Model 45 kVA

Vragen over Model 45 kVA?

Zonder uitstoot, brandstof of stank

Ons 45kVA Zon-Aggregaat is een 1-op-1 vervanger voor een conventionele diesel aggregaat. De 45kVA Zon-Aggregaat bestaat uit een aanhangwagen die met een gemiddelde bestelauto kan worden verplaatst. Het zon-aggregaat bestaat uit twee systemen: het primaire aggregaat en het nood-aggregaat. Het primaire aggregaat werkt op basis van zonne-energie en batterijcapaciteit. Hierdoor kan er zonder uitstoot, brandstof of stank energie op locatie worden gebruikt.

Daarnaast heeft de aanhangwagen een back-up aggregaat om het stokje tijdelijk over te nemen in bijvoorbeeld een noodgeval. Hierdoor bent u er van verzekerd dat er altijd energie voorhanden is. De 45 kVA Zon-aggregaat levert voldoende energie om een ketenpark, groot materieel of een tijdelijke aansluiting te vormen (3x 80A).

groene aggregaat
gebruiksvriendelijke aggregaat

Duurzaam

De zonnepanelen en batterijen zorgen voor een geheel duurzame energie productie op locatie. Zo kunt u zonder CO2 of stikstof uitstoot uw bouwplaats van energie voorzien.

Besparing

845kg Co2
1363 gram stikstof per week

Betaalbaar

Gemiddeld bespaart onze 45kVA zon-aggregaat €416,- brandstof per week. Hiermee zijn de operatiekosten van ons aggregaat financieel vergelijkbaar met die van een diesel-aggregaat. De verschillende rapportages geven inzicht in waar deze besparingen precies gemaakt worden en of een kleinere aansluiting misschien al voldoende is.

Gebruiksvriendelijk

Het zon-aggregaat heeft geen brandstof nodig en is daarmee een stuk makkelijker en goedkoper in onderhoud. En omdat het geen luidruchtige motor heeft en brandstof verbrandt, scheelt dat ook een hoop overlast voor omwonenden en medewerkers. Zo bespaart iedereen in het project, van hoofdkantoor tot bouwplaats, op de belangrijkste posten.

Besparing

Gemiddeld  845 kg Co2 per week
Gemiddeld 1363 gram stikstof per week
Gemiddeld €416,- brandstofbesparing per week

Mogelijke besparing

CO2 uitstoot (kg WTW)

NOx uitstoot (kg WTW)

Verbruikte diesel per week (liter)

Totale kosten per week

Modelspecificaties

  • 45kVA: 1x 400V 63A & 1x 230V 16A
  • 57,6 kWh batterijcapaciteit
  • 5280 Wattpiek zonne-energie
  • Afmetingen: 8,5m x 3,9m x 2,9m (LxbxH)
  • Totaal gewicht: 3500 kg
  • Back-up aggregaat: 400V / 50 kVA Stage V op 100% HVO biodiesel, slaat automatisch af en
    start automatisch op. Wordt gebruikt om de batterijen vol te laden (max. 2 uur laadtijd)
Vraag nu een offerte aan

Laatste berichten

Zij gingen u voor

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meer dan 1236 mensen gingen je voor!
* indicates required