Stroomgenerator

Ontdek de stille stroomgenerator van Volta Energy en zorg voor groene stroom waar u ook bent! Of u nu elektriciteit nodig heeft voor uw gereedschap op de bouwplaats, aan het werk bent op vergeleken akker of gewoonweg stroom nodig heeft voor de televisie van in uw caravan … onze aggregaat voorziet u van de energie die u nodig heeft. Altijd en overal.

Stroomgenerator op zonne-energie

Stroomgenerator op zonne-energie

De stroomgenerator van Volta Energy werkt op zonne-energie en dat levert u niet alleen groene stroom, maar ook een aantal praktische voordelen op! Ten eerste is er geen benzine of diesel benodigd om de energie op te wekken. Dat zorgt ervoor dat de generator geen stank afgeeft, dat de CO2 uitstoot enorm wordt gereduceerd en dat u bovendien flink op de brandstofkosten kunt besparen! Dat maakt onze aggregaten, zeker bij veel gebruik, een investering met een relatief korte terugverdientermijn.

Stil & groen

Naast het feit dat de aggregaat op zonne-energie geen stank of CO2 uitstoot, werkt de generator ook nog eens stil. Geruisloos om precies te zijn. Onze stroomgenerator is daarmee ideaal voor allerlei soorten evenementen of andere publieke locaties waar mensen last kunnen hebben van het gebruik van reguliere aggregaten. Bovendien straalt u met onze groene aggregaten uit dat uw (bouw)bedrijf of organisatie innovatie, milieuvriendelijkheid en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan.

 

Stroomgenerator

Het vermogen

Volta Energy’s stroomgenerator is vergelijkbaar met een 2kW benzine-aggregaat. Echter, een bijkomend voordeel is dat modules met zonnepanelen aan elkaar gekoppeld kunnen worden om het totale vermogen te vergroten. Een systeem van vijf modules levert dus zo’n 10kW. Dankzij deze eigenschap is de generator geschikt voor iedere klus.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze stroomgenerator? Er direct eentje kopen of uren? Of gewoon even de mogelijkheden van een aggregaat op zonne-energie voor uw organisatie bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder.