Mobiele zonnepanelen

Mobiele zonnepanelen

Op locatie van bijvoorbeeld een festival of bouwplaats is niet altijd stroom voorzien. Doorgaans
wordt daarvoor daarom gebruik gemaakt van een vervuilende dieselgenerator die ook nog eens veel
herrie maakt en ook niet echt fris ruikt. Hoe mooi zou het zijn als je ook op locatie gebruik zou
kunnen maken van duurzame energie? Hiervoor heeft Volta Energy een oplossing bedacht, namelijk
mobiele zonnepanelen!

Vraag nu een offerte aan
Mobiele zonnepanelen

Kies uw model

De stroomgeneratoren komen in verschillende maten – van 3 kVA tot 120 kVA-, zodat alle bouwplaatsen en evenementen kunnen worden voorzien van duurzame energie op locatie. Onze duurzame generatoren kunnen tot 100% van de CO2 en stikstof besparen met vergelijkbare kosten als die van een conventioneel diesel aggregaat

Wat zijn mobiele zonnepanelen?

Mobiele zonnepanelen zijn aggregaten die gemakkelijk te verplaatsen zijn en uw bouw- of festivallocatie voorzien van duurzame energie. Mobiele zonnepanelen bestaan uit zonnecollectoren voor het opwekken van energie, een batterij voor het opslaan van de energie en een buffer voor piekbelasting. Zo kunnen ze overdag ruim voldoende energie opwekken en ook ’s avonds uw locatie van stroom voorzien dankzij de batterij.

Het verbruik en de opgewekte energie wordt gemonitord met een app. Als back-up worden mobiele zonnepanelen voorzien van een back-up generator op biobrandstof, al wordt deze enkel bij uitzondering en nood gebruikt.

Wat zijn de voordelen van een aggregaat op zonne-energie?

Iedereen kent inmiddels wel de voordelen van het plaatsen van zonnepanelen op het dak van een woning of bedrijfspand: het is een goedkopere manier van energie opwekken dan afname uit het elektriciteitsnet en het is bovendien een betere keuze voor het milieu.

Mobiele zonnepanelen kennen in feite dezelfde voordelen, in combinatie met het feit dat ze gemakkelijk te transporteren zijn. Daarnaast kennen ze grote voordelen ten opzichte van dieselaggregaten, want ze verbruiken geen brandstof en stoten daardoor geen koolstofdioxide of stikstof uit. Bovendien zijn ze stil en produceren ze geen onaangename en ongezonde geur. Winst voor uw portemonnee en winst voor het klimaat dus.

Mobiele zonnepanelen huren bij Volta Energy

Om voor iedere locatie een oplossing op maat te bieden, kunt u bij Volta Energy vijf verschillende modellen mobiele zonnepanelen huren:

 • Model 3 kVA: Een handzaam en licht model dat met twee personen te tillen is. Ideaal voor een klein evenement, verlichting of beveiliging. Vergelijkbaar met een 2 kW (kVa) benzine- aggregaat en modulair uitbreidbaar tot 10 kW.
 • Model 6 kVA: Een iets krachtiger model dan de 3 kVA, waarbij het pallet onderstel via een
  heftruck kan worden verplaatst.
 • Model 15 kVA: De middenmoot van Volta Energy. Is verrijdbaar als aanhanger van een
  bestelauto.
 • Model 45 kVA: Een nóg krachtiger model dan de 15 kVA. Is ook verrijdbaar als
  aanhangwagen van een bestelauto.
 • Model 120 kVA: Een echte heavy duty oplossing, maar dan duurzaam. Zeer geschikt voor
  bijvoorbeeld grote bouwplaatsen of festivals en evenementen. Dit model wordt vervoerd als
  vrachtwagenoplegger.
Vraag nu een offerte aan

Laatste berichten

Zij gingen u voor

Mark Rasing Gebr. van Kessel

Wij huren voor onze werkzaamheden in Armhem nu meer dan een half jaar een zon-aggregaat. Mijn ervaring in die periode met Volta is meer dan positief, betrokken mensen met oog voor klant en kwaliteit.

Jip Prijs CEOBNA personal architecture

Wij vroegen Roel mee te denken over ons project Zon in de Stad. Hij was meteen enthousiast en schoot ons te hulp. De Volta Energy Naos hebben we gebruikt voor een cocreatiesessie op een buurtfeest in Rotterdam. We konden onze computer met VR-bril direct aansluiten op het systeem – dat maakte veel indruk op de buurt! Daarnaast werd het systeem enthousiast gebruikt door de eet kraampjes op het festival.

Marianne Faro -

Cool solar-based green power supply, coming with an incredible nice service. Very friendly, very helpful, everything gets installed and checked. Great team!

Jeanine Roelse -

Voor de Tweede Kamerverkiezing in de Gemeente Rotterdam hebben we dankbaar gebruik gemaakt van de zonne-aggregaten van Volta Energy. Volta levert méér dan een mooi en betrouwbaar product met een positieve boodschap en functioneel doel. Roel heeft gedurende het hele traject een ontzettend positieve bijdrage geleverd aan dit project en ons daarmee volledig ontzorgt.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meer dan 1236 mensen gingen je voor!
* indicates required