Groene energievoorziening voor overheden

Groene energievoorziening voor overheden

Als overheidsinstantie heeft u rekening te houden met de gestelde klimaatdoelen. Als gemeente of andere (overheids)instantie wilt u energieverspilling en vervuiling tegengaan om een gezonde leefomgeving voor uw inwoners te creëren. Daarvoor houdt u rekening met van bovenaf gestelde klimaatdoelen of eigen verduurzamingsplannen. Die plannen en doelen blijken in de praktijk vaak lastig te behalen. Bij Volta Energy denken we daarom graag mee, maar leveren we vooral een concrete toepassing waarmee u direct kunt verduurzamen: het hybride bio-zonne-aggregaat.

Vraag nu een offerte aan
Groene energievoorziening voor overheden

Kies uw model

De stroomgeneratoren komen in verschillende maten – van 6 kVA tot 120 kVA –, zodat alle bouwplaatsen en evenementen kunnen worden voorzien van duurzame energie op locatie. Onze bio-solar-hybride generatoren zijn duurzamer dan conventionele diesel-generatoren en hybride diesel-batterij generatoren. Als de zon niet schijnt, schakelen onze generatoren automatisch van zonne-energie naar batterij en daarna naar bio-diesel aggregaat. Zo zorgen we ervoor dat je altijd stroom hebt.

Voor het welzijn van de mens

Steeds meer mensen zijn gelukkig begaan met het milieu en daardoor dringt de wens voor een duurzame energieopwekking ook door tot in de (lokale) politiek. Als overheidsinstantie heeft u voor ogen om aan die wens te voldoen. Door onze hybride stroomgenerator in te schakelen op uw evenementen of bij werkzaamheden geeft u het goede voorbeeld, creëert u goodwill en draagvlak bij veranderingen in de woonomgeving en zorgt u voor een groene uitstraling die door inwoners gewaardeerd wordt.

Minder overlast, milieuvriendelijker

Bovendien levert het gebruik van ons aggregaat minder overlast voor omwonenden. Het systeem maakt minder lawaai en stoot minder CO2 uit. Bovendien is er minder brandstof benodigd om de stroomvoorziening werkende te houden.

Deze overheden gingen u voor

Onder andere de gemeenten Arnhem en Nijmegen werken met ons samen om een bijdrage te leveren aan het behalen van de klimaatdoelen en het verduurzamen van de stad. Zij steunen (lokale) initiatieven met de financiering van of subsidiemogelijkheden voor een duurzame stroomvoorziening en wij zorgen voor de concrete invulling. Op die manier hebben we bijvoorbeeld de Arnhemse Sonsbeekmarkt, evenementen als de Urban Trail en de Bridge to Bridge loop en De Kaaij in Nijmegen kunnen voorzien van duurzamere stroom.

Invulling van A tot Z

Volta Energy levert niet alleen de hybride energievoorziening, maar we helpen ook graag bij het aanvragen van subsidies bij het Rijk. Daarnaast beschikken we over een informatie- en educatiepakket, waarmee we bijvoorbeeld op open dagen van uw instantie mensen kunnen overtuigen van het belang van en de mogelijkheden voor het behalen van de klimaatdoelen. Neem vrijblijvend contact met ons en ontdek wat Volta Energy voor u kan betekenen.

Vraag nu een offerte aan

Laatste berichten

Zij gingen u voor

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meer dan 1236 mensen gingen je voor!
* indicates required