Hybride en duurzame energievoorziening voor bouwplaatsbeveiliging

Energie voor bouwplaatsbeveiliging

Op bouwplaatsen is vaak (nog) geen aansluiting met het net. Toch is energie noodzakelijk voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Dat niet alleen, want ook het beveiligen van de bouwplaats is van belang, zeker als het gaat om afgelegen locaties. Het ophangen van beveiligingscamera’s biedt uitkomst. Een 6 kVA generator biedt voldoende energie voor het draaien van een camera. Onze generatoren bieden een schuko aansluiting (stopcontact) die compatibel zijn met vrijwel alle camera systemen in de markt.

Vraag nu een offerte aan
Hybride en duurzame energievoorziening voor bouwplaatsbeveiliging

Kies uw model

De stroomgeneratoren komen in verschillende maten – van 6 kVA tot 120 kVA –, zodat alle bouwplaatsen en evenementen kunnen worden voorzien van duurzame energie op locatie. Onze bio-solar-hybride generatoren zijn duurzamer dan conventionele diesel-generatoren en hybride diesel-batterij generatoren. Als de zon niet schijnt, schakelen onze generatoren automatisch van zonne-energie naar batterij en daarna naar bio-diesel aggregaat. Zo zorgen we ervoor dat je altijd stroom hebt.

Praktische en milieuvriendelijkere bouwplaatsbeveiliging

Onze hybride stroomgeneratoren werken op basis van zonne-energie, batterij en bio-diesel. Daardoor is er minder brandstof nodig om het aggregaat te laten werken. Dit maakt de generatoren perfect voor bouwplaatsbeveiliging. Het hybride bio-zonne-aggregaat levert immers voldoende energie om de bouwplaats te beveiligen met camerasystemen, wel zo veilig. Doordat u bij Volta Energy een hybride bio-zonne-aggregaat huurt, kan het aan het einde van het bouwtraject eenvoudig weer opgeruimd worden.

Hybride bio-zonne-aggregaat met schuko

Onze hybride bio-zonne-aggregaten bevatten een schuko aansluiting. Dit is een ‘normaal’ huis, tuin en keuken stopcontact. Dit type aansluiting is compatibel met de meeste camerasystemen in de markt. Dat is handig, want zo zijn er geen extra accessoires nodig om uw camera’s aan te sluiten. Daarnaast levert de hybride generator ook voldoende energie voor het maken van back-ups. Bij Volta Energy monitoren we bovendien continu onze aggregaten en anticiperen we direct bij eventuele storingen of benodigd onderhoud. Onze aggregaten hebben een back-up systeem. Zo hoeft u zich als beveiliger niet meer druk te maken om de energievoorziening voor de bouwplaatsbeveiliging. Full-service verzorging noemen we dat.

Duurzamere aggregaten voor bouwplaatsbeveiliging

Beveiliging is belangrijk, want bij bouwwerkzaamheden ligt vaak alles open en bloot en kan er veel vernield of gestolen worden. Beveiligingscamera’s komen goed van pas bij onder meer wegwerkzaamheden, leegstandsbeheer, terreinbeveiliging en windmolenparken. Gedurende het bouwen is zo min mogelijk overlast voor omwonenden een pre. Met een hybride bio-zonne-aggregaat van Volta Energy kiest u voor een stillere oplossing voor bouwplaatsbeveiliging. Aggregaten die nauwelijks lawaai maken en daarnaast ook minder uitstoten.

Altijd voldoende stroom

Duurzaamheid staat bij het bouwen en het beveiligen van de bouwplaats hoog in het vaandel. En conventionele diesel aggregaten veroorzaken veel stank, maar ook milieubelasting. Met een hybride bio-zonne-aggregaat kiest u voor een duurzamere manier van opwekken, waarbij de energie altijd toereikend is. Indien gewenst schalen we de capaciteit op door de zonnepanelen modulair aan elkaar te koppelen. Zo zet u gedurende het hele bouwproject in op duurzamere energie zowel voor de bouwplaatsbeveiliging als de rest van het project.

Voordelige beveiliging op de bouwplaats

Ook de kosten zijn tijdens een bouwtraject iets om rekening mee te houden. Wist u dat u met een hybride bio-zonne-aggregaat veel voordeliger uitkomt dan wanneer u energie opwekt met een conventionele diesel aggregaat? Al uit meerdere klantcases is gebleken dat de besparing op kan lopen in de honderden euro’s. Uiteraard kijken we bij Volta Energy naar de capaciteit die benodigd is voor uw bouw- en beveiligingsplannen, zodat het hybride aggregaat voldoende energie levert. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden en kies voor duurzame, voordelige en geluidsvrije bouwplaatsbeveiliging.

Vraag nu een offerte aan

Laatste berichten

Zij gingen u voor

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meer dan 1236 mensen gingen je voor!
* indicates required