Hybride aggregaat met zonnepanelen

Hybride aggregaat met zonnepanelen

Een hybride aggregaat met zonnepanelen levert de stroom die u nodig heeft – maar dan zonder geluid, stank of overlast. Op iedere locatie en op ieder moment van de dag. Ook ‘s avonds en op moeilijk bereikbare plaatsen in de natuur. Profiteer nu van duurzame energie én bespaar flink op de kosten!

Vraag nu een offerte aan
Hybride aggregaat met zonnepanelen

Kies uw model

De stroomgeneratoren komen in verschillende maten – van 6 kVA tot 120 kVA –, zodat alle bouwplaatsen en evenementen kunnen worden voorzien van duurzame energie op locatie. Onze bio-solar-hybride generatoren zijn duurzamer dan conventionele diesel-generatoren en hybride diesel-batterij generatoren. Als de zon niet schijnt, schakelen onze generatoren automatisch van zonne-energie naar batterij en daarna naar bio-diesel aggregaat. Zo zorgen we ervoor dat je altijd stroom hebt.

Hoe werkt een hybride aggregaat met zonnepanelen?

Een hybride aggregaat met zonnepanelen werkt zowel op zonne-energie als op biodiesel. Het grootste gedeelte van de dag gebruikt het systeem zonne-energie om de batterijen op te laden en u te voorzien van elektriciteit. Tijdens piekmomenten in de belasting of wanneer de batterijen onverhoopt leeggetrokken zijn, schakelt het systeem automatisch over een back-up batterij en gebruikt het HVO100 biodiesel om de accu’s snel weer op te laden. Zo komt u nooit zonder stroom te zitten.

Duurzaam, gebruiksvriendelijk…

Ten opzichte van een conventionele stroomgenerator stoot onze hybride aggregaat met zonnepanelen tot wel 90% minder CO2 uit. Daarnaast is het stille generator en leidt het gebruik niet tot stank of andere nare geurtjes. Op die manier beperkt u de overlast voor gebruikers, omwonenden of bezoekers. Handig bijvoorbeeld evenementen met veel mensen, in de drukke stad of op bouwplaatsen. Bovendien is de mobiele stroomvoorziening eenvoudig te verplaatsen. Met slechts een aanhanger komt u vaak al een heel eind!

… en kostenbesparend hybride aggregaat met zonnepanelen!

De hybride aggregaat met zonnepanelen is niet alleen milieuvriendelijk en fijn te gebruiken, maar levert ook nog eens een kostenbesparing op. Omdat het systeem op zonne-energie werkt en de biodiesel alleen bij nood wordt gebruikt, hoeft u geen reguliere brandstof meer aan te schaffen en -zeker bij grootverbruik- lopen die brandstofkosten dan al snel op. De aggregaat op zonne-energie bespaart u in veel gevallen maar liefst 90 tot 95% op diezelfde kosten. Dat komt vaak neer op enkele tientallen tot honderden euro’s … per week!

Een hybride aggregaat met zonnepanelen voor uw project

Wilt u ook profiteren van de duurzame en goedkopere energie van een hybride aggregaat met zonnepanelen? Uw organisatie of evenement in een groen daglicht zetten? Neem vrijblijvend even contact met ons op of vraag direct een offerte. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden en bekijken samen welk model het best past bij uw project!

Vraag nu een offerte aan

Meest gestelde vragen

Onze hybride aggregaten met zonnepanelen wekken zonne-energie op. Dit gaat allemaal zeer stil, duurzaam en helemaal groen. Voor meer informatie, kijk op deze pagina!

Hybride aggregaten met zonnepanelen worden gebruikt voor alles waar conventionele stroomaggregaten ook voor worden gebruikt. Dit betekent dat ze vooral worden ingezet op plaatsen waar geen of heel moeilijk stroom te halen is. Maar dat is niet het enige. In gebouwen als ziekenhuizen vormt een hybride aggregaat met zonnepanelen een noodstroomvoorziening. Wanneer de stroom uitvalt wordt een aggregaat op zonne-energie gebruikt om stroom op te wekken. 

Onze modellen zijn de 6 KvA, 15 KvA, 45 KvA en 120 KvA. Het 6 KvA model is perfect voor kleinschalige bouwprojecten en verlichting van terreinen. Het 120 KvA is speciaal voor voor grote bouwterreinen, festival en grote evenementen. Wij helpen je natuurlijk graag met wat je nodig hebt! 

Dat verschilt per verschillende kVA’s. Wij werken met 1 dag, 1 week, 3weken en 10 weken staffels. Neem contact met ons op voor een gespecificeerde offerte. 

De zonnepanelen op het hybride aggregaat ondersteunen de accu waardoor de aggregaat minder vaak hoort te lopen. Voor het hele technische verhaal, bekijk deze pagina! 

Laatste berichten

Zij gingen u voor

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meer dan 1236 mensen gingen je voor!
* indicates required