Bouwstroom aanvragen

Bouwstroom aanvragen

Gaat u bouwen of verbouwen? Dan heeft u stroom nodig. Maar op veel plekken waar gebouwd wordt, is nog geen elektriciteit aanwezig en dus moet u bouwstroom aanvragen. Dat kan echter weken duren. Maanden zelfs. Daarom bieden we u een sneller en milieuvriendelijker alternatief: verrijdbare zonnepanelen.

Vraag nu een offerte aan
Bouwstroom aanvragen

Kies uw model

De stroomgeneratoren komen in verschillende maten – van 6 kVA tot 120 kVA –, zodat alle bouwplaatsen en evenementen kunnen worden voorzien van duurzame energie op locatie. Onze bio-solar-hybride generatoren zijn duurzamer dan conventionele diesel-generatoren en hybride diesel-batterij generatoren. Als de zon niet schijnt, schakelen onze generatoren automatisch van zonne-energie naar batterij en daarna naar bio-diesel aggregaat. Zo zorgen we ervoor dat je altijd stroom hebt.

Waarom zonnepanelen in plaats van bouwstroom aanvragen?

Bouwstroom aanvragen duurt weken. En na goedkeuring van de offerte moeten de (graaf)werkzaamheden ook nog ingepland én uitgevoerd worden. Daar gaat nog meer tijd overheen. Met onze mobiele zonnepanelen heeft u die administratieve rompslomp niet. U kunt ze eenvoudig verrijden naar de plek waar u elektriciteit nodig heeft en direct aan de slag. Vooral handig als de aansluiting toch niet omgezet hoeft te worden!

Dubbel kostenbesparend

Met onze mobiele stroomvoorziening op locatie bespaart u dubbel op de totale kosten. Ten eerste hoeven er geen graafwerkzaamheden uitgevoerd te worden. Laat staan werkzaamheden die de oorspronkelijke staat van de grond weer herstellen. Daarnaast verbruiken onze aggregaten op zonne-energie geen brandstof. Zeker bij flink gebruik op de bouwplaats bespaart u daarmee tot wel €1250 op de brandstofkosten … per week!

Beter voor mens en milieu

Bouwstroom aanvragen, kabels aanleggen, stroom op basis van fossiele brandstoffen … het kost niet alleen tijd en geld, maar het is ook nog eens belastend voor mens en milieu. Gelukkig fungeren onze zonnepanelen niet alleen als stille generator, maar ze stoten ook geen CO2 of andere nare stoffen uit. Geen geluid, geen stank, geen hinder. Perfect voor op drukke bouwplaatsen of voor plekken in de natuur.

Altijd en overal stroom

De verplaatsbare zonnepanelen van Volta Energy leveren altijd en overal stroom. Ja, ook ‘s nachts of bijvoorbeeld als het regent. De zonnepanelen werken gedurende de dag energie op en slaan die op in een accu. ‘s Avonds, bij slecht weer en bij momenten van piekbelasting heeft u dus een buffer om aan de stroomvraag te blijven voldoen. Bovendien bevat het systeem een ondersteunende hybride aggregaat die, wanneer het nodig is, aangesproken kan worden. Zo kan het werk altijd door blijven gaan.

Meer weten?

Geen bouwstroom aanvragen, maar wel profiteren van duurzame energie op locatie? Dat kan. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan en laat u verrassen!

Vraag nu een offerte aan

Meest gestelde vragen

Voor een bouwproject is stroom nodig. Wij kunnen je hiermee helpen op een volledig groene en duurzame manier. Onze groene aggregaat is een aggregaat met zonnepanelen. Deze aggregaten wekken zonne-energie op waar dat dan ook nodig is. Dit gaat allemaal zeer stil, duurzaam en helemaal groen. Voor meer informatie over hoe het werkt, kijk op deze pagina!

Een zonne-aggregaat kan gebruikt worden voor alles waar normale aggregaten ook voor worden gebruikt. Dit betekent dat ze vooral worden ingezet op plaatsen waar geen of heel moeilijk stroom te halen is. Maar dat is niet het enige. In gebouwen als ziekenhuizen vormt een groene aggregaat een noodstroomvoorziening. Wanneer de stroom uitvalt wordt een aggregaat gebruikt om stroom op te wekken. 

Een zonne-aggregaat heeft een aantal voordelen ten opzichte van een diesel- of benzinegenerator. De grootste zit hem in het besparen van CO2 uitstoot. Een groene aggregaat van Volta Energy is vele malen duurzamer en schoner. Ook zijn ze, zoals de naam al zegt, verplaatsbaar. Mobiel en flexibel zijn vinden we bij Volta erg belangrijk, en werken ook hard om dit altijd te bewerkstelligen. 

Dat hangt af van waarvoor je de zon-aggregaat gaat gebruiken! Onze modellen zijn de 6 KvA15 KvA45 KvA en 120 KvAHet 6 KvA model is perfect voor kleinschalige bouwprojecten en verlichting van terreinen. Het 120 KvA is speciaal voor voor grote bouwterreinen, festival en grote evenementen. Wij helpen je natuurlijk graag met wat je nodig hebt! 

Dat verschilt per verschillende kVA’s en wat voor soort groene aggregaat je zoekt. Wij werken met 1 dag, 1 week, 3 weken en 10 weken intervallen. Neem contact met ons op voor een gespecificeerde offerte. 

Laatste berichten

Zij gingen u voor

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meer dan 1236 mensen gingen je voor!
* indicates required