Verplaatsbare zonnepanelen

Verplaatsbare zonnepanelen

Maak kennis met de verplaatsbare zonnepanelen van Volta Energy voor drukke bouwplaatsen, landbouw, overheidsgebouwen en evenementen met veel bezoekers. Met onze mobiele zonnepanelen regelt u altijd en overal de stroom en energie die u nodig heeft – zonder de herrie en vieze geurtjes van bijvoorbeeld een dieselgenerator.

Vraag nu een offerte aan
Verplaatsbare zonnepanelen

Kies uw model

De stroomgeneratoren komen in verschillende maten – van 3 kVA tot 120 kVA-, zodat alle bouwplaatsen en evenementen kunnen worden voorzien van duurzame energie op locatie. Onze duurzame generatoren kunnen tot 100% van de CO2 en stikstof besparen met vergelijkbare kosten als die van een conventioneel diesel aggregaat

Hoe werken verplaatsbare zonnepanelen?

Onze verplaatsbare zonnepanelen bestaan uit drie onderdelen: de zonnepanelen, accu’s en omvormers. Overdag wekken de panelen energie op (ook als bewolkt is of regent!) en slaan deze op in de batterij. Zo heeft u ook ‘s avonds stroom en een buffer voor tijdens pieken in de belasting. Hoewel de zonnepanelen doorgaans meer stroom opwekken dan er wordt verbruikt, beschikken onze aggregaten ook over een back-up accu die in noodgevallen ook nog van stroom kan voorzien. Extra zekerheid. Wel zo fijn.

Waarom aggregaten op zonne-energie?

Wij geloven dat een duurzaam alternatief alleen werkt als de prijs vergelijkbaar is. Daarom bieden wij onze klanten dAggregaten op zonne-energie zijn het milieuvriendelijke alternatief voor de bekende dieselgeneratoren. Echter, in tegenstelling tot deze traditionele aggregaten werken ze geruisloos en hebben ze geen brandstof nodig. Ze stoten dus geen stank en belastende stoffen uit, wat goed is voor zowel mens als milieu. Daarbij bespaart u natuurlijk ook nog op de brandstofkosten. Goed voor het klimaat én voor uw portemonnee. Win-win.

Diverse modellen

Onze verplaatsbare zonnepanelen zijn verkrijgbaar in diverse maten. Van 6kVA tot maar liefst 120 kVA. Daarmee heeft u altijd meer dan genoeg vermogen voor al uw apparatuur terwijl u wel tot 100% bespaart op de CO2- en stikstofuitstoot. Schoon, duurzaam en milieuvriendelijk. Voor een groen imago én kostenbesparing op de lange termijn.

Makkelijk te verrijden

Dankzij het duurzame karakter zijn onze stille en uitstootloze generatoren perfect voor stroomvoorziening op locaties in de natuur. Denk aan weilanden en bossen, maar ook aan bijvoorbeeld de camping. De verplaatsbare zonnepanelen tot en met 45 kVA zijn in principe als aanhangwagen te verrijden en te verplaatsen met een heftruck, zodat u zelfs energie kunt opwekken en gebruiken op de moeilijkst bereikbare plekken.

Verplaatsbare zonnepanelen huren

Bij Volta Energy kunt u onze mobiele aggregaten kopen of tijdelijk huren. Check het model dat het best past bij uw behoefte en vraag direct een offerte aan.

Vraag nu een offerte aan

Laatste berichten

Zij gingen u voor

Mark Rasing Gebr. van Kessel

Wij huren voor onze werkzaamheden in Armhem nu meer dan een half jaar een zon-aggregaat. Mijn ervaring in die periode met Volta is meer dan positief, betrokken mensen met oog voor klant en kwaliteit.

Jip Prijs CEOBNA personal architecture

Wij vroegen Roel mee te denken over ons project Zon in de Stad. Hij was meteen enthousiast en schoot ons te hulp. De Volta Energy Naos hebben we gebruikt voor een cocreatiesessie op een buurtfeest in Rotterdam. We konden onze computer met VR-bril direct aansluiten op het systeem – dat maakte veel indruk op de buurt! Daarnaast werd het systeem enthousiast gebruikt door de eet kraampjes op het festival.

Marianne Faro -

Cool solar-based green power supply, coming with an incredible nice service. Very friendly, very helpful, everything gets installed and checked. Great team!

Jeanine Roelse -

Voor de Tweede Kamerverkiezing in de Gemeente Rotterdam hebben we dankbaar gebruik gemaakt van de zonne-aggregaten van Volta Energy. Volta levert méér dan een mooi en betrouwbaar product met een positieve boodschap en functioneel doel. Roel heeft gedurende het hele traject een ontzettend positieve bijdrage geleverd aan dit project en ons daarmee volledig ontzorgt.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meer dan 1236 mensen gingen je voor!
* indicates required