Verplaatsbare zonnepanelen

Verplaatsbare zonnepanelen

Maak kennis met de verplaatsbare zonnepanelen van Volta Energy voor drukke bouwplaatsen, landbouw, overheidsgebouwen en evenementen met veel bezoekers. Met onze mobiele zonnepanelen regelt u altijd en overal de stroom en energie die u nodig heeft – zonder de herrie en vieze geurtjes van bijvoorbeeld een dieselgenerator.

Vraag nu een offerte aan
Verplaatsbare zonnepanelen

Kies uw model

De stroomgeneratoren komen in verschillende maten – van 6 kVA tot 120 kVA –, zodat alle bouwplaatsen en evenementen kunnen worden voorzien van duurzame energie op locatie. Onze bio-solar-hybride generatoren zijn duurzamer dan conventionele diesel-generatoren en hybride diesel-batterij generatoren. Als de zon niet schijnt, schakelen onze generatoren automatisch van zonne-energie naar batterij en daarna naar bio-diesel aggregaat. Zo zorgen we ervoor dat je altijd stroom hebt.

Hoe werken verplaatsbare zonnepanelen?

Onze verplaatsbare zonnepanelen bestaan uit drie onderdelen: de zonnepanelen, accu’s en omvormers. Overdag wekken de panelen energie op (ook als bewolkt is of regent!) en slaan deze op in de batterij. Zo heeft u ook β€˜s avonds stroom en een buffer voor tijdens pieken in de belasting. Hoewel de zonnepanelen doorgaans meer stroom opwekken dan er wordt verbruikt, beschikken onze aggregaten ook over een ondersteunende hybride aggregaat die ook nog van stroom kan voorzien. Extra zekerheid. Wel zo fijn.

Waarom aggregaten op zonne-energie?

Wij geloven dat een duurzaam alternatief alleen werkt als de prijs vergelijkbaar is. Daarom bieden wij onze klanten dAggregaten op zonne-energie zijn het milieuvriendelijke alternatief voor de bekende dieselgeneratoren. Echter, in tegenstelling tot deze traditionele aggregaten werken ze geruisloos en hebben ze geen brandstof nodig. Ze stoten dus geen stank en belastende stoffen uit, wat goed is voor zowel mens als milieu. Daarbij bespaart u natuurlijk ook nog op de brandstofkosten. Goed voor het klimaat Γ©n voor uw portemonnee. Win-win.

Diverse modellen

Onze verplaatsbare zonnepanelen zijn verkrijgbaar in diverse maten. Van 6kVA tot maar liefst 120 kVA. Daarmee heeft u altijd meer dan genoeg vermogen voor al uw apparatuur terwijl u wel tot 100% bespaart op de CO2- en stikstofuitstoot. Schoon, duurzaam en milieuvriendelijk. Voor een groen imago Γ©n kostenbesparing op de lange termijn.

Makkelijk te verrijden

Dankzij het duurzame karakter zijn onze stille en uitstootloze generatoren perfect voor stroomvoorziening op locaties in de natuur. Denk aan weilanden en bossen, maar ook aan bijvoorbeeld de camping. De verplaatsbare zonnepanelen tot en met 45 kVA zijn in principe als aanhangwagen te verrijden en te verplaatsen met een heftruck, zodat u zelfs energie kunt opwekken en gebruiken op de moeilijkst bereikbare plekken.

Verplaatsbare zonnepanelen huren

Bij Volta Energy kunt u onze mobiele aggregaten tijdelijk huren. Check het model dat het best past bij uw behoefte en vraag direct een offerte aan.

Vraag nu een offerte aan

Meest gestelde vragen

Mobiele zonnepanelen die verplaatst kunnen worden. Onze verplaatsbare zonnepanelen wekken zonne-energie op waar dat dan ook nodig is. Dit gaat allemaal zeer stil, duurzaam en helemaal groen.Β Voor meer informatie over hoe het werkt, kijk op deze pagina!

Voor bouwketen, festivals, camerabeveiliging, campings, telecom masten. Eigenlijk overal waar op het moment geen stroom aanwezig is. Verplaatsbare zonnepanelen worden gebruikt voor alles waar normale stroomaggregaten ook voor worden gebruikt. Dit betekent dat ze vooral worden ingezet op plaatsen waar geen of heel moeilijk stroom te halen is. Maar dat is niet het enige. In gebouwen als ziekenhuizen vormen verplaatsbare zonnepanelen een noodstroomvoorziening. Wanneer de stroom uitvalt wordt een aggregaat op zonne-energie gebruikt om stroom op te wekken.Β 

Verplaatsbare zonnepanelen hebben een aantal voordelen ten opzichte van een diesel- of benzinegenerator. De grootste zit hem in het besparen van CO2 uitstoot. Een verplaatsbaar zonnepaneel van Volta Energy is vele malen duurzamer en schoner. Ook zijn ze, zoals de naam al zegt, verplaatsbaar. Mobiel en flexibel zijn vinden we bij Volta erg belangrijk, en werken ook hard om dit altijd te bewerkstelligen.Β 

De kosten van het huren van een Volta Energy verplaatsbaar zonnepaneel hangt af van een aantal factoren, en de prijs is dus niet vast. Bij het aanvragen van een offerte kan je alle details invullen en krijg je zo snel mogelijk een prijs-inschatting van ons.Β 

Laatste berichten

Zij gingen u voor

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meer dan 1236 mensen gingen je voor!
* indicates required