Waterstof aggregaat

Waterstof aggregaat

Wilt u een waterstof aggregaat huren waarmee u volledig uitstootvrij kunt draaien? Volta Energy biedt u de oplossing! Met onze waterstof aggregaat op zonne-energie wekt u in de eerste plaats elektriciteit op met behulp van de zon. De back-up generator wordt aangedreven door waterstof in plaats van diesel. Een duurzame oplossing, waarmee u tevens overlast in de buurt voorkomt, omdat deze waterstof aggregaten niet stinken en geen lawaai maken. Een perfecte oplossing voor tijdelijke energievoorziening!

Vraag nu een offerte aan
Waterstof aggregaat

Kies uw model

De stroomgeneratoren komen in verschillende maten – van 6 kVA tot 120 kVA –, zodat alle bouwplaatsen en evenementen kunnen worden voorzien van duurzame energie op locatie. Onze bio-solar-hybride generatoren zijn duurzamer dan conventionele diesel-generatoren en hybride diesel-batterij generatoren. Als de zon niet schijnt, schakelen onze generatoren automatisch van zonne-energie naar batterij en daarna naar bio-diesel aggregaat. Zo zorgen we ervoor dat je altijd stroom hebt.

Kies uw waterstof aggregaat op zonne-energie

U kunt bij ons verschillende waterstof aggregaten huren, van 6 kVA tot 120 kVA. Zo stemmen we de energievoorziening perfect af op de behoefte van uw project. Bovendien bespaart u met deze slimme manier van opwekken 100% CO2 en stikstof ten opzichte van het conventionele diesel aggregaat. We adviseren u graag over het juiste type waterstof aggregaat dat het beste aansluit bij uw project.

Waarom een waterstof aggregaat huren?

Wanneer u een (bouw)project of event op de planning hebt staan, dan is daar niet altijd (voldoende) netstroom aanwezig. Dat is op te lossen met een aggregaat. Door te kiezen voor een waterstof aggregaat met zonnepanelen kiest u voor de meest duurzame manier van energie opwekken. Dat is niet alleen een betere keuze voor het milieu, maar ook tegen geluidsoverlast. Uw aggregaat draait immers op de zon en op water waarbij het enige restproduct puur water is.

Uniek waterstof aggregaat, de voordelen!

We zijn erg trots op de innovatie die we bij de reeds duurzame zonne-aggregaten hebben doorgevoerd. Waar deze normaal gezien van een HVO 100 back-up generator op biobrandstof voorzien waren, hebben we nu een nog mooiere oplossing kunnen ontwikkelen waarbij de back-up aggregaat op waterstof aangedreven wordt. Dat is niet alleen beter voor het milieu, maar zorgt er ook voor dat u in de late uurtjes nooit stil komt te staan. De back-up waterstof aggregaat schakelt automatisch in als de zonne-energie niet meer toereikend is. Dat maakt de complete aggregaat volledig fluisterstil en stankvrij op ieder moment van de dag.

Hoger rendement door brandstofcel

De elektriciteit in onze waterstof aggregaten wordt opgewekt door een brandstofcel. Het voordeel hiervan is dat het rendement hoger is dan bij een verbrandingsmotor op waterstof. De brandstofcel zet de waterstof elektrochemisch om in elektriciteit. Er komt dus alleen water uit de uitlaat. Een waterstof aggregaat huren bij Volta Energy betekent dat u volledig uitstootvrij en efficiΓ«nt opwekt, zonder lawaai of nare geuren. In gebieden waar de strengste milieueisen gelden, kan het waterstof aggregaat ook zonder zorgen ingezet worden.

Meer weten?

Heeft u tijdelijk stroom nodig op een bouwlocatie, bij een evenement of voor een ander project? Met een waterstof zonne-aggregaat van Volta Energy zit u altijd goed. We geven u bovendien graag een indicatie van de besparing die u kunt realiseren met dit type aggregaat ten opzichte van een conventioneel diesel aggregaat. Meer weten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerteaanvraag.

Vraag nu een offerte aan

Meest gestelde vragen

Een waterstof aggregaat is een apparaat dat waterstof op een slimme manier omzet in elektriciteit. In het geval van onze waterstof aggregaten wordt de waterstof door middel van een brandstofcel omgezet in elektriciteit, wat een hoog rendement oplevert.

Een waterstof aggregaat huren is een goed idee als er tijdelijke stroomvoorziening nodig is op een plek waar men graag duurzaam, stankvrij en geluidsvrij wil werken. Het komt perfect van pas bij projecten waar stikstofrestricties of andere milieueisen van kracht zijn.

De waterstof aggregaten van Volta Energy worden aangedreven door zowel zonne-energie als waterstof. Als back-up voegt u waterstof toe, waarvoor u de juiste instructies krijgt. Verder zijn de aggregaten volledig zelfvoorzienend.

Laatste berichten

Zij gingen u voor

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meer dan 1236 mensen gingen je voor!
* indicates required