als iets krachtiger alternatief voor het 3 kVA model.
  • Een model van 15 kVA dat u kunt zien als de vervanger voor een conventioneel
    dieselaggregaat. Veelgebruikt voor onder meer bouwketens en waterpompen.
  • Een model van 45 kVA dat gebruikt wordt als vervanger van een krachtigere dieselaggregaat.
    Vaak gebruikt voor ketenparken en groot materieel.
  • Een model van 120 kVA dat geschikt is voor grotere bouwplaatsen met zwaar materiaal of
    festivals en evenementen.

Het huren van een stille aggregaat is ideaal wanneer u deze maar tijdelijk nodig hebt. Wilt u een stille aggregaat huren? Neem dan telefonisch of via de mail contact met ons op. We denken graag met u mee over het model dat het beste past bij uw wensen.

Vraag nu een offerte aan

Meest gestelde vragen

Een stille aggregaat is een aggregaat die minder decibel (dB) geluid maakt tijdens actieve uren en minder dan 24 uur per dag aan staat. Dit zorgt ervoor dat er minder geluidsoverlast wordt veroorzaakt zowel overdag als β€˜s nachts. Wil je een stille aggregaat huren? Neem dan contact met ons op.Β 

Voor alles waar lokale stroom voor nodig is. Denk bijvoorbeeld aan de bouw, maar ook aan festivals, landbouw, en nog veel meer. Ook voor noodstroomvoorzieningen zijn onze generatoren perfect geschikt.Β 

De kosten van het huren van een Volta Energy stroomaggregaat hangt af van een aantal factoren. Er is dus geen vaste prijs. Bij het aanvragen van een offerte kan je alle details invullen en krijg je zo snel mogelijk een prijs-inschatting van ons.Β 

Onze stille aggregaten produceren 79,5 decibel (dB) op 0 meter. Dat betekent dat onze aggregaten stiller zijn op 0 meter, en dus nog veel minder geluidsoverlast veroorzaken op grotere afstanden.Β 

Dat hangt af van waarvoor je het stroomaggregaat gaat gebruiken. Onze modellen zijn de 6 KvA, 15 KvA, 45 KvA en 120 KvA. Het 6 KvA model is perfect voor kleinschalige bouwprojecten en verlichting van terreinen. Het 120 KvA is speciaal voor voor grote bouwterreinen, festival en grote evenementen. Wij helpen je natuurlijk graag met wat je nodig hebt!

Laatste berichten

Zij gingen u voor

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meer dan 1236 mensen gingen je voor!
* indicates required