Aggregaat op zonne-energie

Op zoek naar een off grid stroomvoorziening die altijd en overal werkt? Eentje waarmee u kunt besparen, die ontzettend stil is en waarmee u ook nog eens bijdraagt aan het behouden van het klimaat? Laat u dan verrassen door de Volta Naos, onze unieke aggregaat op zonne-energie. Het systeem levert een vermogen van ca. 2KVA waarbij er meerdere modules aan elkaar te koppelen zijn om het vermogen te vergroten.

Aggregaat op zonne-energie

Voordelen van een aggregaat op zonne-energie

Het meest voorname voordeel van een aggregaat op zonne-energie is de afwezigheid van de behoefte aan brandstof. Dus geen gesjouw met jerrycans vol benzine of diesel en, belangrijker nog, u bespaart op den duur flink op uw brandstofkosten waarmee u de investering in een aggregaat op zonne-energie relatief snel terug kunt verdienen. Gebruikt u de generator tijdelijk of in beperkte mate, dan is de aggregaat huren wellicht een betere optie.

Naast deze kostenbesparing werkt de aggregaat ook nog eens ontzettend stil. Er is immers geen motor benodigd om de stroom op te wekken. Dat maakt de stroomgenerator de ideale energievoorziening voor in afgelegen natuurgebieden of publieke locaties; mens en dier hebben immers ondervinden immers geen geluidshinder. Daarnaast laat de aggregaat op zonne-energie geen stank achter en wordt de CO2 uitstoot sterk gereduceerd, waarmee u bovendien een groen imago creëert voor uw organisatie.

Bereken hoeveel aggegraten je nodig hebt

Mogelijkheden

Onze aggregaat op zonne-energie is uitermate geschikt voor bedrijven in de agrarische sector die ver op het land een stroombron nodig hebben. Maar ook voor bouwbedrijven en overheden die een groen imago willen creëren of behouden of organisatoren van evenementen geldt de duurzame generator als ideale oplossing voor de behoefte aan stroom. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie of voor u als particulier? Neem vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u er graag meer over.