Stille generator

Wilt u een stille generator kopen of huren? Eentje die altijd en overal geruisloos werkt? Laat u dan verrassen door de aggregaten van Volta Energy! Onze stroomgeneratoren werken op zonne-energie, waardoor ze geen brandstof en geen motor nodig hebben om energie op te wekken. Stil is daardoor ook echt helemaal stil. Bovendien bespaart u er dus mee op uw brandstofkosten, maken ze geen herrie en laten ze geen stank achter tijdens het gebruik! Kortom, bij Volta Energy kunt u een echt stille generator kopen of huren.

Stille generator Volta

Waarom een stille generator?

Sommige situaties vragen om een geruisloze aggregaat. Bijvoorbeeld tijdens werkzaamheden op publieke locaties waar veel mensen last kunnen hebben van de herrie. Of op evenementen waar het geluid van de stroomgeneratoren zorgt voor een minder fijne ervaring van de bezoekers. De motor van een aggregaat op benzine of diesel maakt nu eenmaal geluid. Ook die van de zogenoemde stille aggregaat. Kies daarom voor de echt stille generator van Volta Energy en ontdek nog meer voordelen van de duurzame stroomopwekker!

Voordelen van onze aggregaat

Onze aggregaat maakt geen geluid, geeft geen nare geurtjes en stoot geen CO2 uit. Dat geeft u of uw organisatie in eerste instantie een groen imago, waarmee u laat zien dat u geeft om het klimaat. Maar u bespaart er ook kosten mee, aangezien er geen brandstof nodig is om de stroomgenerator draaiende te houden. Een stille generator is daarmee, vooral bij veelvuldig gebruik, een investering die zichzelf in relatief korte tijd terug kan verdienen.

Stille generator

Kopen of huren?

Wanneer u de aggregaat slechts beperkte tijd nodig heeft, wordt de investering mogelijk niet terugverdiend en biedt een stille generator huren de uitkomst. Ook tijdens de verhuur bespaart u, omdat er geen onverwachte kosten voor brandstof en onderhoud bijkomen. Wij werken met één vaste prijs en dus geen verrassingen achteraf.

Meer weten over onze stille generator en de mogelijkheden voor u of uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met