Volta aggregaat houdt de Action open in Apeldoorn

Het probleem

Wanneer er geen elektriciteit is in een winkel is dit erg vervelend. Niet alleen voor de winkel zelf en de medewerkers die de deuren moeten sluiten, maar ook voor eventuele klanten die erop rekenen dat ze bij je terecht kunnen. Zo was dit ook het geval bij de Action in Apeldoorn, waar een halve dag geen elektriciteit beschikbaar zou zijn vanwege werkzaamheden aan het elektriciteitsnet. Zonder elektriciteit kan de winkel immers niet als zodanig functioneren.

Contact opnemen
Volta aggregaat houdt de Action open in Apeldoorn

€4

Besparing

2,6 liter diesel

Diesel besparing

11

CO2 besparing (kg)

2 dagen

Tijdsduur
Volta aggregaat houdt de Action open in Apeldoorn

De doelstelling

Het belangrijkst voor de Action in Apeldoorn was natuurlijk dat de deuren niet gesloten hoefden te worden vanwege een gebrek aan elektriciteit. Dit zodat de klanten nog steeds kunnen rekenen op de service van de Action en de Action zelf bovendien geen omzet mis zou lopen. De bijkomende doelstelling is daarbij bovendien om de winkel te voorzien van energie op een zo duurzaam mogelijke manier en geen ‘vies’ en luidruchtig dieselaggregaat te laten draaien in de stad.

De uitdaging

De Action ontving de brief waarin hen de werkzaamheden aan het elektriciteitsnet werden medegedeeld pas op zeer korte termijn voordat dit daadwerkelijk plaats zou vinden. Er is zeer snel contact opgenomen met Accomodation Management bij Volta Energy, maar snel handelen was noodzakelijk. De vraag was daarmee met name of het überhaupt zou lukken een Zon-Aggregaat op tijd te kunnen leveren.

Contact opnemen

De resultaten

Uiteindelijk is het gelukt om op tijd een 15 kVA Zon-Aggregaat te kunnen leveren voor de Action in Apeldoorn. De Action was hier zo tevreden over dat we bij de volgende werkzaamheden op korte termijn, acht dagen later, wederom een 15 kVA Zon-Aggregaat mochten leveren. Ondanks de korte gebruiksduur kunnen we ook erg tevreden zijn over de behaalde resultaten. Zo werd er iets meer dan €4 bespaard aan diesel, een besparing van 2,6 liter diesel ten opzichte van een conventioneel dieselaggregaat. Bovendien werd er ruim 11 kilogram minder CO2 uitgestoten over de twee dagen dat het Volta Zon-Aggregaat is gebruikt in Apeldoorn.

Contact opnemen

Volta aggregaat houdt de Action open in Apeldoorn

Kies uw model

De stroomgeneratoren komen in verschillende maten – van 6 kVA tot 120 kVA –, zodat alle bouwplaatsen en evenementen kunnen worden voorzien van duurzame energie op locatie. Onze bio-solar-hybride generatoren zijn duurzamer dan conventionele diesel-generatoren en hybride diesel-batterij generatoren. Als de zon niet schijnt, schakelen onze generatoren automatisch van zonne-energie naar batterij en daarna naar bio-diesel aggregaat. Zo zorgen we ervoor dat je altijd stroom hebt.

Gerelateerde projecten

Zij gingen u voor

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meer dan 1236 mensen gingen je voor!
* indicates required