Groene en duurzame energievoorziening voor de bouw

Energievoorziening in de bouw

Alles moet tegenwoordig duurzamer. In de utiliteits- en woningbouw, maar ook in de grond-, weg- en waterbouw. Er is een groeiende behoefte aan een gereduceerd verbruik van primaire, vervuilende grondstoffen en toch zien we op veel bouwplaatsen nog ronkende generatoren. Niet gek ook dat voor veel omwonenden de bouw dan gelijk staat aan overlast. Maar dat hoeft niet zo te zijn, want met aggregaten op zonne-energie vermindert u die overlast aanzienlijk – en bespaart u op den duur ook nog op de kosten!

Vraag nu een offerte aan
Groene en duurzame energievoorziening voor de bouw

Kies uw model

De stroomgeneratoren komen in verschillende maten – van 3 kVA tot 120 kVA-, zodat alle bouwplaatsen en evenementen kunnen worden voorzien van duurzame energie op locatie. Onze duurzame generatoren kunnen tot 100% van de CO2 en stikstof besparen met vergelijkbare kosten als die van een conventioneel diesel aggregaat

Minder overlast voor dezelfde prijs

Bij Volta Energy beschikken we over een mobiele energievoorziening die werkt op zonne-energie, ook ‘s avonds of wanneer het bewolkt is. U bent daarmee in staat altijd en overal een stroomvoorziening te realiseren, maar dan zonder het lawaai en de stank van generatoren op bijvoorbeeld diesel. Onze zon-aggregaat is schoon en geruisloos. Dat is prettig voor u en uw medewerkers, maar vooral ook voor omwonenden en andere mensen die hinder kunnen ondervinden van uw werkzaamheden.

Ook bespaart u met onze duurzame aggregaten op den duur op uw energiekosten. Er is immers geen brandstof benodigd om stroom op te wekken en de zon schijnt gratis en voor niets. Één enkele generator op zonne-energie bespaart al gauw 12,5 liter brandstof per dag. Bovendien is ons systeem minder vatbaar voor defecten dan de reguliere aggregaat, waardoor u ook nog eens minder onderhoudskosten kwijt bent. Kortom, een win-win situatie.

Koppelen van capaciteit

Het systeem levert standaard genoeg energie voor een koffiezetapparaat, tosti-ijzer en een koelkast, waardoor u de eenvoudige bouwkeet gemakkelijk van groene energie kunt voorzien. Maar tel daar een airco- en verwarmingsunit bij op en het energieverbruik stijgt behoorlijk. Dat is met onze aggregaat geen probleem. De zonnepanelen zijn modulair aan elkaar te koppelen, zodat de de capaciteit gemakkelijk kan worden verhoogd.

Dat houdt ook in dat we met ons systeem ook de grootschalige bouwplaats kunnen voorzien van duurzame, schone energie. We zoeken graag uit hoeveel energie u nodig heeft voor al  uw elektrisch gereedschap en passen het systeem daar op aan. We ontwikkelen en geven invulling aan een slim energieplan voor de bouwplaats. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden en laat uw bouwbedrijf zich onderscheiden met een groene uitstraling.

Vraag nu een offerte aan

Laatste berichten

Zij gingen u voor

Mark Rasing Gebr. van Kessel

Wij huren voor onze werkzaamheden in Armhem nu meer dan een half jaar een zon-aggregaat. Mijn ervaring in die periode met Volta is meer dan positief, betrokken mensen met oog voor klant en kwaliteit.

Jip Prijs CEOBNA personal architecture

Wij vroegen Roel mee te denken over ons project Zon in de Stad. Hij was meteen enthousiast en schoot ons te hulp. De Volta Energy Naos hebben we gebruikt voor een cocreatiesessie op een buurtfeest in Rotterdam. We konden onze computer met VR-bril direct aansluiten op het systeem – dat maakte veel indruk op de buurt! Daarnaast werd het systeem enthousiast gebruikt door de eet kraampjes op het festival.

Marianne Faro -

Cool solar-based green power supply, coming with an incredible nice service. Very friendly, very helpful, everything gets installed and checked. Great team!

Jeanine Roelse -

Voor de Tweede Kamerverkiezing in de Gemeente Rotterdam hebben we dankbaar gebruik gemaakt van de zonne-aggregaten van Volta Energy. Volta levert méér dan een mooi en betrouwbaar product met een positieve boodschap en functioneel doel. Roel heeft gedurende het hele traject een ontzettend positieve bijdrage geleverd aan dit project en ons daarmee volledig ontzorgt.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meer dan 1236 mensen gingen je voor!
* indicates required