Bouwaansluiting aanvragen

Bouwaansluiting aanvragen, zo doe je dat

Voor het bouwen van panden is stroom nodig. Veel stroom. Vaak is er echter (nog) geen elektriciteit aanwezig op nieuwe bouwplaatsen. In dat geval moet u een bouwaansluiting aanvragen. Dat duurt vaak maanden. Tijd die u niet altijd heeft. Gelukkig is er een alternatief: mobiele zonnepanelen. Snel, milieuvriendelijk en kostenbesparend!

Vraag nu een offerte aan
Bouwaansluiting aanvragen

Kies uw model

De stroomgeneratoren komen in verschillende maten – van 3 kVA tot 120 kVA-, zodat alle bouwplaatsen en evenementen kunnen worden voorzien van duurzame energie op locatie. Onze duurzame generatoren kunnen tot 100% van de CO2 en stikstof besparen met vergelijkbare kosten als die van een conventioneel diesel aggregaat

Zonnepanelen in plaats van een bouwaansluiting aanvragen

Eerst moet u de aanvraag indienen en daarna volgen ook nog allerlei graafwerkzaamheden om de kabels aan te leggen. Een bouwaansluiting aanvragen en realiseren kost dus al gauw maanden aan kostbare tijd. Bovendien betaalt u per aansluiting honderden euro’s. Met onze mobiele stroomvoorziening kunt u meteen aan de slag. Zonder wachttijd en zonder aansluitingskosten. Handig als de aansluiting later niet omgezet hoeft te worden!

Bespaar op de kosten

Met mobiele zonnepanelen kunt u flink op uw kosten besparen. U hoeft immers geen bouwaansluiting aan te vragen. Laat staan alle benodigdheden voor die aansluiting te bekostigen. Maar daarnaast betaalt u ook minder of zelfs helemaal geen energiekosten. Zonnecellen wekken immers gratis stroom op. Zo betaalt u wekelijks tot wel €1250 minder brandstofkosten in vergelijking met een traditionele aggregaat!

Milieuvriendelijk & duurzaam

Nog een voordeel: de aggregaat op zonne-energie is minder belastend voor mens en milieu. Het systeem wekt haar energie namelijk op zonder gebruik van fossiele brandstoffen en stoot geen CO2 en stikstof uit. Bovendien geldt het ook als geruisloze generator. Overlast voor omwonenden en werkenden wordt zo beperkt tot een minimum. En gaat u bouwen op een plek in de natuur? Dan worden de flora en fauna op de bouwplaats zo min mogelijk verstoord!

Eenvoudig verplaatsbaar

Bij Volta huurt of koopt u eenvoudig verplaatsbare zonnepanelen. Kleinere modellen zijn eenvoudig met een trailer te verplaatsen en op de gewenste plek te zetten. Grotere modellen zijn gemonteerd op een grote aanhangwagen die gemakkelijk door de gemiddelde bestelauto getrokken kan worden. Op die realiseert u altijd en overal een stroomvoorziening. Snel en eenvoudig.

Meer weten?

Onze zonnepanelen maken een bouwaansluiting aanvragen overbodig én voorzien uw bouwplaats van duurzame energie wat de kans op aanbestedingen en tenders vergroot. Benieuwd naar de mogelijkheden of meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag direct een offerte aan!

Vraag nu een offerte aan

Meest gestelde vragen

Laatste berichten

Zij gingen u voor

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meer dan 1236 mensen gingen je voor!
* indicates required