Stroomgenerator

Stroomgenerator

Ontdek de stille stroomgenerator van Volta Energy en zorg voor groene stroom waar u ook bent! Of u nu elektriciteit nodig heeft voor uw gereedschap op de bouwplaats, aan het werk bent op vergeleken akker of gewoonweg stroom nodig heeft voor de televisie van in uw caravan … ons aggregaat voorziet u van de energie die u nodig heeft. Altijd en overal.

Vraag nu een offerte aan
Stroomgenerator

Kies uw model

De stroomgeneratoren komen in verschillende maten – van 6 kVA tot 120 kVA –, zodat alle bouwplaatsen en evenementen kunnen worden voorzien van duurzame energie op locatie. Onze bio-solar-hybride generatoren zijn duurzamer dan conventionele diesel-generatoren en hybride diesel-batterij generatoren. Als de zon niet schijnt, schakelen onze generatoren automatisch van zonne-energie naar batterij en daarna naar bio-diesel aggregaat. Zo zorgen we ervoor dat je altijd stroom hebt.

Stroomgenerator op zonne-energie

De stroomgenerator van Volta Energy werkt op zonne-energie en dat levert u niet alleen groene stroom, maar ook een aantal praktische voordelen op! Ten eerste is er geen benzine of diesel benodigd om de energie op te wekken. Dat zorgt ervoor dat de stroomgenerator geen stank afgeeft, dat de CO2 uitstoot enorm wordt gereduceerd en dat u bovendien flink op de brandstofkosten kunt besparen! Dat maakt onze stroomaggregaten, zeker bij veel gebruik, een investering met een relatief korte terugverdientermijn.

Stil & groen

Naast het feit dat de aggregaat op zonne-energie geen stank of CO2 uitstoot, werkt de generator ook nog eens stil. Geruisloos om precies te zijn. Ons stroomgenerator is daarmee ideaal voor allerlei soorten evenementen of andere publieke locaties waar mensen last kunnen hebben van het gebruik van reguliere aggregaten. Bovendien straalt u met onze groene stroomaggregaten uit dat uw (bouw)bedrijf of organisatie innovatie, milieuvriendelijkheid en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan.

Het vermogen van de stroomgenerator

Volta Energy’s stroomgenerator is vergelijkbaar met een 2kW benzine-aggregaat. Echter, een bijkomend voordeel is dat modules met zonnepanelen aan elkaar gekoppeld kunnen worden om het totale vermogen te vergroten. Een systeem van vijf modules levert dus zo’n 10kW. Dankzij deze eigenschap is de generator geschikt voor iedere klus.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze stroomgenerator? Er direct eentje kopen of uren? Of gewoon even de mogelijkheden van een aggregaat op zonne-energie voor uw organisatie bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder.

Vraag nu een offerte aan

Meest gestelde vragen

Een generator is een machine die mechanische energie, binnenkomend via een draaiende as, omzet in elektrische energie. Een stroomgenerator is een generator die wordt voorzien door middel van een accu. Voor de zekerheid gebruiken wij ook back-up aggregaten die overigens lopen op biodiesel (HVO100). 

Stroomgeneratoren worden gebruikt voor alles waar reguliere dieselgeneratoren ook voor worden gebruikt, maar dan zonder de uitstoot of excessief lawaai. Dit betekent dat ze vooral worden ingezet op plaatsen waar geen of heel moeilijk stroom te halen is. Maar dat is niet het enige. Ook ziekenhuizen, bedrijven en andere utiliteit gebruiken aggregaten. In deze gebouwen vormt een generator een noodstroomvoorziening. Wanneer de stroom uitvalt wordt een stroomgenerator gebruikt om stroom op te wekken. 

Een stroomgenerator heeft een aantal voordelen ten opzichte van een diesel- of benzinegenerator. De grootste zit hem in het besparen van CO2 uitstoot. Een stroomgenerator van Volta Energy is vele malen duurzamer en schoner. 

De kosten van het huren van een Volta Energy stroomaggregaat hangt af van een aantal factoren, en de prijs is dus niet vast. Bij het aanvragen van een offerte kan je alle details invullen en krijg je zo snel mogelijk een prijs-inschatting van ons. 

Laatste berichten

Zij gingen u voor

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meer dan 1236 mensen gingen je voor!
* indicates required