Model 15 kVA

Vragen over Model 15 kVA?

Verzekerd van energie

Het 15 kVA Zon-Aggregaat bestaat uit een aanhangwagen dat door een gemiddelde bestelauto kan worden verplaatst. In de 15 kVA Zon-Aggregaat zitten 2 aggregaten: het primaire aggregaat op basis van zonne-energie en de batterijcapaciteit.

Zo kan er zonder uitstoot, brandstof of stank energie op locatie worden gebruikt. Daarnaast zit er een back-up aggregaat in de aanhangwagen welke in nood kan worden gebruikt. Hierdoor bent u er van verzekerd dat er altijd energie voorhanden is.

groene aggregaat volta energy overlay

Wij presenteren u: Model 15 kVA

gebruiksvriendelijke aggregaat volta energy overlay

Duurzaam

De zonnepanelen en batterijen produceren volledig duurzame energie op locatie. Zo kunt u zonder CO2 of stikstof uitstoot uw bouwplaats van energie voorzien.

Gebruiksvriendelijk

Het zon-aggregaat heeft geen brandstof nodig en is daarmee een stuk makkelijker en goedkoper in onderhoud. En omdat het geen luidruchtige motor heeft en brandstof verbrandt, scheelt dat ook een hoop overlast voor omwonenden en medewerkers. Zo bespaart iedereen in het project, van hoofdkantoor tot bouwplaats, op de belangrijkste posten.

Besparing

Gemiddeld  422 kg Co2 per week
Gemiddeld 681 gram stikstof per week
Gemiddeld €208,- brandstofbesparing per week

Mogelijke besparing

CO2 uitstoot (kg WTW)

NOx uitstoot (kg WTW)

Verbruikte diesel per week (liter)

Totale kosten per week

Technische specificaties

  • 15 kVA : 1X 400V, 32A, 3 fase aansluiting / 2X 230V,16A, 1 fase aansluiting
  • ingeklapt (L x B x H in m): 5,0 x 1,8 x 2,3
  • Uitgeklapt (L x B x H in m): 5,0 x 3,9 x 2,9
  • gewicht: 2000 kg
  • 24 zonnepanelen 2640 Wp
  • Batterijopslag 29 kWh LFP Lithium
  • Automatische Biobrandstof 20 kVA Aggregaat HVO100
  • IoT-App online verbruik en opwek monitoren
Vraag nu een offerte aan

Laatste berichten

Zij gingen u voor

Mark Rasing Gebr. van Kessel

Wij huren voor onze werkzaamheden in Armhem nu meer dan een half jaar een zon-aggregaat. Mijn ervaring in die periode met Volta is meer dan positief, betrokken mensen met oog voor klant en kwaliteit.

Jip Prijs CEOBNA personal architecture

Wij vroegen Roel mee te denken over ons project Zon in de Stad. Hij was meteen enthousiast en schoot ons te hulp. De Volta Energy Naos hebben we gebruikt voor een cocreatiesessie op een buurtfeest in Rotterdam. We konden onze computer met VR-bril direct aansluiten op het systeem – dat maakte veel indruk op de buurt! Daarnaast werd het systeem enthousiast gebruikt door de eet kraampjes op het festival.

Marianne Faro -

Cool solar-based green power supply, coming with an incredible nice service. Very friendly, very helpful, everything gets installed and checked. Great team!

Jeanine Roelse -

Voor de Tweede Kamerverkiezing in de Gemeente Rotterdam hebben we dankbaar gebruik gemaakt van de zonne-aggregaten van Volta Energy. Volta levert méér dan een mooi en betrouwbaar product met een positieve boodschap en functioneel doel. Roel heeft gedurende het hele traject een ontzettend positieve bijdrage geleverd aan dit project en ons daarmee volledig ontzorgt.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meer dan 1236 mensen gingen je voor!
* indicates required