Stroomaggregaat op waterstof

Stroomaggregaat op waterstof

Duurzaam en voordelig energie opwekken bij een project waar geen netstroom aanwezig is? Kies voor een stroomaggregaat op waterstof van Volta Energy! Deze wekken stroom op met behulp van zonne-energie. Daarnaast wordt de back-up generator aangedreven door een brandstofcel, die waterstof omzet in elektriciteit. De ideale manier van milieuvriendelijke, stank- en geluidsvrije energievoorziening bij (bouw)locaties en events.

Vraag nu een offerte aan
Stroomaggregaat op waterstof

Kies uw model

De stroomgeneratoren komen in verschillende maten – van 6 kVA tot 120 kVA –, zodat alle bouwplaatsen en evenementen kunnen worden voorzien van duurzame energie op locatie. Onze bio-solar-hybride generatoren zijn duurzamer dan conventionele diesel-generatoren en hybride diesel-batterij generatoren. Als de zon niet schijnt, schakelen onze generatoren automatisch van zonne-energie naar batterij en daarna naar bio-diesel aggregaat. Zo zorgen we ervoor dat je altijd stroom hebt.

Kies uw model stroomaggregaat op waterstof

Bij Volta Energy bieden we verschillende modellen stroomaggregaten op waterstof, van 6 kVA tot 120 kVA. Zo stemmen we het aggregaat tot in de puntjes af op uw energiebehoefte. Dit in combinatie met het duurzaam opwekken zorgt er bovendien voor dat u een flinke besparing realiseert ten opzichte van een conventioneel diesel aggregaat. Een stroomaggregaat op waterstof is namelijk 100% CO2- en stikstofvrij. Graag adviseren we u welk model aansluit bij uw project.

Waarom een stroomaggregaat op waterstof huren?

Bij een (bouw)locatie, evenement of ander project is niet altijd netstroom aanwezig. Een stroomaggregaat op waterstof is dan een perfecte oplossing. Overdag wordt zonne-energie opgewekt, ter back-up wordt de generator middels waterstof aangedreven. Zo komt u in de late uurtjes nooit stil te staan en werkt u altijd zonder lawaai en nare geuren.

Voordelen stroomaggregaat op waterstof

Bij Volta Energy vinden we het belangrijk om duurzame oplossingen te bieden en daarom zijn we constant bezig met innoveren. Waar onze back-up generator eerst op HVO 100 werkte (schone vervanger van diesel), kwam er toch altijd nog een kleine hoeveelheid aan stikstofoxiden, koolstofmonoxide en fijnstofdeeltjes vrij. Door de huidige manier van back-up te vervangen door een back-up op waterstof brengen we de uitstoot terug naar nul. Het stroomaggregaat op waterstof biedt naast de standaard voordelen van een aggregaat daarom ook nog eens milieuvoordeel. Ze zijn volledig uitstootvrij en geven geen vieze luchtjes en lawaai. Het is dan ook een goede oplossing voor projecten waarbij milieurestricties van kracht zijn.

Brandstofcel zorgt voor maximaal rendement

Er zijn meerdere manieren om waterstof om te zetten in elektriciteit. Wij kiezen voor de meest effectieve manier, namelijk waterstof elektrochemisch omzetten naar stroom middels een brandstofcel. Ten opzichte van een verbrandingsmotor haalt u hiermee namelijk een hoger rendement, waardoor minder waterstof nodig is. Tijdens het verbruik komt er niets anders dan water als uitstoot uit het stroomaggregaat op waterstof.

Meer weten?

Zoekt u naar de meest milieuvriendelijke manier om uw project tijdelijk van energie te voorzien? Kies dan voor een stroomaggregaat op waterstof en wek met behulp van zonne-energie en waterstof duurzame energie op. Ook de portemonnee heeft hier baat bij en we geven u graag een indicatie van wat u kunt besparen in verhouding tot het gebruik van een conventioneel diesel aggregaat. Benieuwd? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Vraag nu een offerte aan

Meest gestelde vragen

Een stroomaggregaat op waterstof is een apparaat dat waterstof omzet in stroom. Onze modellen doen dat met behulp van een brandstofcel, waardoor maximaal rendement op een duurzame manier behaald wordt.

Een stroomaggregaat op waterstof huren is handig als u tijdelijke energievoorziening wenst voor uw (bouw)project of event. U kunt duurzaam, geluidsvrij en stankvrij stroom opwekken, waardoor dit type aggregaat extra goed van pas komt als er milieueisen zijn.

Bij Volta Energy verhuren we stroomaggregaten op waterstof die volledig zelfvoorzienend zijn. U hoeft ze slechts aan te zetten en waterstof aan de back-up generator toe te voegen, waarvoor u de juiste instructies krijgt.

Laatste berichten

Zij gingen u voor

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meer dan 1236 mensen gingen je voor!
* indicates required