Model 3 kVA

Vragen over Model 3 kVA?

Modelspecificaties

In Standaard configuratie: 1x zon-module, 1x omvormer module, 3x batterijmodule

  • 1x 230V, 13A, 1 fase aansluiting
  • ingeklapt (L x B x H in m):
  • Uitgeklapt (L x B x H in m):
  • 6 zonnepanelen 600Wp
  • Omvormer 3 kVA
  • Batterijopslag 3000Wh
groene aggregaat volta energy overlay
gebruiksvriendelijke aggregaat volta energy overlay

Mogelijke besparing

Handzaam & Lichtgewicht

De Volta Naos aggregaat bestaat uit 3 verschillende modules: de batterij-module, omvormer-module en de zon-module. De batterij-modules en omvormer-modules kunnen eenvoudig op elkaar worden geklikt zodat deze met elkaar verbonden zijn. Dit kan in een grote stapel of in een baksteen verband om horizontaal uit te breiden. Zolang 1 connector is verbonden bestaat de elektronische verbinding. De zon-modules kunnen via de bijgeleverde kabel aan de omvormer-module worden gekoppeld. Dit is gedaan zodat de zon-module een beetje verder weg kan staan. Extra zon-modules kunnen of worden bijgekoppeld aan de omvormer-module, of aan een andere zon-module.

De zon-module is met 2 personen te tillen en levert 600W, accu-module(s) van per stuk 840Wh groot en met een persoon te tillen en de omvormer-module van 2 kW (kVA) 230V en 200 Wh. Standaard is het systeem vergelijkbaar met een 2 kW (kVA) benzine-aggregaat, als er 5 systemen worden gekoppeld is een systeem van 10 kW (kVA) mogelijk.

Vraag nu een offerte aan

Laatste berichten

Zij gingen u voor

Mark Rasing Gebr. van Kessel

Wij huren voor onze werkzaamheden in Armhem nu meer dan een half jaar een zon-aggregaat. Mijn ervaring in die periode met Volta is meer dan positief, betrokken mensen met oog voor klant en kwaliteit.

Jip Prijs CEOBNA personal architecture

Wij vroegen Roel mee te denken over ons project Zon in de Stad. Hij was meteen enthousiast en schoot ons te hulp. De Volta Energy Naos hebben we gebruikt voor een cocreatiesessie op een buurtfeest in Rotterdam. We konden onze computer met VR-bril direct aansluiten op het systeem – dat maakte veel indruk op de buurt! Daarnaast werd het systeem enthousiast gebruikt door de eet kraampjes op het festival.

Marianne Faro -

Cool solar-based green power supply, coming with an incredible nice service. Very friendly, very helpful, everything gets installed and checked. Great team!

Jeanine Roelse -

Voor de Tweede Kamerverkiezing in de Gemeente Rotterdam hebben we dankbaar gebruik gemaakt van de zonne-aggregaten van Volta Energy. Volta levert méér dan een mooi en betrouwbaar product met een positieve boodschap en functioneel doel. Roel heeft gedurende het hele traject een ontzettend positieve bijdrage geleverd aan dit project en ons daarmee volledig ontzorgt.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meer dan 1236 mensen gingen je voor!
* indicates required