Zonnepanelen off grid

Zonnepanelen off grid

Bij Volta Energy zijn onze zonnepanelen off grid. Dat betekent dat u altijd en overal profiteert van duurzame, groene stroom. Zonder stank, zonder uitstoot en zonder aansluiting op een bestaand energienet. Ideaal voor werkzaamheden op minder toegankelijke plekken in de natuur.

Vraag nu een offerte aan
Zonnepanelen off grid

Kies uw model

De stroomgeneratoren komen in verschillende maten – van 6 kVA tot 120 kVA –, zodat alle bouwplaatsen en evenementen kunnen worden voorzien van duurzame energie op locatie. Onze bio-solar-hybride generatoren zijn duurzamer dan conventionele diesel-generatoren en hybride diesel-batterij generatoren. Als de zon niet schijnt, schakelen onze generatoren automatisch van zonne-energie naar batterij en daarna naar bio-diesel aggregaat. Zo zorgen we ervoor dat je altijd stroom hebt.

Eenvoudig te verrijden

Onze off grid zonnepanelen zijn gemakkelijk te verplaatsen. Modellen tot en met 45 KvA zijn eenvoudig te verrijden als aanhangwagen. U hangt het systeem dus vaak simpelweg gewoon achter uw auto of bus. Grotere modellen worden het best op een trailer geladen en kunt u met een heftruck neerzetten waar u maar wilt. Dat maakt de zonnepanelen perfect voor in weilanden en bossen, maar bijvoorbeeld ook ideaal voor op de camping.

Kostenbesparend en duurzaam in één

Onze zonnepanelen zijn off grid. Dat houdt in dat ze grotendeels zelf hun eigen stroom opwekken. Geruisloos en zonder uitstoot van CO2 of nare geurtjes. Dat is niet alleen goed voor de planeet (en uw imago), maar zorgt er ondertussen ook voor dat de brandstofkosten flink verlaagd worden. Ons systeem gebruikt gemiddeld namelijk tot wel 95% minder brandstof waardoor u al snel honderden euro’s bespaart … per week!

Altijd en overal stroom

Het off grid systeem bestaat uit zonnepanelen, omvormers en accu’s. Overdag wekken de zonnecellen energie op (ook bij slecht weer) en slaan deze op als elektriciteit in een accu. Zo heeft u ook ‘s avonds en ‘s nachts gewoon stroom. Daarbij is een ondersteunende hybride aggregaat op HVO100 biodiesel ingebouwd die u ook van de benodigde stroom kan voorzien.

Off grid zonnepanelen huren

Wilt u ook zonnepanelen voor off grid gebruik huren? Bijvoorbeeld omdat u een evenement in de buitenlucht organiseert of omdat u juist op drukke plekken werkt? Dankzij het modulaire systeem maken we altijd een model dat past bij uw energiebehoefte. Neem vrijblijvend contact op of vraag direct een offerte aan!

Vraag nu een offerte aan

Meest gestelde vragen

Off grid zonnepanelen zijn aggregaten met zonnepanelen. Onze off grid zonnepanelen wekken zonne-energie op waar dat dan ook nodig is. Dit gaat allemaal zeer stil, duurzaam en helemaal groen. Voor meer informatie over hoe het werkt, kijk op deze pagina!

Een off grid zonnepaneel kan gebruikt worden voor alles waar normale aggregaten ook voor worden gebruikt. Dit betekent dat ze vooral worden ingezet op plaatsen waar geen of heel moeilijk stroom te halen is. Maar dat is niet het enige. In gebouwen als ziekenhuizen vormt een off grid zonnepaneel een noodstroomvoorziening. Wanneer de stroom uitvalt wordt een off grid zonnepaneel gebruikt om stroom op te wekken. 

Off grid zonnepanelen hebben een aantal voordelen ten opzichte van een diesel- of benzinegenerator. De grootste zit hem in het besparen van CO2 uitstoot. De off grid zonnepanelen van Volta Energy zijn vele malen duurzamer en schoner. Ook zijn ze verplaatsbaar. Mobiel en flexibel zijn vinden we bij Volta erg belangrijk, en werken ook hard om dit altijd te bewerkstelligen. 

Dat hangt af van waarvoor je de off grid zonnepanelen gaat gebruiken! Onze modellen zijn de 6 KvA15 KvA45 KvA en 120 KvAHet 6 KvA model is perfect voor kleinschalige bouwprojecten en verlichting van terreinen. Het 120 KvA is speciaal voor voor grote bouwterreinen, festival en grote evenementen. Wij helpen je natuurlijk graag met wat je nodig hebt! 

Dat verschilt per verschillende kVA’s en wat voor soort groene aggregaat je zoekt. Wij werken met 1 dag, 1 week, 3 weken en 10 weken intervallen. Neem contact met ons op voor een gespecificeerde offerte. 

Laatste berichten

Zij gingen u voor

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meer dan 1236 mensen gingen je voor!
* indicates required