Groene energievoorziening voor overheden

Groene energievoorziening voor overheden

Als overheidsinstantie heeft u rekening te houden met de gestelde klimaatdoelen. Als gemeente of andere (overheids)instantie wilt u energieverspilling en vervuiling tegengaan om een gezonde leefomgeving voor uw inwoners te creëren. Daarvoor houdt u rekening met van bovenaf gestelde klimaatdoelen of eigen verduurzamingsplannen. Die plannen en doelen blijken in de praktijk vaak lastig te behalen. Bij Volta Energy denken we daarom graag mee, maar leveren we vooral een concrete toepassing waarmee u direct kunt verduurzamen: de aggregaat op zonne-energie.

Vraag nu een offerte aan
Groene energievoorziening voor overheden

Kies uw model

De stroomgeneratoren komen in verschillende maten – van 3 kVA tot 120 kVA-, zodat alle bouwplaatsen en evenementen kunnen worden voorzien van duurzame energie op locatie. Onze duurzame generatoren kunnen tot 100% van de CO2 en stikstof besparen met vergelijkbare kosten als die van een conventioneel diesel aggregaat

Voor het welzijn van de mens

Steeds meer mensen zijn gelukkig begaan met het milieu en daardoor dringt de wens voor een duurzame energieopwekking ook door tot in de (lokale) politiek. Als overheidsinstantie heeft u voor ogen om aan die wens te voldoen. Door onze groene stroomgenerator in te schakelen op uw evenementen of bij werkzaamheden geeft u het goede voorbeeld, creëert u goodwill en draagvlak bij veranderingen in de woonomgeving en zorgt u voor een groene uitstraling die door inwoners gewaardeerd wordt.

Minimale overlast, maximaal milieuvriendelijk

Bovendien levert het gebruik van onze aggregaat op zonne-energie minimale overlast voor omwonenden. Het systeem maakt immers geen lawaai, stoot nauwelijks CO2 uit en verspreidt geen nare geurtjes. Bovendien is er geen brandstof benodigd om de stroomvoorziening werkende te houden, waardoor u op den duur kosten weet te besparen.

Deze overheden gingen u voor

Onder andere de gemeenten Arnhem en Nijmegen werken met ons samen om een bijdrage te leveren aan het behalen van de klimaatdoelen en het verduurzamen van de stad. Zij steunen (lokale) initiatieven met de financiering van of subsidiemogelijkheden voor een duurzame stroomvoorziening en wij zorgen voor de concrete invulling. Op die manier hebben we bijvoorbeeld de Arnhemse Sonsbeekmark, evenementen als de Urban Trail en de Bridge to Bridge loop en De Kaaij in Nijmegen kunnen voorzien van groene stroom.

Invulling van A tot Z

Volta Energy levert niet alleen de duurzame energievoorziening, maar we helpen ook graag bij het aanvragen van subsidies bij het Rijk. Daarnaast beschikken we over een informatie- en educatiepakket, waarmee we bijvoorbeeld op open dagen van uw instantie mensen kunnen overtuigen van het belang van en de mogelijkheden voor het behalen van de klimaatdoelen. Neem vrijblijvend contact met ons en ontdek wat Volta Energy voor u kan betekenen.

Vraag nu een offerte aan

Laatste berichten

Zij gingen u voor

Mark Rasing Gebr. van Kessel

Wij huren voor onze werkzaamheden in Armhem nu meer dan een half jaar een zon-aggregaat. Mijn ervaring in die periode met Volta is meer dan positief, betrokken mensen met oog voor klant en kwaliteit.

Jip Prijs CEOBNA personal architecture

Wij vroegen Roel mee te denken over ons project Zon in de Stad. Hij was meteen enthousiast en schoot ons te hulp. De Volta Energy Naos hebben we gebruikt voor een cocreatiesessie op een buurtfeest in Rotterdam. We konden onze computer met VR-bril direct aansluiten op het systeem – dat maakte veel indruk op de buurt! Daarnaast werd het systeem enthousiast gebruikt door de eet kraampjes op het festival.

Marianne Faro -

Cool solar-based green power supply, coming with an incredible nice service. Very friendly, very helpful, everything gets installed and checked. Great team!

Jeanine Roelse -

Voor de Tweede Kamerverkiezing in de Gemeente Rotterdam hebben we dankbaar gebruik gemaakt van de zonne-aggregaten van Volta Energy. Volta levert méér dan een mooi en betrouwbaar product met een positieve boodschap en functioneel doel. Roel heeft gedurende het hele traject een ontzettend positieve bijdrage geleverd aan dit project en ons daarmee volledig ontzorgt.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meer dan 1236 mensen gingen je voor!
* indicates required