Zonnepanelen off grid

Zonnepanelen off grid

Bij Volta Energy zijn onze zonnepanelen off grid. Dat betekent dat u altijd en overal profiteert van duurzame, groene stroom. Zonder stank, zonder uitstoot en zonder aansluiting op een bestaand energienet. Ideaal voor werkzaamheden op minder toegankelijke plekken in de natuur.

Vraag nu een offerte aan
Zonnepanelen off grid

Kies uw model

De stroomgeneratoren komen in verschillende maten – van 3 kVA tot 120 kVA-, zodat alle bouwplaatsen en evenementen kunnen worden voorzien van duurzame energie op locatie. Onze duurzame generatoren kunnen tot 100% van de CO2 en stikstof besparen met vergelijkbare kosten als die van een conventioneel diesel aggregaat

Eenvoudig te verrijden

Onze off grid zonnepanelen zijn gemakkelijk te verplaatsen. Modellen tot en met 45 KvA zijn eenvoudig te verrijden als aanhangwagen. U hangt het systeem dus vaak simpelweg gewoon achter uw auto of bus. Grotere modellen worden het best op een trailer geladen en kunt u met een heftruck neerzetten waar u maar wilt. Dat maakt de zonnepanelen perfect voor in weilanden en bossen, maar bijvoorbeeld ook ideaal voor op de camping.

Kostenbesparend en duurzaam in één

Onze zonnepanelen zijn off grid. Dat houdt in dat ze grotendeels zelf hun eigen stroom opwekken. Geruisloos en zonder uitstoot van CO2 of nare geurtjes. Dat is niet alleen goed voor de planeet (en uw imago), maar zorgt er ondertussen ook voor dat de brandstofkosten flink verlaagd worden. Ons systeem gebruikt gemiddeld namelijk tot wel 95% minder brandstof waardoor u al snel honderden euro’s bespaart … per week!

Altijd en overal stroom

Het off grid systeem bestaat uit zonnepanelen, omvormers en accu’s. Overdag wekken de zonnecellen energie op (ook bij slecht weer) en slaan deze op als elektriciteit in een accu. Zo heeft u ook ‘s avonds en ‘s nachts gewoon stroom. Daarbij is een backup batterij op HVO100 biodiesel ingebouwd die u ook van de benodigde stroom kan voorzien. Alleen in noodgevallen natuurlijk!

Off grid zonnepanelen huren (of kopen)

Wilt u ook zonnepanelen voor off grid gebruik huren? Bijvoorbeeld omdat u een evenement in de buitenlucht organiseert of omdat u juist op drukke plekken werkt? Dankzij het modulaire systeem maken we altijd een model dat past bij uw energiebehoefte. Neem vrijblijvend contact op of vraag direct een offerte aan!

Vraag nu een offerte aan

Meest gestelde vragen

Laatste berichten

Zij gingen u voor

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meer dan 1236 mensen gingen je voor!
* indicates required