Aggregaat op zonne-energie

Aggregaat op zonne-energie

Op zoek naar een off grid stroomvoorziening die altijd en overal werkt? Eentje waarmee u kunt besparen, die ontzettend stil is en waarmee u ook nog eens bijdraagt aan het behouden van het klimaat? Laat u dan verrassen door de Volta Energy onze unieke aggregaat op zonne-energie.

Vraag nu een offerte aan
Aggregaat op zonne-energie

Kies uw model

De stroomgeneratoren komen in verschillende maten – van 6 kVA tot 120 kVA –, zodat alle bouwplaatsen en evenementen kunnen worden voorzien van duurzame energie op locatie. Onze bio-solar-hybride generatoren zijn duurzamer dan conventionele diesel-generatoren en hybride diesel-batterij generatoren. Als de zon niet schijnt, schakelen onze generatoren automatisch van zonne-energie naar batterij en daarna naar bio-diesel aggregaat. Zo zorgen we ervoor dat je altijd stroom hebt.

Voordelen van een aggregaat op zonne-energie

Het meest voorname voordeel van een aggregaat op zonne-energie is de afwezigheid van de behoefte aan brandstof. Dus geen gesjouw met jerrycans vol benzine of diesel en, belangrijker nog, u bespaart op den duur flink op uw brandstofkosten waarmee u de investering in een aggregaat op zonne-energie relatief snel terug kunt verdienen. Gebruikt u de generator tijdelijk of in beperkte mate, dan is het aggregaat huren wellicht een betere optie.

Naast deze kostenbesparing werkt de aggregaat op zonnepanelen ook nog eens ontzettend stil. Er is immers geen motor benodigd om de stroom op te wekken. Dat maakt de stroomgenerator de ideale energievoorziening voor in afgelegen natuurgebieden of publieke locaties; mens en dier hebben immers ondervinden immers geen geluidshinder. Daarnaast laat de aggregaat op zonne-energie geen stank achter en wordt de CO2 uitstoot sterk gereduceerd, waarmee u bovendien een groen imago creëert voor uw organisatie.

Verbeterde duurzaamheid en efficiëntie van een aggregaat op zonne-energie

Een aggregaat op zonne-energie blinkt uit in duurzaamheid en efficiëntie. Deze systemen zijn ontworpen voor een lange levensduur met weinig onderhoud. De zonnepanelen gaan vaak meer dan 25 jaar mee, waardoor uw investering zich over een langere periode uitstrekt. Bovendien verbetert de efficiëntie van de omzetting van zonne-energie naar elektriciteit continu, wat leidt tot een hogere energieproductie per geïnstalleerde vierkante meter.

Flexibele toepassingen van een aggregaat op zonne-energie

De veelzijdigheid van een aggregaat op zonne-energie is een significant voordeel. Deze aggregaten zijn geschikt voor diverse omgevingen, van afgelegen landbouwgebieden tot stedelijke evenementen. Hun mobiliteit en de mogelijkheid om ze te installeren zonder vaste energie-infrastructuur maakt ze ideaal voor tijdelijke installaties of in gebieden met een onbetrouwbaar elektriciteitsnet.

Mogelijkheden van een aggregaat op zonnepanelen

Ons aggregaat op zonne-energie is uitermate geschikt voor bedrijven in de agrarische sector die ver op het land een stroombron nodig hebben. Maar ook voor bouwbedrijven en overheden die een groen imago willen creëren of behouden of organisatoren van evenementen geldt de duurzame generator als ideale oplossing voor de behoefte aan stroom. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie of voor u als particulier? Neem vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u er graag meer over.

Vraag nu een offerte aan

Meest gestelde vragen

Onze aggregaten op zonne-energie bevatten zonnepanelen waardoor er zonne-energie wordt opgewekt. Voor meer informatie, kijk op deze pagina! De stroomgeneratoren komen in verschillende maten – van 3 kVA tot 120 kVA-, zodat alle bouwplaatsen en evenementen kunnen worden voorzien van duurzame energie op locatie.

Aggregaten op zonne-energie worden gebruikt voor alles waar conventionele stroomaggregaten ook voor worden gebruikt. Dit betekent dat ze vooral worden ingezet op plaatsen waar geen of heel moeilijk stroom te halen is. Maar dat is niet het enige. In gebouwen als ziekenhuizen vormt een zonne-aggregaat een noodstroomvoorziening. Wanneer de stroom uitvalt wordt een aggregaat op zonne-energie gebruikt om stroom op te wekken. 

Makkelijke vraag, lang antwoord!  De zonnepanelen op het aggregaat ondersteunen de accu waardoor de aggregaat minder vaak hoeft te draaien. Voor het hele technische verhaal, bekijk deze pagina! 

Dat hangt af van het model wat je huurt bij ons. Onze modellen zijn de 6 KvA, 15 KvA, 45 KvA en 120 KvA. Bekijk de verschillende modellen en kies welke jij nodig hebt. 

De kosten van het huren van een Volta Energy aggregaat op zonne-energie hangt af van een aantal factoren. De prijs is dus variabel. Bij het aanvragen van een offerte kan je alle details invullen en krijg je zo snel mogelijk een prijsinschatting van ons. 

Laatste berichten

Zij gingen u voor

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meer dan 1236 mensen gingen je voor!
* indicates required