Bouwstroom aanvragen

Bouwstroom aanvragen

Gaat u bouwen of verbouwen? Dan heeft u stroom nodig. Maar op veel plekken waar gebouwd wordt, is nog geen elektriciteit aanwezig en dus moet u bouwstroom aanvragen. Dat kan echter weken duren. Maanden zelfs. Daarom bieden we u een sneller en milieuvriendelijker alternatief: verrijdbare zonnepanelen.

Vraag nu een offerte aan
Bouwstroom aanvragen

Kies uw model

De stroomgeneratoren komen in verschillende maten – van 3 kVA tot 120 kVA-, zodat alle bouwplaatsen en evenementen kunnen worden voorzien van duurzame energie op locatie. Onze duurzame generatoren kunnen tot 100% van de CO2 en stikstof besparen met vergelijkbare kosten als die van een conventioneel diesel aggregaat

Waarom zonnepanelen in plaats van bouwstroom aanvragen?

Bouwstroom aanvragen duurt weken. En na goedkeuring van de offerte moeten de (graaf)werkzaamheden ook nog ingepland én uitgevoerd worden. Daar gaat nog meer tijd overheen. Met onze mobiele zonnepanelen heeft u die administratieve rompslomp niet. U kunt ze eenvoudig verrijden naar de plek waar u elektriciteit nodig heeft en direct aan de slag. Vooral handig als de aansluiting toch niet omgezet hoeft te worden!

Dubbel kostenbesparend

Met onze mobiele stroomvoorziening op locatie bespaart u dubbel op de totale kosten. Ten eerste hoeven er geen graafwerkzaamheden uitgevoerd te worden. Laat staan werkzaamheden die de oorspronkelijke staat van de grond weer herstellen. Daarnaast verbruiken onze aggregaten op zonne-energie geen brandstof. Zeker bij flink gebruik op de bouwplaats bespaart u daarmee tot wel €1250 op de brandstofkosten … per week!

Beter voor mens en milieu

Bouwstroom aanvragen, kabels aanleggen, stroom op basis van fossiele brandstoffen … het kost niet alleen tijd en geld, maar het is ook nog eens belastend voor mens en milieu. Gelukkig fungeren onze zonnepanelen niet alleen als stille generator, maar ze stoten ook geen CO2 of andere nare stoffen uit. Geen geluid, geen stank, geen hinder. Perfect voor op drukke bouwplaatsen of voor plekken in de natuur.

Altijd en overal stroom

De verplaatsbare zonnepanelen van Volta Energy leveren altijd en overal stroom. Ja, ook ‘s nachts of bijvoorbeeld als het regent. De zonnepanelen werken gedurende de dag energie op en slaan die op in een accu. ‘s Avonds, bij slecht weer en bij momenten van piekbelasting heeft u dus een buffer om aan de stroomvraag te blijven voldoen. Bovendien bevat het systeem een back-up batterij die in noodgevallen aangesproken kan worden. Zo kan het werk altijd door blijven gaan.

Meer weten?

Geen bouwstroom aanvragen, maar wel profiteren van duurzame energie op locatie? Dat kan. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan en laat u verrassen!

Vraag nu een offerte aan

Meest gestelde vragen

Laatste berichten

Zij gingen u voor

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meer dan 1236 mensen gingen je voor!
* indicates required