Stroombron

Bent u op zoek naar een constante stroombron? Een generator die altijd werkt, waar u ook bent? Ontdek dan de aggregaat op zonne-energie van Volta Energy! Of u nu werkzaamheden uitvoert in het buitengebied of midden in de drukke stad … dit mobiele systeem werkt altijd en overal. Ongeacht het weer of het tijdstip. Zolang, bij lang en veelvuldig gebruik, de uitgeklapte zonnepanelen maar daglicht op kunnen vangen levert het systeem zo’n 2KVA aan vermogen waarbij er eventueel meerdere modules aan elkaar te koppelen zijn om het vermogen te vergroten.

Volta Energy Stroombron

Waarom een alternatieve stroombron?

De aggregaat op zonne-energie is een groen alternatief voor de stroombron op benzine of diesel. Omdat het systeem de energie van de zon gebruikt om stroom op te wekken is er geen verbrandingsproces en dus is er ook geen motor benodigd. Laat staan brandstof. Daarmee bespaart u op termijn een hoop materiaal- en onderhoudskosten. Daarnaast is het systeem muisstil en draagt het gebruik van een alternatieve stroombron bij aan een positief, groen imago voor uzelf of uw organisatie.

Voor wie?

De mobiele, draagbare stroombron van Volta Energy is een geschikt alternatief voor een breed scala aan partijen. Bedrijven in de agrarische sector worden bijvoorbeeld ver op het land nog van stroom voorzien en ook ondernemingen in de bouw zijn enthousiast over de besparingen op brandstof. Daarbij voeren zij hun werkzaamheden op publieke locaties uit met minieme overlast voor omstanders, aangezien het systeem geen herrie maakt, niet stinkt en geen CO2 uitstoot. Dat in combinatie met een groen imago spreekt ook defensie, organisatoren van evenementen en overheden aan.

Contact

Meer weten over deze mobiele, alternatieve stroombron? Wat de mogelijkheden zijn van een groene aggregaat voor uw organisatie? Of wilt u er direct eentje kopen of huren? We helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u inspireren door Volta Energy!