Stille aggregaat huren

Stille aggregaat huren

Een stroomaggregaat of stroomgenerator is de ideale oplossing voor locaties waar stroom nodig is, maar waar geen vaste stroomaansluiting is wanneer de hoofdaansluiting uitvalt. Vaak wordt hierbij gekozen voor een diesel- of benzineaggregaat. Een groot nadeel hiervan is dat deze vrij veel lawaai maken. Dit zorgt vaak voor klachten van omwonenden omdat dit als ronduit storend wordt ervaren. Volta Energy heeft hier een oplossing voor bedacht, de stille aggregaat!

Vraag nu een offerte aan
Stille aggregaat huren

Kies uw model

De stroomgeneratoren komen in verschillende maten – van 3 kVA tot 120 kVA-, zodat alle bouwplaatsen en evenementen kunnen worden voorzien van duurzame energie op locatie. Onze duurzame generatoren kunnen tot 100% van de CO2 en stikstof besparen met vergelijkbare kosten als die van een conventioneel diesel aggregaat

Stille aggregaat huren dankzij zonne-energie

Bij Volta Energy vinden we dat een dieselaggregaat of benzineaggregaat niet meer van deze tijd is. Niet alleen maken ze, zoals gezegd, behoorlijk wat geluid, maar stoten ze ook CO2 en NOx uit en veroorzaken ze een vieze lucht. Daarbij is fossiele brandstof niet goedkoop. Onze aggregaten bieden een oplossing voor al deze factoren door volledig zelfvoorzienend en duurzaam te zijn dankzij zonnepanelen.

Een aggregaat op zonne-energie stoot geen vervuilende stoffen uit, produceren geen geurtjes en zijn bovendien met recht een stille aggregaat te noemen. Uiteraard is er daarnaast ook geen brandstof nodig om ze draaien te houden.

Stille generator voor iedere situatie

Met een stille generator klinkt er dus weer muziek in uw oren, in plaats van gebrom. Wilt u een stille aggregaat huren voor bijvoorbeeld uw bouwplaats of evenementenlocatie? Dan bieden we vijf verschillende modellen:

 • Een model van 3 kVA voor kleine bouwplaatsen of als stroomvoorziening voor beveiliging of
  verlichting.
 • Een model van 6 kVA als iets krachtiger alternatief voor het 3 kVA model.
 • Een model van 15 kVA dat u kunt zien als de vervanger voor een conventioneel
  dieselaggregaat. Veelgebruikt voor onder meer bouwketens en waterpompen.
 • Een model van 45 kVA dat gebruikt wordt als vervanger van een krachtigere dieselaggregaat.
  Vaak gebruikt voor ketenparken en groot materieel.
 • Een model van 120 kVA dat geschikt is voor grotere bouwplaatsen met zwaar materiaal of
  festivals en evenementen.

Het huren van een aggregaat is ideaal wanneer u deze maar tijdelijk nodig hebt. Wilt u een stille aggregaat huren?Neem dan telefonisch of via de mail contact met ons op. We denken graag met u mee over het model dat het beste past bij uw wensen.

Vraag nu een offerte aan

Laatste berichten

Zij gingen u voor

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meer dan 1236 mensen gingen je voor!
* indicates required