Bouwaansluiting aanvragen

Bouwaansluiting aanvragen, zo doe je dat

Voor het bouwen van panden is stroom nodig. Veel stroom. Vaak is er echter (nog) geen elektriciteit aanwezig op nieuwe bouwplaatsen. In dat geval moet u een bouwaansluiting aanvragen. Dat duurt vaak maanden. Tijd die u niet altijd heeft. Gelukkig is er een alternatief: mobiele zonnepanelen. Snel, milieuvriendelijk en kostenbesparend!

Vraag nu een offerte aan
Bouwaansluiting aanvragen

Kies uw model

De stroomgeneratoren komen in verschillende maten – van 6 kVA tot 120 kVA –, zodat alle bouwplaatsen en evenementen kunnen worden voorzien van duurzame energie op locatie. Onze bio-solar-hybride generatoren zijn duurzamer dan conventionele diesel-generatoren en hybride diesel-batterij generatoren. Als de zon niet schijnt, schakelen onze generatoren automatisch van zonne-energie naar batterij en daarna naar bio-diesel aggregaat. Zo zorgen we ervoor dat je altijd stroom hebt.

Zonnepanelen in plaats van een bouwaansluiting aanvragen

Eerst moet u de aanvraag indienen en daarna volgen ook nog allerlei graafwerkzaamheden om de kabels aan te leggen. Een bouwaansluiting aanvragen en realiseren kost dus al gauw maanden aan kostbare tijd. Bovendien betaalt u per aansluiting honderden euro’s. Met onze mobiele stroomvoorziening kunt u meteen aan de slag. Zonder wachttijd en zonder aansluitingskosten. Handig als de aansluiting later niet omgezet hoeft te worden!

Bespaar op de kosten

Met mobiele zonnepanelen kunt u flink op uw kosten besparen. U hoeft immers geen bouwaansluiting aan te vragen. Laat staan alle benodigdheden voor die aansluiting te bekostigen. Maar daarnaast betaalt u ook minder of zelfs helemaal geen energiekosten. Zonnecellen wekken immers gratis stroom op. Zo betaalt u wekelijks tot wel €1250 minder brandstofkosten in vergelijking met een traditionele aggregaat!

Milieuvriendelijk & duurzaam

Nog een voordeel: het aggregaat op zonne-energie is minder belastend voor mens en milieu. Het systeem wekt haar energie namelijk op zonder gebruik van fossiele brandstoffen en stoot geen CO2 en stikstof uit. Bovendien geldt het ook als geruisloze generator. Overlast voor omwonenden en werkenden wordt zo beperkt tot een minimum. En gaat u bouwen op een plek in de natuur? Dan worden de flora en fauna op de bouwplaats zo min mogelijk verstoord!

Eenvoudig verplaatsbaar

Bij Volta huurt of koopt u eenvoudig verplaatsbare zonnepanelen. Kleinere modellen zijn eenvoudig met een trailer te verplaatsen en op de gewenste plek te zetten. Grotere modellen zijn gemonteerd op een grote aanhangwagen die gemakkelijk door de gemiddelde bestelauto getrokken kan worden. Op die realiseert u altijd en overal een stroomvoorziening. Snel en eenvoudig.

Meer weten?

Onze zonnepanelen maken een bouwaansluiting aanvragen overbodig én voorzien uw bouwplaats van duurzame energie wat de kans op aanbestedingen en tenders vergroot. Benieuwd naar de mogelijkheden of meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag direct een offerte aan!

Vraag nu een offerte aan

Meest gestelde vragen

Voor een bouwproject is stroom nodig. Wij kunnen je hiermee helpen op een volledig groene en duurzame manier. Onze groene aggregaat is een aggregaat met zonnepanelen. Deze aggregaten wekken zonne-energie op waar dat dan ook nodig is. Dit gaat allemaal zeer stil, duurzaam en helemaal groen. Voor meer informatie over hoe het werkt, kijk op deze pagina!

Een zonne-aggregaat kan gebruikt worden voor alles waar normale aggregaten ook voor worden gebruikt. Dit betekent dat ze vooral worden ingezet op plaatsen waar geen of heel moeilijk stroom te halen is. Maar dat is niet het enige. In gebouwen als ziekenhuizen vormt een groene aggregaat een noodstroomvoorziening. Wanneer de stroom uitvalt wordt een aggregaat gebruikt om stroom op te wekken. 

Een zonne-aggregaat heeft een aantal voordelen ten opzichte van een diesel- of benzinegenerator. De grootste zit hem in het besparen van CO2 uitstoot. Een groene aggregaat van Volta Energy is vele malen duurzamer en schoner. Ook zijn ze, zoals de naam al zegt, verplaatsbaar. Mobiel en flexibel zijn vinden we bij Volta erg belangrijk, en werken ook hard om dit altijd te bewerkstelligen. 

Dat hangt af van waarvoor je de zon-aggregaat gaat gebruiken! Onze modellen zijn de 6 KvA15 KvA45 KvA en 120 KvAHet 6 KvA model is perfect voor kleinschalige bouwprojecten en verlichting van terreinen. Het 120 KvA is speciaal voor voor grote bouwterreinen, festival en grote evenementen. Wij helpen je natuurlijk graag met wat je nodig hebt! 

Dat verschilt per verschillende kVA’s en wat voor soort groene aggregaat je zoekt. Wij werken met 1 dag, 1 week, 3 weken en 10 weken intervallen. Neem contact met ons op voor een gespecificeerde offerte. 

Laatste berichten

Zij gingen u voor

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meer dan 1236 mensen gingen je voor!
* indicates required