Hybride en duurzame energievoorziening voor de bouw

Energievoorziening in de bouw

Alles moet tegenwoordig duurzamer. In de utiliteits- en woningbouw, maar ook in de grond-, weg- en waterbouw. Er is een groeiende behoefte aan een gereduceerd verbruik van primaire, vervuilende grondstoffen en toch zien we op veel bouwplaatsen nog ronkende generatoren. Niet gek ook dat voor veel omwonenden de bouw dan gelijk staat aan overlast. Maar dat hoeft niet zo te zijn, want met hybride bio-zonne-aggregaat vermindert u die overlast aanzienlijk.

Vraag nu een offerte aan
Hybride en duurzame energievoorziening voor de bouw

Kies uw model

De stroomgeneratoren komen in verschillende maten – van 6 kVA tot 120 kVA –, zodat alle bouwplaatsen en evenementen kunnen worden voorzien van duurzame energie op locatie. Onze bio-solar-hybride generatoren zijn duurzamer dan conventionele diesel-generatoren en hybride diesel-batterij generatoren. Als de zon niet schijnt, schakelen onze generatoren automatisch van zonne-energie naar batterij en daarna naar bio-diesel aggregaat. Zo zorgen we ervoor dat je altijd stroom hebt.

Minder overlast voor een aantrekkelijke prijs

Bij Volta Energy beschikken we over een mobiele hybride energievoorziening. Als de zon niet schijnt, schakelen onze generatoren automatisch van zonne-energie naar batterij en daarna naar bio-diesel aggregaat. U bent daarmee in staat altijd en overal een stroomvoorziening te realiseren.

Ook bespaart u met onze duurzame aggregaten op den duur op uw energiekosten. Er is immers minder brandstof benodigd om stroom op te wekken en de zon schijnt gratis en voor niets. Elke hybride bio-zonne-generator bespaart brandstof per dag. Bovendien is ons systeem minder vatbaar voor defecten dan de reguliere aggregaat, waardoor u ook nog eens minder onderhoudskosten kwijt bent. Kortom, een win-win situatie.

Koppelen van capaciteit

Het systeem levert standaard genoeg energie voor een koffiezetapparaat, tosti-ijzer en een koelkast, waardoor u de eenvoudige bouwkeet gemakkelijk van groene energie kunt voorzien. Maar tel daar een airco- en verwarmingsunit bij op en het energieverbruik stijgt behoorlijk. Dat is met ons aggregaat geen probleem. De hybride bio-zonne-generatoren zijn modulair aan elkaar te koppelen, zodat de de capaciteit gemakkelijk kan worden verhoogd.

Dat houdt ook in dat we met ons systeem ook de grootschalige bouwplaats kunnen voorzien van duurzamere energie. We zoeken graag uit hoeveel energie u nodig heeft voor al uw elektrisch gereedschap en passen het systeem daar op aan. We ontwikkelen en geven invulling aan een slim energieplan voor de bouwplaats. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden en laat uw bouwbedrijf zich onderscheiden met een groene uitstraling.

Vraag nu een offerte aan

Laatste berichten

Zij gingen u voor

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meer dan 1236 mensen gingen je voor!
* indicates required