Groene en duurzame energievoorziening voor de bouw

Energievoorziening in de bouw

Alles moet tegenwoordig duurzamer. In de utiliteits- en woningbouw, maar ook in de grond-, weg- en waterbouw. Er is een groeiende behoefte aan een gereduceerd verbruik van primaire, vervuilende grondstoffen en toch zien we op veel bouwplaatsen nog ronkende generatoren. Niet gek ook dat voor veel omwonenden de bouw dan gelijk staat aan overlast. Maar dat hoeft niet zo te zijn, want met aggregaten op zonne-energie vermindert u die overlast aanzienlijk – en bespaart u op den duur ook nog op de kosten!

Vraag nu een offerte aan
Groene en duurzame energievoorziening voor de bouw

Kies uw model

De stroomgeneratoren komen in verschillende maten – van 6 kVA tot 120 kVA-, zodat alle bouwplaatsen en evenementen kunnen worden voorzien van duurzame energie op locatie. Onze duurzame generatoren kunnen tot 100% van de CO2 en stikstof besparen met vergelijkbare kosten als die van een conventioneel diesel aggregaat

Minder overlast voor dezelfde prijs

Bij Volta Energy beschikken we over een mobiele energievoorziening die werkt op zonne-energie, ook β€˜s avonds of wanneer het bewolkt is. U bent daarmee in staat altijd en overal een stroomvoorziening te realiseren, maar dan zonder het lawaai en de stank van generatoren op bijvoorbeeld diesel. Onze zon-aggregaat is schoon en geruisloos. Dat is prettig voor u en uw medewerkers, maar vooral ook voor omwonenden en andere mensen die hinder kunnen ondervinden van uw werkzaamheden.

Ook bespaart u met onze duurzame aggregaten op den duur op uw energiekosten. Er is immers geen brandstof benodigd om stroom op te wekken en de zon schijnt gratis en voor niets. Één enkele generator op zonne-energie bespaart al gauw 12,5 liter brandstof per dag. Bovendien is ons systeem minder vatbaar voor defecten dan de reguliere aggregaat, waardoor u ook nog eens minder onderhoudskosten kwijt bent. Kortom, een win-win situatie.

Koppelen van capaciteit

Het systeem levert standaard genoeg energie voor een koffiezetapparaat, tosti-ijzer en een koelkast, waardoor u de eenvoudige bouwkeet gemakkelijk van groene energie kunt voorzien. Maar tel daar een airco- en verwarmingsunit bij op en het energieverbruik stijgt behoorlijk. Dat is met ons aggregaat geen probleem. De zonnepanelen zijn modulair aan elkaar te koppelen, zodat de de capaciteit gemakkelijk kan worden verhoogd.

Dat houdt ook in dat we met ons systeem ook de grootschalige bouwplaats kunnen voorzien van duurzame, schone energie. We zoeken graag uit hoeveel energie u nodig heeft voor al  uw elektrisch gereedschap en passen het systeem daar op aan. We ontwikkelen en geven invulling aan een slim energieplan voor de bouwplaats. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden en laat uw bouwbedrijf zich onderscheiden met een groene uitstraling.

Vraag nu een offerte aan

Laatste berichten

Zij gingen u voor

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meer dan 1236 mensen gingen je voor!
* indicates required