Volta Energy voorziet Kaagbaan-werkzaamheden van zonne-energie.

Efficiëntie essentieel

In de dynamische wereld van luchtvaartinfrastructuur is efficiëntie essentieel, zowel in termen van prestaties als duurzaamheid. Een recent project op Schiphol, geleid door Heijmans en ondersteund door Volta Energy.

Contact opnemen
Volta Energy voorziet Kaagbaan-werkzaamheden van zonne-energie.
Volta Energy voorziet Kaagbaan-werkzaamheden van zonne-energie.

Doelstelling: Een nieuw tijdperk van verlichting

Heijmans heeft de opdracht gekregen om de verouderde ledverlichting op de Kaagbaan van Schiphol te vervangen door modernere en energiezuinigere alternatieven. Voor de uitvoering van deze werkzaamheden speelde Volta Energy een cruciale ondersteunende rol door 9 hybride aggregaten te leveren, variërend van 6 tot 45kVA. Deze aggregaten werden strategisch ingezet voor diverse doeleinden, waaronder het voeden van de bouwketen, het voorzien van stroom bij poortinstructies, en het opladen van auto’s en andere voertuigen van Heijmans-personeel.

Resultaat

Dankzij zij de inzet van Volta Energy hoefde Heijmans zich geen zorgen te maken over de stroomvoorziening tijdens dit drie maanden durende project.

Impact in cijfers:

Het project resulteerde niet alleen in aanzienlijke besparingen op diesel en kosten, maar ook in een significante vermindering van CO2-uitstoot. Met een totale besparing van 15.353 liter diesel, wat overeenkomt met een kostenbesparing van 26.100 euro en een vermindering van 45.413 kg CO2-uitstoot, is het project een schoolvoorbeeld van duurzaamheid in actie. Daarnaast werd er tijdens dit project maar liefst 3750 kWh aan zonne-energie opgewekt.

Conclusie:

Deze samenwerking toont aan dat het combineren van geavanceerde technologieën en strategische partnerschappen leidt tot veilige, verantwoorde oplossingen in de bouwsector.

Volta Energy voorziet Kaagbaan-werkzaamheden van zonne-energie.

Gerelateerde projecten

Zij gingen u voor

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meer dan 1236 mensen gingen je voor!
* indicates required