Groene en duurzame energievoorziening voor bouwplaatsbeveiliging

Energie voor bouwplaatsbeveiliging

Op bouwplaatsen is vaak (nog) geen aansluiting met het net. Toch is energie noodzakelijk voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Dat niet alleen, want ook het beveiligen van de bouwplaats is van belang, zeker als het gaat om afgelegen locaties. Het ophangen van beveiligingscamera’s biedt uitkomst. Een 6 kVA generator biedt voldoende energie voor het draaien van een camera. Onze generatoren bieden een schuko aansluiting (stopcontact) die compatibel zijn met vrijwel alle camera systemen in de markt.

Vraag nu een offerte aan
Groene en duurzame energievoorziening voor bouwplaatsbeveiliging

Kies uw model

De stroomgeneratoren komen in verschillende maten – van 6 kVA tot 120 kVA-, zodat alle bouwplaatsen en evenementen kunnen worden voorzien van duurzame energie op locatie. Onze duurzame generatoren kunnen tot 100% van de CO2 en stikstof besparen met vergelijkbare kosten als die van een conventioneel diesel aggregaat

Praktisch en milieuvriendelijk

Onze stoomgeneratoren werken op basis van zonne-energie. Daardoor is er geen brandstof nodig om het aggregaat te laten werken. Super duurzaam, en ook erg praktisch. Het zon-aggregaat levert immers voldoende energie om de bouwplaats te beveiligen met camerasystemen, wel zo veilig. Doordat u bij Volta Energy een zon-aggregaat huurt, kan het aan het einde van het bouwtraject eenvoudig weer opgeruimd worden.

Zon-aggregaat met schuko

Onze zon-aggregaten bevatten een schuko aansluiting. Dit is een ”normaal” huis, tuin en keuken stopcontact. Dit type aansluiting is compatibel met de meeste camerasystemen in de markt. Dat is handig, want zo zijn er geen extra accessoires nodig om uw camera’s aan te sluiten. Daarnaast levert de zonnebatterij ook voldoende energie voor het maken van back-ups. Bij Volta Energy monitoren we bovendien continu onze aggregaten en anticiperen we direct bij eventuele storingen of benodigd onderhoud. Onze aggregaten hebben een back-up systeem. Zo hoeft u zich als beveiliger niet meer druk te maken om de energievoorziening voor de bouwplaatsbeveiliging. Full-service verzorging noemen we dat.

Fluisterstille aggregaten

Beveiliging is belangrijk, want bij bouwwerkzaamheden ligt vaak alles open en bloot en kan er veel vernield of gestolen worden. Beveiligingscamera’s komen goed van pas bij onder meer wegwerkzaamheden, leegstandsbeheer, terreinbeveiliging en windmolenparken. Gedurende het bouwen is zo min mogelijk overlast voor omwonenden een pre. Met een zon-aggregaat van Volta Energy kiest u voor een fluisterstille oplossing. Aggregaten die nauwelijks lawaai maken en daarnaast ook stankvrij zijn.

Altijd voldoende stroom

Duurzaamheid staat bij het bouwen en het beveiligen van de bouwplaats hoog in het vaandel. En conventionele diesel aggregaten veroorzaken veel stank, maar ook milieubelasting. Met een zonne-aggregaat kiest u voor een duurzame manier van opwekken, waarbij de energie altijd toereikend is. Indien gewenst schalen we de capaciteit op door de zonnepanelen modulair aan elkaar te koppelen. Zo zet u gedurende het hele bouwproject in op duurzame en schone energie.

Voordelige beveiliging op de bouwplaats

Ook de kosten zijn tijdens een bouwtraject iets om rekening mee te houden. Wist u dat u met een zonne-aggregaat veel voordeliger uitkomt dan wanneer u energie opwekt met een diesel aggregaat? Al uit meerdere klantcases is gebleken dat de besparing op kan lopen in de honderden euro’s. Uiteraard kijken we bij Volta Energy naar de capaciteit die benodigd is voor uw bouw- en beveiligingsplannen, zodat het zon-aggregaat voldoende energie levert. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden en kies voor duurzame, voordelige en geluidsvrije bouwplaatsbeveiliging.

Vraag nu een offerte aan

Laatste berichten

Zij gingen u voor

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meer dan 1236 mensen gingen je voor!
* indicates required